cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ya bu kız ünlü olur valla,helal olsun,izliyorum hala ve görüntüler ilerledikçe koptum. Adam ama harbiden hayvan, ulan bak başka tartışma konusu,kız ne kadar hoş kız, bu ayıda ne buldun kızım yaaaa???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ulan bu çocuk bizim metalurji mühendisliğinden ÜSTÜN'mü yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adam ayı değil, peygamber sabrı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adama helal. çok iyi sabretmiş. hatunada helal tüm görevleri yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 cetintas said: Ya bu kız ünlü olur valla,helal olsun,izliyorum hala ve görüntüler ilerledikçe koptum. Adam ama harbiden hayvan, ulan bak başka tartışma konusu,kız ne kadar hoş kız, bu ayıda ne buldun kızım yaaaa???? Ben böyle postu odama poster yapar günde 3 kez okurum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya şurda adama ayı diyenler: abi iyimisinz siz? o kızın yaptıklarından sonra tutup bi tane geçirmeyen bir adam ayı değildir melektir abi. şurda gerçekten, bu yapılanların oyun oldugunu bilmeyip, şunlara katlanacak ve fiziksel tepki vermeyecek adam yokturç. sevgilisine sırf küfür edebilen adam ayı oluyorsa siz gerçekten ilişki olayı yanlış anlamışsınız. ayrıca feyk abi. kusura bkmayın. bugün çok gıcıgım biliyorum ama bu böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şimdi tv çok fazla izlemiyorum ama B)- böyle çılgın bir program yayınlanmış olsa kesin duyardık be abi. ondan dolayıdır ki escape in fake tezine ben de katılıyorum. viralimsi bişi yapıp program daha yayınlanmadan meşhur olsun istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 fake denmiş ama benim kadar net diyen olmadığı için; fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Peki sonra nolmuş bilen var mı? Abi kafasına sıkmış mı kızın? olmadı kendi kafasına sıkmış mı :D Tabii 5000 lira edermiş şu hareketler o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 o değilde insan gerçekten kız arkadaşı 2dk saçmaladı diye sukerim yörü amk diye konusuyor olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 videodakinin yarısını yapsa cidden kalkar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kalkıp gitmek çok agır bi hareket gibi söylemişim de sdfsdf hayatta çekemem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi kalkıp gitmek normal gerçekten da kızın anasına bi küfür etmediği kaldı hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Edersin abi her türlü edersin burda boyle dıyebılıyoruz ama o anı yaşayın ana bacı gireriz hepimiz . Ben biliyorum girerim ana bacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yahu kızın normal halini biliyorsun sonuçta.belliki bir olay var saçmalıyor.salak yemin ederim gerizekalı bu kız diyip kalk git.sonra ztn muhtemelen olay ortaya cıkıcak kız muhtemelen terketmiştir bu angutu.a.kler uçuştu kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi aynı evde yaşıyolarmış. yani belliki uzun süreli bir ilişki bu. ki uzun süreli ilişkilerde genelde küfür vardır sevgililer arsında. red kusura bakma ama kanka malesef http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adam akşam yapabileceklerini söylemiştir belki X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 lan 3 senelik ilişki yaşadım bu adamın 10 dakkada ettiği küfürü etmedim ki 3 senenin 1.5 senesi kavga etmişizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 escape said: abi aynı evde yaşıyolarmış. yani belliki uzun süreli bir ilişki bu. ki uzun süreli ilişkilerde genelde küfür vardır sevgililer arsında. red kusura bakma ama kanka malesef http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg cok iddalisin yapma boyle panpa uzme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Gençler,toramanlar,yurdumun gelecek ümitleri... 12 senedir evliyim 6 buçuk sene çıktığım kız arkadaşımla.Yani hadi yarımı atayım,18 senedir birlikteyim eşimle.Ben ki küfür etmeyi sek rakının yanına peynir-kavun kadar seven bir adamım, henüz eşime "saçmalama,manyak mısın,geri zekalı" ve türevi hakaret sözleri haricinde küfür etmedim.Hee,ben örnek adamım demek istemiyorum ama bir erkek, bir kadınla ve hele ki aynı evi,aynı yatağı paylaştığı bir kadınla konuşurken ADAM OLMALI,hayvanlık yaparsa tabi ki hayvan diyeceğiz. Yoksa orada o kadının yaptıklarından dolayı tutup o laflar edilmez.En çok çeker gidersin?Ne demek a....k.....?Koyduğundan şüphen mi var ki böyle küfür ediyorsun hayvan demek isterdim o herif karşımda olsa... Ulan niye bu kadar hırslandıysam ben de anlamadım,neyse gençler,budur diyeceklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çok iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 doğrusu bu abi.bu ergen escape e ne bakıosunuz bayana karşı böyle ağır küfürler edilmez.kıza skcem belanı yörü ak falan demediğini bırakmadı.bildiğin hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sensin lan ergen nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben bu programı izlerim. delice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ya sordum ama cevap gelmedi.Bu program nerede,ne zaman yayınlanıyor arkadaşlar?İzlemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar