moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bsc said: Nükleer facia sonrası hayatta kalmanın zorluklarını S.T.A.L.K.E.R adlı oyunda fazlasıyla hissetmiştik. Başarılı grafikleri, atmosferi ve oynanabilirliği ile son dönemlerim en önemli FPS oyunları arasında yer bulan S.T.A.L.K.E.R'ın TV dizi de yolda. Şu an pilot bölümü çekilen dizinin bu ilk bölümü tamamen oyunun geliştiricisi GSC Game World tarafından finanse edilmiş. Ukrayna ve Rusya'daki televizyonlarda yayınlanacak diziyi, belki diğer bölgelerde de görme şansı yakalarız. GSC dizinin Batı'da yayınlanmasına sıcak bakıyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=0J4qdJw06Wo&feature=player_embedded hertürlü izleriz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oh yes! önce yeni terminator şimdi de stalker. sci fi için büyük gün bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 baya kötü görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o atmosferi yaratıcak bütçeyi nerden bulacak bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 artifact'i görünce bi an oyunda sandım kendimi. ne kaçardık onlardan bi elde detector ile =) aynı duyguyu yansıtabilirlerse çok iyi olur. şimdiden pripyata geçtiğimiz tünel i nasıl yapacaklar merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi stalker zaten çok eski bir rus filminden uyarlama bir oyundu. oyundan da dizi uyarlayacaklar. aboo uyarlamanın uyarlaması oldu. gerçi eski film böyle çok sembolik şeylerle uğraşıyodu. entel şeyler ben uyumuştum izlerken. izleriz post apo olan her şeyde biz de varız her türlü destekleriz para bile göndeririz prodüksyona bi malbuş parası atarız en azından hep destek tam destek ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 heh enteresan, iyi iyi yapsınlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 haci o filmi tamamlayabilen yokmus zaten. bende 3-4 kez denedim izlemeyi ama hep uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tarkovski filmini demiyor musunuz? ben 15 dakka sonra uyumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o film evet boyle bi sahne var hatta bu adamlar yere yatio fln hep orada uyuyorum ben ondan ilersini goremedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar