Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aynı evei kaçırmışım be nya, nerede diyor onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 valla ne olursa olsun hatuna a...k , ağzını s... gibi şeyler hoş olmamış. Benimki olsa sokarım parasına diyip girişmişti bana orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 seninki kotuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hahahaha çok iyiymiş. küfürler çirkin cidden nasıl edebiliyo sevgilisine öyle rahat rahat ilginç. kız çok iyi oynamış bi de hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 tatlı kızın öyle angutla işi nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aman diyim, cadde deki erenkoy de cafe crown in karsisindaki benzin burasi :D giderseniz dikkatli olunda masa falan kacmasin yanlislikla :D iliski katili program ahahah bu ne ya yarildim gulmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Adam mindfuck yaşadı aynı evde yaşıyoruz kısmında resmen asfjksdfsdf Edit: OFF KÜFÜRLER SDFLHJASKDSDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ama kız beyinsiz gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 neden beyinsiz olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sevimli bence de verilen lafları çok iyi uydurmuş, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 küheylan said: neden beyinsiz olsun ki? Bilmiyorum sanırım en başta "adam beni öldürür" dediği için taktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 aptal feminist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Herifteki sabırdan dolayı o kızı haketmiş bi kere bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kız bence baya iyi ya hem tatlı hem güzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 senin annene hem tatli hem guzel deseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 senin bacına 5bin lira verseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 FÜKS =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Cons said: aptal feminist Artık kol kaslarım var seni pataklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sesu said: küheylan said: neden beyinsiz olsun ki? Bilmiyorum sanırım en başta "adam beni öldürür" dediği için taktım ben. Bariz bir fact check var burada, sende ise package loss. Check your premises. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 O adamı nasıl sakinleştirdiler acaba, 7:18 civarı dili kıvırıp çakacak noktaya ulaşmış bir sinire sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 xunn said: sesu said: küheylan said: neden beyinsiz olsun ki? Bilmiyorum sanırım en başta "adam beni öldürür" dediği için taktım ben. Bariz bir fact check var burada, sende ise package loss. Check your premises. Kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sesu said: küheylan said: neden beyinsiz olsun ki? Bilmiyorum sanırım en başta "adam beni öldürür" dediği için taktım ben. öldürür ama adam baksana sinire. gerçi şimdi kendimi düşünüyorum orda, ilk 5 dakika eheh ne güzel geyik döndürüyor lan hatun diye katılırım da, garson ile kavga, ayağa kalkma seanslarında falan deliririm ben de herhalde. ama hatuna da aşkito diyen ağzını öpücem denmez ki lan hayvan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yalnız herif bildiğin ayı la. Hani sinirlenmiş kendini kaybetmiş falan filan da, herif deli gibi küfür ediyor kıza nasıl bir ilişkiyse artık. Yazık kıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kız parayı aldıktan sonra kapının önüne koymuştur umarım adamın ayılıgını farkedip, gerçi sesu'nun dedigi gibi default olarak da farkında hayvanlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Yalnız abla da hazırmış böyle bir formata.Ne kadar rahat, valla bravo.Bu yarışma hangi gün gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar