Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sansli masa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu kız ünlü olur valla,helal olsun,izliyorum hala ve görüntüler ilerledikçe koptum. Adam ama harbiden hayvan, ulan bak başka tartışma konusu,kız ne kadar hoş kız, bu ayıda ne buldun kızım yaaaa????
Mesaj tarihi:
cetintas said:

Ya bu kız ünlü olur valla,helal olsun,izliyorum hala ve görüntüler ilerledikçe koptum. Adam ama harbiden hayvan, ulan bak başka tartışma konusu,kız ne kadar hoş kız, bu ayıda ne buldun kızım yaaaa????

Ben böyle postu odama poster yapar günde 3 kez okurum arkadaş.
Mesaj tarihi:
ya şurda adama ayı diyenler: abi iyimisinz siz? o kızın yaptıklarından sonra tutup bi tane geçirmeyen bir adam ayı değildir melektir abi.

şurda gerçekten, bu yapılanların oyun oldugunu bilmeyip, şunlara katlanacak ve fiziksel tepki vermeyecek adam yokturç.

sevgilisine sırf küfür edebilen adam ayı oluyorsa siz gerçekten ilişki olayı yanlış anlamışsınız.

ayrıca feyk abi. kusura bkmayın.

bugün çok gıcıgım biliyorum ama bu böyle yani.
Mesaj tarihi:
şimdi tv çok fazla izlemiyorum ama B)- böyle çılgın bir program yayınlanmış olsa kesin duyardık be abi. ondan dolayıdır ki escape in fake tezine ben de katılıyorum. viralimsi bişi yapıp program daha yayınlanmadan meşhur olsun istemişler.
Mesaj tarihi:
Peki sonra nolmuş bilen var mı? Abi kafasına sıkmış mı kızın? olmadı kendi kafasına sıkmış mı :D Tabii 5000 lira edermiş şu hareketler o ayrı konu.
Mesaj tarihi:
yahu kızın normal halini biliyorsun sonuçta.belliki bir olay var saçmalıyor.salak yemin ederim gerizekalı bu kız diyip kalk git.sonra ztn muhtemelen olay ortaya cıkıcak

kız muhtemelen terketmiştir bu angutu.a.kler uçuştu kıza
Mesaj tarihi:
abi aynı evde yaşıyolarmış. yani belliki uzun süreli bir ilişki bu.

ki uzun süreli ilişkilerde genelde küfür vardır sevgililer arsında.

red kusura bakma ama kanka malesef

http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg

Mesaj tarihi:
escape said:

abi aynı evde yaşıyolarmış. yani belliki uzun süreli bir ilişki bu.

ki uzun süreli ilişkilerde genelde küfür vardır sevgililer arsında.

red kusura bakma ama kanka malesef

http://galeri.uludagsozluk.com/26/forever-alone_110532.jpg

cok iddalisin yapma boyle panpa uzme bizi.
Mesaj tarihi:
Gençler,toramanlar,yurdumun gelecek ümitleri...
12 senedir evliyim 6 buçuk sene çıktığım kız arkadaşımla.Yani hadi yarımı atayım,18 senedir birlikteyim eşimle.Ben ki küfür etmeyi sek rakının yanına peynir-kavun kadar seven bir adamım, henüz eşime "saçmalama,manyak mısın,geri zekalı" ve türevi hakaret sözleri haricinde küfür etmedim.Hee,ben örnek adamım demek istemiyorum ama bir erkek, bir kadınla ve hele ki aynı evi,aynı yatağı paylaştığı bir kadınla konuşurken ADAM OLMALI,hayvanlık yaparsa tabi ki hayvan diyeceğiz.

Yoksa orada o kadının yaptıklarından dolayı tutup o laflar edilmez.En çok çeker gidersin?Ne demek a....k.....?Koyduğundan şüphen mi var ki böyle küfür ediyorsun hayvan demek isterdim o herif karşımda olsa...

Ulan niye bu kadar hırslandıysam ben de anlamadım,neyse gençler,budur diyeceklerim.
Mesaj tarihi:
doğrusu bu abi.bu ergen escape e ne bakıosunuz

bayana karşı böyle ağır küfürler edilmez.kıza skcem belanı yörü ak falan demediğini bırakmadı.bildiğin hayvanlık
  • Yeni Oluştur...