karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Assasin creed brotherhood oynamaya karar verdim.rusça olan dil sorununu hallettim fakat bu seferde oyundaki konuşmalardan ses çıkmıyor.yardım edecek vatandaş aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 abi oyunda seks yok diye okudum bide konuya rus mus fln diye baslamissin ahuah dedim korsan almis heralde megersem sesmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Korsana evet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Warez yasak ama. Böyle şeyler konuşmak da iyi karşılanmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hadi korsanı geçtim nie rusça ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Hoparlör kapalıdır bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sübhanallah kardeşim ibretlik paylaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 indirdiğin warez sitesinde yazar. biz ne bilelim. sam gelir kapatır birazdan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 aslında pek yardım etmezdimde edeyim bari rusca sını indirmissin kardesim!!!! pir (tersten oku burayı) versionunu indirmissin lluf( evet tersten oku bunuda zahmet olmazsa) versionunu indirceksin pek anlatamadım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Allahım adam birde 3 senelik üye o nasil bir internet cahilligidir,magaradan falanmı yaşıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hakaret etmeyin adama yazıktır. bilmiyormuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dark_Soul said: Allahım adam birde 3 senelik üye o nasil bir internet cahilligidir,magaradan falanmı yaşıyordun? o sıralar 11-12 yaşındadır, şimdi 14-15 yaşındadır, öyle takılıyoruzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar