Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Real Madrid vs Barcelona 27.04.11 @ 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bu futbol zevkli mi şimdi? paspaspaspas bu yani. anca biri bi açık görücek oraya güzel bir ara pası gelicek. tamam zor bunu yapması ama. izlerken sıkılmıyomusunuz?
Mesaj tarihi:
Creus said:

abi bu futbol zevkli mi şimdi? paspaspaspas bu yani. anca biri bi açık görücek oraya güzel bir ara pası gelicek. tamam zor bunu yapması ama. izlerken sıkılmıyomusunuz?

herkes birgün benim dediğime gelecek. herkes...
ve kimse artık barcelona maçlarını izlemicek, özetini izlerler o da goller için.
Mesaj tarihi:
sözüm morinyo fanlarına:

diyosunuz ki futboldan anlamadan popülariteden barça tutuyosunuz.

ulan sanki morinyo menemensporu çeyrek finale çıkarmış kurt hoca.

ispanya ekonomisinin üçte biri RM squad ile ben de yaparım şampiyon.

MAÇ BİTMEDEN KLİŞE KAVGAYI BAŞLATTIM BEYLER YUMULUN
Mesaj tarihi:
escape said:

Creus said:

ve kimse artık barcelona maçlarını izlemicek, özetini izlerler o da goller için.

herkes bigün senin dediğine gelse haxballda her gün küsmezdin
Mesaj tarihi:
inter - barça maçları gibi işte.
kale önüne otobüs parket bırak onları kendi yarılarında pas yapsınlar. açık verme alanı tut. o açıklar gol olup döner çünkü. 90dakka konstrasyon aslında madridin bu yaptığı daha zor. lakin zevkli mi hiç değil.
ama bu böle gitmicektir.
Mesaj tarihi:
escape said:

Creus said:

(td)
  • Yeni Oluştur...