xunn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 escape said: ya şurda adama ayı diyenler: abi iyimisinz siz? o kızın yaptıklarından sonra tutup bi tane geçirmeyen bir adam ayı değildir melektir abi. şurda gerçekten, bu yapılanların oyun oldugunu bilmeyip, şunlara katlanacak ve fiziksel tepki vermeyecek adam yokturç. sevgilisine sırf küfür edebilen adam ayı oluyorsa siz gerçekten ilişki olayı yanlış anlamışsınız. ayrıca feyk abi. kusura bkmayın. bugün çok gıcıgım biliyorum ama bu böyle yani. Sonra niye bütün cinsel hayatım monitörün soluk ışıgının karsısında, sesi yarıya çekilmiş hoparlörden gelen tutkulu inlemelerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu lyv ile zun aynı evde kalıyorlar lan bence. ayrıca zun öle değil be kanka benim beraber oldugum kız snein gögüs kıllarının sayısı kadar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 messi naptı öle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ayrıca zun iyi ama çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 escape said: ayrıca zun öle değil be kanka benim beraber oldugum kız snein gögüs kıllarının sayısı kadar işte :D kamışa su yürüdüdemi böyle yoksa yürümediği içinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 escape said: ayrıca zun öle değil be kanka benim beraber oldugum kız snein gögüs kıllarının sayısı kadar işte :D hala ümit milli yedek kulubesindesin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hiç mi yok lan bu adamın gögsünde kıl 10 15 tane vardır diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 escape kendini faillerden faillere surukluyorsun dikkat et kendine biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Rotweiler said: Halen bir program yapılırken konsept hazırlayan şirketerden bu konseptlerin satın alındığını(Genellikle hollanda) bilmiyosunuz dimi? Halen biz biyerimizden uyduran bi milletiz sanıyosunuz bu konuda. İzleyip izleyip yapıyoruz sanıyorsunuz. çökmüşler ama satın alan dediğin acun tipi herifler, çünkü direk aynı isim ve aynı konsepti uyguluyor. bunların disaster date'in haklarını alıp LUCKY TABLE diye program yapıcaklarını mı zannediyosun ya lol 5kuruş vermeden direk aa ii fikir deyip yapmışlar işte, hiç öyle bir millet değiliz sanki burası çok orjinal fikirlerin çıktığı bir ülke olduğu için. şikayet etsen sıçarlar yani ama konsept %100 aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 said: 5kuruş vermeden direk aa ii fikir deyip yapmışlar işte nerden biliyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 hakki makki illa bisileri vardir bunlarin aha o gun cnn'de gordum bugun ben yapcam diye bir mantiga izin verilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 5kuruş vermediklerini mi diye soruyorsan, bizim millet sever güzel fikirlerin üzerine oturmayı. sen de bilirsin, quiz night'ımıza çöktüler diyodun daha 2 ay önce mi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 vaniLLe said: http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/askitom.jpg burda mahvoldum. elini kaldirip vurma hareketi yapiyo ya ahah burda sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben en fazla 250TL sacmalasina izin verirdim kizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bu fake degilse bence adami tebrik etmek gerek. normal kiz arkadas olsa zaten direk uzayip gitmek lazm bu durumda...ayni evi paylasiyorsan tutup hastahaneye gotureceksin. adam anormal dayanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 abi izleyin gulun yada gulmeyin kapatin falan, nekadar derine inip tartismisiniz hani gereksizce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yok önce güldük hocam zaten. sonra tartışmaya başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 10.52'de adamın gözlere, surata dikkat. kılpayı dönüyor adam hayata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 hahahh bunun devamı gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sarsılarak işedim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 dylanN said: hahahh bunun devamı gelsin ya devamını senle beraber çekelim istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 escape: ilk çekişin değil sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 oha lan sevgiliye küfür ediyo tribiyle bayağı bi konuşulmuş burada da ne var ki arkadaşına kızınca ettiğin laflar işte herifinki de. bi tek en son o aşkitom diyen ağzını kısmı direk atar olmuş heh ama o kadar da isyan etsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar