applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 küheylan said: dattebayo said: pati değil, sol taraftaki açıklık çok fazla. abi turuncunun tonu falan direk aynı da, sol üstte bişey var o ne çözemedim. firefoxda amcam sekmeye sag tıklamis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o değil de, eğer pati engellenirse falan yeni bir şey kurmanız lazım. zaten geç kavuştum size, bırakamam öylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o değil de ben soyadımla kayıtlıyım lan siteye, sıştık. kaç tane küheylan soyadlı vardır ki, sövmedim inşallah orda burda birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o diilde dasaaa yardi gecti gunceli bu resimle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hacı kapatmakla kalsa yine iyide almasınlar bikaçımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Benim mekanlardan birine alırız Pati'yi be dattebayo, merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Red said: hacı kapatmakla kalsa yine iyide almasınlar bikaçımızı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 modlari alsinlar abi.. biz yanciyiz :p dasaaa zorla konu disinda siyasal baslıklar actirio bana :( bakın kac tane acmisim bakın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 lan ne patisi. bize kadar daa ne siteler var. o pati de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hani belki birşey olcagından değilde belli de olmaz ugraşırsın maksat kıllık şurdan 10-20 kişi alsalar yazık olur.belki birilerine forumu takip ettiriyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 şu seçimler bittikten sonra 6 günlük küfür serbest dönemi ilan edilse ortalık kan gölüne dönüşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 HighSelf said: şu seçimler bittikten sonra 6 günlük küfür serbest dönemi ilan edilse ortalık kan gölüne dönüşür genelde o gölu kandan yapmayiz ama neyseeee ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 olm geçen benle dalga geçmeye çalışanlar hapiste internet yokmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi forum takip ediliyor biliyorum da, tribün dergi falan takip ediliyor önemli maçlar öncesi. pati'yi niye takip etsinler lan. gerçi eşcinselliği falan çağrıştırıyor isim olarak ama sjfvafsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 applev0dka said: modlari alsinlar abi.. biz yanciyiz :p dasaaa zorla konu disinda siyasal baslıklar actirio bana :( bakın kac tane acmisim bakın bi yuh abi.. şaka maka derken bizi zan altında bırakmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Pasta said: df said: TRT'den BTK'ya, Erdoğan'dan Gül'e kadar herkes ceza uygulanmayacak dedi. şimdi yasaktan sonra birisi hakkında ceza uygulanırsa bütün bu kişi ve kurumları dava edebiliyor mu? kimi kime şikayet ediyon ajan muhtemelen öyle bi şey yapıcaklar ki hiç bir şekilde girilmiyicek o yüzden bunu diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Oy o değilde şimdi pclere el konulsa 4chane girenler direkt gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Red said: hani belki birşey olcagından değilde belli de olmaz ugraşırsın maksat kıllık şurdan 10-20 kişi alsalar yazık olur.belki birilerine forumu takip ettiriyorlardır Ben de merak ediyodum bu kadar şakirt nerden akıyo pati gibi bi siteye diye^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 dasaaa said: applev0dka said: modlari alsinlar abi.. biz yanciyiz :p dasaaa zorla konu disinda siyasal baslıklar actirio bana :( bakın kac tane acmisim bakın bi yuh abi.. şaka maka derken bizi zan altında bırakmayın lan ahaha hirs yaptim :p bana tapman icin 22 agustos son gun yoksa herseyi anlatirim :D bu da olmazsa torunum fln filan biliosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi son zamanlarda iyice koptu gitti pati eşşek gibi ergenekon ve antiakp mesajları dolu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 NolaxThensbane said: Oy o değilde şimdi pclere el konulsa 4chane girenler direkt gg. ahahahsoaıdfh bittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 neden ki? okulların interneti farklı. okulda girmiştir adam mesela. evde yasak olunca okulda da yasak olmuyor. farklı ispler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ahaha abi pati olmasın o. Lütfen. Bir de çocuk polisi... Abi çocuk polisi diye düşündüğümden pati içi aramada cp diye aradım (türkçesiyle) 8 sayfa result çıktı. Bu google'a da yansımıştır kesinlikle. Adamlar oradan işkillenmiş olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Heh abi, 22 ağustos eylemlerime bir duyuru koymaktan aciz site yönetimi de şimdi anlamıştır herhalde yaptığı hatayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi siz değil misiniz fırsat bulsak arkamıza bakmadan gideriz diyenler diyerek ihraç etseler bizi vatandaşlıktan. annemi özlerim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar