stinger Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bir eksigi yok, fazlasi var :). HTC desire z ile HTC hd arasında kalmıştım açıkçası. Sonra bir baktim adam " böyle bir telefon var dedi" işte o andan sonrasını hatırlamıyorum(:P). Bir kere 8mp kamerası var. Hd video çekim yapabiliyor. Boyutu 4" bence en ideal boy. HTC hd biraz büyük gelmişti. Ayrica önede kamera koymuşlar. Islemci ram zaten baya iyi.internet hizi kiyasladigim telefonlardan daha iyi. Bide alttaki 4 dokunmatik tuş ekrani çevirdikçe dönüyor :p . Merak ettiğin baska seyler varsa sor gene,aklima gelenler bunlar. Loex said: bende yarın alıcam inredible s biraz anlatsana ne eksiği vs si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim önemerim, önümüzdeki 1-1,5 ay içinde samgun galaxy s2 geliyor. masa üstüme wallpaper yaptım telefonu. o derece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 samsung oyuncak telefon kivaminda uretim yapmasa on numero olacak da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 samsung galaxy s II veya nexus 2'yi bekle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 nexus 2nin neyini beklicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 incredible s yıkılıyo iyikide kurtulmuş i4 ten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 HTC desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 klavyenin dönemi bitti bence dostum.Artık dokunmatik telefonlar çok moda ve havalı. yani o fiyat aralığında özellikleri aynı ve ucuz olanı tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mehmetalp said: klavyenin dönemi bitti bence dostum.Artık dokunmatik telefonlar çok moda ve havalı. yani o fiyat aralığında özellikleri aynı ve ucuz olanı tercih etmek gerekir diye düşünüyorum. evet dediğin gibi klavyelerin devri bitti ama moda ve havalı diye insanlar en popüler olanlara yükleniyor. keşke herkes senin gibi düşünsede aynı özellikleri taşıyan ama daha ucuz olan telefonlara yönelse..Millet bir marka diye tutturmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Çünkü bazı tür eşyada marka özellikten daha önemlidir. Konuyla ilgisiz bir eşyadan örnekle anlatayım daha iyi anlamanız için: Teknik olarak aynı özellikle sahip bir Bentley ile Opel'i kıyaslayın. Hangisi daha iyi, neden? Ya da; aynı ağaçtan yapılma, aynı manyetiklere sahip bir Cort ile ESP'yi kıyaslayın. Hangisi daha iyi, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 stinger bence klavyenin dönemi bitti. dokunmatik telefonlara bakmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 klavye donemi bitmez asla. dokunmatik kullanamayan ve sevmeyen milyonlarca insan var. her cep telefonu kullanicisi da smart phone istemiyor. ha ben dokunmatik ile aram iyi oldugundan dokunmatik ekranli telefon tercih ediyorum. ekran koruyucu jelatin takin bu arada. duzgun bir sey alir da ekrana takarsaniz gunes isigi altindaki parlamayi nispeten azaltiyor. parlaklik artirdiginizda da cok zor degil gormek. amazon kindle gibi ekrani olmayan her urunde gunes isigi altinda gormek zorlasir. (imkansiz demiyorum amoled daha iyi sonuclar veriyor mesela lcd ekrana gore ama yinede zorlasiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Arkadaşlar ben zaten incredable s aldim, çokta memnunum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Bende nexus s alıcaktım ama bu saatten sonra almanın bi faydası yok sanırım samsung galaxy s II var cok daha iyi,nexus 2 yakın zamanda çıksa beklenir ama zannetmiyorum iphone 5 le birlikte çıkarırlar heralde onu.Bu hafta galaxy s 2 alcam bende büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Desire Z güzel telefon hoş telefon da, mekanizması O KADAR HASSAS ki, iki güne kırılacak gibi geliyor bana. 1.5 tane 0.7 kurşun kalem ucu genişliğinde bir çubuk düşün, o çubuktan iki tane var, ekran ile klavyeyi birbirine tutan sadece o iki çubuk ve metal falan da değil, bildiğin plastikç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 nexus 2'nin hiç lafı geçti mi haberlerde falan? hiç duymadım.. yakın zamanda çıkcağını hiç sanmıyorum. 2012-q2'den önce çıkmaz gibi geliyor. iphone5'le bir çıkarmalarına gerek olmaz muhtemelen, iphone5 ile nexus s başa baş gibi olur, galaxy s2'de iphone 7 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 up up up beyler bir smartphone tavsiyesi de ben isteyeceğim. samsung galaxy II vs. htc desire hd vs. htc sensation. biliyorum her biri kendi topaklarında yeterince konuşuldu ama basit bi +lar -ler yapabilirse birisi çok sevinirim. sg2 ye herkeş çok iyi diyor ama htc nin de vazgeçilmez özellikleri var diyollar. kafam karıştı :S sense ui nedir ne değildir hiç bilmiyorum bi de o var tabii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 desire'ı çıkar o listeden direk. eğer grafik arayüzü iyi olsun kullanımı kolay diyosan sensation alıcaksın. yoksa donanım olarak sg2 hepsinden üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 HATİCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bikac video ya baktim da sg2de kullanisi kolay gibi duruyor ve sensationdan da hizli donanimi abarti oldugundan. Galiba sg2 alacam,nese 1hafta daha arastirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 sg2 bence uzunca arastirdim dusundum falan filan s2 daha basarili, en azindan o gucu sense ui nin sistem ihtiyaclarina vermiyorsunuz, saf guc elinizin altinda ki videolarda testlerde eziliyor s2 karsisinda, ayrica sensation rootlamak su an mumkun degil gibi ve olmayacakmiymis neymis, s2 rootlanip uiler gelmeye basladi bile, birisi kesin sense 3.0 i atar buna vs. ayrica hardware orta button bence cok onemli bas gec iste herseyde ayni iphone 4, zaten apple dava acti samsunga , aletin ui sinden tasarimina kadar herseyi nerdeyse benzer, ustune android var iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 yurt dışından alacam bi sorun olmaz dimi android fln bakımından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sony Ericsson tabiiki. HTC de tavsiyem ama, yıllardır Sony herşeyim, bir kere pişman olmadım. x10uma b** atanlar şimdi Arcın hastası oldular. Herşeyin bi zamanı var beklemeyi bilmek lazım. Arc al derim ben de o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 arc güzelmiş evt, android ezip geçicek ios'u bu sene. çok güzel modeller çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Arc iyi ama s2 super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar