Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SmartPhone Tavsiyesi(1000 lira üstü)

stinger

Öne çıkan mesajlar

Bir eksigi yok, fazlasi var :). HTC desire z ile HTC hd arasında kalmıştım açıkçası. Sonra bir baktim adam " böyle bir telefon var dedi" işte o andan sonrasını hatırlamıyorum(:P).

Bir kere 8mp kamerası var. Hd video çekim yapabiliyor. Boyutu 4" bence en ideal boy. HTC hd biraz büyük gelmişti. Ayrica önede kamera koymuşlar. Islemci ram zaten baya iyi.internet hizi kiyasladigim telefonlardan daha iyi. Bide alttaki 4 dokunmatik tuş ekrani çevirdikçe dönüyor :p . Merak ettiğin baska seyler varsa sor gene,aklima gelenler bunlar.

Loex said:

bende yarın alıcam inredible s biraz anlatsana ne eksiği vs si var
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmetalp said:

klavyenin dönemi bitti bence dostum.Artık dokunmatik telefonlar çok moda ve havalı. yani o fiyat aralığında özellikleri aynı ve ucuz olanı tercih etmek gerekir diye düşünüyorum.

evet dediğin gibi klavyelerin devri bitti ama moda ve havalı diye insanlar en popüler olanlara yükleniyor. keşke herkes senin gibi düşünsede aynı özellikleri taşıyan ama daha ucuz olan telefonlara yönelse..Millet bir marka diye tutturmuş..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Çünkü bazı tür eşyada marka özellikten daha önemlidir.

Konuyla ilgisiz bir eşyadan örnekle anlatayım daha iyi anlamanız için: Teknik olarak aynı özellikle sahip bir Bentley ile Opel'i kıyaslayın. Hangisi daha iyi, neden?

Ya da; aynı ağaçtan yapılma, aynı manyetiklere sahip bir Cort ile ESP'yi kıyaslayın. Hangisi daha iyi, neden?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin

klavye donemi bitmez asla. dokunmatik kullanamayan ve sevmeyen milyonlarca insan var. her cep telefonu kullanicisi da smart phone istemiyor.

ha ben dokunmatik ile aram iyi oldugundan dokunmatik ekranli telefon tercih ediyorum.

ekran koruyucu jelatin takin bu arada. duzgun bir sey alir da ekrana takarsaniz gunes isigi altindaki parlamayi nispeten azaltiyor. parlaklik artirdiginizda da cok zor degil gormek.

amazon kindle gibi ekrani olmayan her urunde gunes isigi altinda gormek zorlasir. (imkansiz demiyorum amoled daha iyi sonuclar veriyor mesela lcd ekrana gore ama yinede zorlasiyor.)

Sosyal ağlarda paylaş

nexus 2'nin hiç lafı geçti mi haberlerde falan? hiç duymadım..
yakın zamanda çıkcağını hiç sanmıyorum. 2012-q2'den önce çıkmaz gibi geliyor. iphone5'le bir çıkarmalarına gerek olmaz muhtemelen, iphone5 ile nexus s başa baş gibi olur, galaxy s2'de iphone 7 falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
up up up
beyler bir smartphone tavsiyesi de ben isteyeceğim.
samsung galaxy II vs. htc desire hd vs. htc sensation.

biliyorum her biri kendi topaklarında yeterince konuşuldu ama basit bi +lar -ler yapabilirse birisi çok sevinirim. sg2 ye herkeş çok iyi diyor ama htc nin de vazgeçilmez özellikleri var diyollar. kafam karıştı :S sense ui nedir ne değildir hiç bilmiyorum bi de o var tabii =)
Sosyal ağlarda paylaş

sg2 bence uzunca arastirdim dusundum falan filan s2 daha basarili, en azindan o gucu sense ui nin sistem ihtiyaclarina vermiyorsunuz, saf guc elinizin altinda ki videolarda testlerde eziliyor s2 karsisinda, ayrica sensation rootlamak su an mumkun degil gibi ve olmayacakmiymis neymis, s2 rootlanip uiler gelmeye basladi bile, birisi kesin sense 3.0 i atar buna vs.

ayrica hardware orta button bence cok onemli bas gec iste herseyde ayni iphone 4, zaten apple dava acti samsunga , aletin ui sinden tasarimina kadar herseyi nerdeyse benzer, ustune android var iste..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...