Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 uzun yazı okumak istemeyenlere : - albüm müzik falan download edebileceğimiz programlar ya da siteler hangileri ya da siz ne kullanıyorsunuz? (ares c++ limewire gibi.) derdimi merak edip daha alternatif çözümler üretmek isteyenler için derdim: internet ve bilgisayardan uzaklaşarak geçen bi 3 seneden sonra tekrar teknolojiyle iç içe olmaya başladım. şu an notebook'um var bi tane ve özellikleri çok yüksek diil. aradığım programın yuksek gereksinimi olmamalı. iphone aldım bide, amacım da ona müzik atmak aslında. itunes u yukledım ama itunes a koycak müziği nerden çekerim kısmında tıkandım. siz ne kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dowlend cagindayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Korsan diyorsun yani... Sadece anime downloadı için Bittorrent kullanıyorum. Hosting firmalarıyla maksimum 800-900 arası download edebilirken torrent ile 1500ü yakalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 korsancı değilim ben dersen itunestan direk satın alabilirsin, korsancıyım dersen google yardımcın olsun. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 net korsancıyım torrent sıtelerı bılıo musunuz genış muzik database ı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bloglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 beemp3.com vid2mp3.com youtube fizy grooveshark facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 fizy den facebooktan download yapılabılıyor mu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Grooveshark + Firefox + Orbit Downloader Welcome to the new age... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 chrome'da youtube download hedesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 isohunt, torrentz, thepiratebay, tvunderground, rlslog, sceper eğer sorduğun soru buysa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 torrent => torrentz, zamunda browserdan bulduğum her türlü şey için => firefox download helper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 açıkcası çok üşeniyorum tek tek şarkı falan indirmiyorum direk diskografi olarak torrent kullanıyorum. eğer nadiren parça lazımsa yine torrentten o discografilerin içinden seçiyorum falan. torrentz.eu ile kickasstorrents iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hotfile ve benzeri upload siteleri.torrent falan üşeniyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 genelde torrentten diskografi çekiyorum, arada bir tek şarkı lazım oluyor onu da yutuptan çekiveriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben baya ilerki çağlardayım download konusunda. hiç birşey download etmiyorum. ihtiyaç duymuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 adam aşmış ayrıca bende download yapmıyorum ama sınırsız internet kullanıyorum means "zenginim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 torrent kullanmiyorum, fbi kizdi. o yuzden de artik hicbisey dl etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 100 mbit internetim vardı, almanlar hedehödö yaptı, torrente dokunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hala gelip okul netiyle hava atıyorsun. hede hödö yaptılar ama indirdin gene de mw2'yi sonuna kadar eheh ***** Edit Abso: Korsan yasak ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar