pinkporing Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 olm sizin işinizde aynı kocakarıların işine benziyo,şikayet dırdır eder kocalarından sonrada dönüp yatağına girerler,blizzle bazılarının durumuda bu hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahaah iyi bi noktaya deyinmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bir gün çözecekseniz blizz biz sizi düşünüyoruz lafını biz sizin cebinizi düşünüyoruz.Şu yaptıklarını oyun için yapsalar ciddi noktada olurdu bu oyun.Hala kıytrık itemlar birbirinin aynısı adı değişik itemasyon utanmadan birde en yüksek statlı trinketlar vs..v.s.v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bir an önce satabilsem şu acc u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Ptr'de kesilen bosslar hangi point'den veriyo bellimi valor diildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 valor vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bu yeni gelen faction rep. daily questler ile mi kasılıyor yoksa Ashen Verdict gibi raid mi yapmak gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Daily ile "Guardians of Hyjal" repi alınıyor. "Avengers of Hyjal" için raid gerekiyor. Zaten sadece daily ile kasılsa çok abartı olurdu, exalted olan biri kafandan 4 parça raid seviyesi item almış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 doğru söylüyorsun teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 mmo'da notlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ersan gelmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Ay pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ersan degil de roca essek gibi nerf gelmis. oynuyor olsam hala battle net den sovup banlanir oyle birakirdim. 20 saniye daha ekstra cd clos a (boylece 2 ams = 1 clos oldu) clos ile readiness shared cd (fail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ams dotları novaları kısaca o an üstündekileri kaldırmıyo saf saf konuşmayın ya 2x ams 1 cos olmuş. rogue gereğinden fazla kendini savunuyor tank gibi ve gerektiği kadar vanish cart curt kaçıyor. az bişi işin bilen rogue hiç bi zmn ilk kesilemiyo bukadar deffance kaçma stun cc ve güzel dmg+burst daha bukadar şeye laf sölüyosan ztn muhtemelen beceriksiz oldğndan qqlayarak bırakmışındır wowu. ayrıca dk da ne stun var ne kaçıcak bi skill hatta biyerden sonra combat uzıyınca kitelanıyor. şimdi healı ve cc yide ellerinden alıyor birinin ağlaması gerekiyosa onlar ağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 buarada sende dksın fln qq luyosun diycek olursa, shamman ve pri hariç her classtan 85im var hepsi 2.5k+ ressi (rogue da dahil) kimisi full viciousa yakın hepsiyle pvp ve arena yapıyorum. hiçbiriyle pro değilim ama hepsini biliyorum. objectif bakabilecek potansiyelim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 solidhammer said: dk da ne stun var ne kaçıcak bi skill hatta biyerden sonra combat uzıyınca kitelanıyor. solidhammer said: hatta biyerden sonra combat uzıyınca kitelanıyor. solidhammer said: combat uzıyınca kitelanıyor. solidhammer said: kitelanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 eeeeeeeeee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 bi Druid+hunter gelsin karşna yada druid+mage 1.8k+ görürsün diycemde sanmıyorum arena fln yaptğnı anca cap için girenlerle cap kasıyorsundur bide forumlarda nerd olarak ctrl v + c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dknın ağlamasıda çok komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 solidhammer. AHAHAHAHAHAH onun disinda iyi ki birakmisim diyorum tekrar. ne hale gelmis oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Death Knight (4.2) Frost * Hungering Cold now has a 1.5-second cast time. Glyphs * Glyph of Dark Succor has been redesigned. Rather than placing a 15% maximum health floor on Death Strike healing while in Frost or Unholy Presence, it causes the next Death Strike within 15 seconds after killing a foe that yields experience or Honor Points to heal for at least 20% of the death knight's maximum health. kapiş ? 4.2 için ağlınıcaksa onlar ağlasın dedim. gö.(z).ünüzle okumayı öğrenin artık. he ayrıca evet kitelanan yerlerde oluyor dedim rogue la kıyasladım. warriora göre çok daha iyi ama. son olarakta şuan Op frost dk ağlayan yok ama blizzardın klasiği patchden sonra : to the ground baby. anladın mı yeğen şimdi ? biraz zor oldu ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dk yas ortalamasi 12 falanken her daim fotm class devam eder. raad olun. en son 2400 ratingde biraktigimda binekten ams cast ederek inen dk lar goruyodum falan. o kadar bok bir kominitesi olan bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 solidhammer said: bi Druid+hunter gelsin karşna yada druid+mage 1.8k+ görürsün diycemde sanmıyorum arena fln yaptğnı anca cap için girenlerle cap kasıyorsundur bide forumlarda nerd olarak ctrl v + c naytonlayn terk işte. ben kingim herkes noob zannediyo. dk oynayıp beceremiyosun galiba ? dk 1850 mage 1850 druid 1950 oynadım ben hiç öyle "kitelanan dk" görmedik biz , sizin evren farklı bir yer heralde ? dk ların grip ve chains of ice kullanamadıgı, unholy presence'a geçemedigi garip bir diyardan gelmişsin belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 aynen ben 4 hafta önce 85 ledim 3 parça vicious var silahla birlikte 2 gün arena denedim 1.8k oldu 1+1= saatte tam lamer işi. ama işin komik kısmı onu beceremiyen sonra dk op ya diyip oynamym ben pis kaka diyen çömezler var bide. neyse cnm çok char olması güzel bişi her patchde ağlayıp küçück bi değişiklkte oyunu brakmıyorum hangi class opse ona akarım sıkıntı yok xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 herhavzindibayni said: naytonlayn iidir be aga ben severek hala oynuyorum. ayrıca evet beceremiyorum ben pek wowu bırahcam zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar