tinu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahah gözümden yaş geldi resmen, bomba program olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 lalaluyahhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tv programı diye vizyona baktım yoktu o yüzden açtım eğlenceye bakmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sonuda olaymış keşke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 herif yalnız bildiğin öküzmüş nasıl küfür ediyor yaw karısımıdır sevgilimisidir artık kimse o kız abartmış. hele birde bu videoyu böyle sansursuz yayınlamışlar herif acaip rezil olmuştur ya, yolda görsem vay öküz derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ahah bunun benzeri yabancı versionu bi program vardı ama ciftli değildi tek katılıosun random yoldan geçen insanlarla bişeyler yapıodun böle bi süre katlanıodu paran ama tabii türkiye de kafa yeme ihtimalin fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Of son 15 saniyede takıldı izleyemedim noluyo hatun çıkıyo mu arkaya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 her defasında şanslı mesa diye okuyorum, (ah bu halflife neler soktun beynime!) (bkz: black mesa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 tinu said: herif yalnız bildiğin öküzmüş nasıl küfür ediyor yaw karısımıdır sevgilimisidir artık kimse o kız abartmış. hele birde bu videoyu böyle sansursuz yayınlamışlar herif acaip rezil olmuştur ya, yolda görsem vay öküz derim. aynı evde yaşadığı sevgilisine bile böle korumlu falan ayı kimseden utanmaz merak etme :) ama harbi güldüm ya herifin tripleri falan çok iyi kızında normalde biraz salak olduğu belli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hadama acıdım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 "aşkitom"dan sonra koltuktan düştüm zaten anırarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ABİ ADAM NE KADAR SİNİRLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 OAHAHAHAHH AŞKİTOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Liebe said: kızında normalde biraz salak olduğu belli zaten değil salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Kanaldyi açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi bu ikinci çift daha iyiymiş ya ASDASDAS eleman bayağı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu kadar boş bi adam olduğunu bilseydim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi kızın bakışları mimikleri muhteşem yeaa. ekranın karşısından meriçlik yapasım geldi. çok şirinn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yaa ama bu çocuk çok şanssız yaa sünnet kıyafeti ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Acıdım ya o kıyafetle sokağa çıktı bide gsaklngamg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya şunlar oyun falandır diyorum içimden hep ama ne bilim, şakaya uğrayan tiplerin mimikleri, yaptıkları falan o kadar iyi ve gerçekçi ki çok başarılı cidden ya, hani komple gerçek birşeyse favori yarışmam oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 çok iyi ya. bir çift daha geldi şimdi yine erkek şakalıyıcak. hadi bağalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Marv said: Liebe said: kızında normalde biraz salak olduğu belli zaten değil salak. masadaki adam beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hahaha bu yeni kız ne kadar tatlı ya. saf, tatlı, komik hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar