Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriyeden gelen ilk mülteciler sınırı geçti


Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Büyük şehirlerde bir şey yok.Küçük şehirlerde, özellikle Kürtlerin ve Sünnilerin yoğun olduğu yerlerde olaylar var.
Bu olaylarda tamamen halkı provoke etmeye yönelik olaylar.
Suriye halkının çoğunluğu bütün provokasyonlara rağmen hala Esat'ın yanında(buradan Esat rejimini savunduğum anlamı çıkmasın ama neticede herkes hak ettiği şekilde yönetilir,Esat'ın devrilmesi ne bizim, ne de toplaşan pardon küreselleşen dünyanın meselesi olmamalı).
Libya'dakine ve Mısır'dakine benzer şekilde Suriye'yi istikrarsızlaştırma operasyonu yürütülüyor.Bizim televizyonların hepsi maşallah CNN'in acentaları gibi çalışıyorlar.

Ayıp...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Malakas çok haklı.Sadece benim hatırladığım(yani son 25-30 seneki) göçmenleri yazıyorum:

-Afgan göçü(Sovyet-Afgan savaşında binlerce Afgan Türkiye'ye sığındı.

-Soydaş göçü(Bulgaristan'da faşist Jivkov baskıları iyice arttırınca nüfusun onda birine tekabül eden 1 milyon soydaş 1 ay içerisinde Türkiye'ye giriş yaptı,bunların yarısı aradan geçen yıllarda geri döndü,diğerleri halen Türkiye'de).

-Boşnak,Arnavut,Kosovalı göçü(basında çok yer almadı ama Yugoslavya'nın bölünmesi için emperyalist batının körüklediği ve Avrupa'nın göbeğinde 1 milyona yakın sivilin öldüğü iç savaş sırasında).Binlerce kişi Türkiye'deki akrabalarının yanına diye geldiler ve çoğu halen Türkiye'de.

-Kürt göçü(Saddam'ın kullandığı biyolojik silahlar neticesinde gerçekleştirdiği Halepçe Katliamı nedeniyle yarım milyon Kürt sınırımıza dayandı,biz hepsini aldık sınırımızdan içeri,bilenlerin ve söyleyenlerin yalancısıyım bunların içinde çok sayıda PKKlı vardı, Sİ-AY-EY ajanı da vardı, bunların yarısı daha sonraki yıllarda döndü ama yarısı burada kaldı, bu arada o zamanki Fransa cumhurbaşkanı Miterrand'ın karısı bayan Miterrand buraya geldi ve köle pazarından esir seçer gibi 5-6 Kürt'ü seçip ülkesine götürdü,biz burada 500 bin Kürt'e ev sahipliği yaparken hanımefendi attı tuttu ve 5-6 kişiyi götürerek Fransa'nın ne kadar yardımsever bir devlet olduğunu gösterdi.)

Netice bu dünya üzerinde bizim devletimiz ve milletimiz kadar herkese kapısını açan ikinci bir devlet ve millet yoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar gelip burda napıyor

devlet bunlara kalıcak yeriş güç vermiyordur.kendi halkına vermiyor dfs

evlere temizliğe.yada fuhuş sektörüne katkı mı nedir

ztn yeterince kalitesiz ve varoş memleketiz.inadına nerde garip gurup varsa topluyoruz

biz milletin memleketine gitmek için 40 tane şey yapıyoruz.adamlar gelip kafasına göre sığınıyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olan yine bizim hataya olacak şu ankı suriyeliler zaten havuzda kara peçeyle dolaşanları vs. yeterince kaliteyi düşürüyor bide siz gelin 80lerde doğudan gelen göçmenler sokulmadı hataya bunun faydaları hala görülüyor ozetle hatay crew gıbı apacıler cogalacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...