knox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 2 hafta önce falan kredi kartı için başvurdum,bugün aradım bankayı başvuru gözükmüyor,başvurmuş olduğunuz şubenizi arayın dediler ok dedim ablaya.Başvurmuş olduğum şubeyi aradım müzik falan dinlettiler baya bi EYW neyse başvuru kaybolmuş,öyle kaldım telefonda basardım küfürü de dua etsinler yanım da bayan vardı.Ulan nereye kayboldu koskaca form kimlik fotokobi bordrosu falan.Nasıl bir banka bu iş bankası ya offff
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 belgeler ellerine ulaşmadıysa düşüyor başvuru, been there, done tha
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben memnunum ya. bak ay sonu da geliyor daha memnun oldum simdi :)
knox Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 zaten tavsiye üzerine başvurdum kart için garanti ilallah ettirdiği için dedim iş bankasından çıkarım bir tane de,bilmiorum bu olay soğuttu beni
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi fakirseniz her yer bıktırır yani. başvuru falan yapmışsın. benim babama her banka çot diye yollar kendisi kredi kartı. yıllardır tüm kartları da geri çevirir babam garantide takılırız. kıçımızı öpüp ayaklarımıza masaj yapmadıkları kaldı. bi de böyle müşterilerinin üzerine çok düşüyolar benim o hesaptan olan ek kartımı "ÇALINDI LAN ÇALINDI ÇEK CUMHURİYETİNDE PARA ÇEKMİŞLER KARTTAN" diye paranoya yapıp iptal etmişlerdi şalksdf garanti candır bonus canandır
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 garanti, kuryenetle anlasmış kart dagıttırıyolar, adresi yanlış almışlar heralde sms geldi 444 0 334 ü arayın adresi güncelleyin diye.adres güncellemesi yapıcam çünkü kart gelmedi.neyse aradım kart numarası istediler.lol.kart yok dedim msjda bu telefondan adresimi güncellemem gerektiği sms i geldi dedim.kart numarasız işlem yapamıyoruz dediler.şubeye gidecekmişim. Kuryenete söyleyin o zaman bu numarayı arattırmasınlar dedim.şubeyede gitmiyorum, ayagıma kadar gelip kart basvurusu almak iyiydi. Kalsın kart teşekkürler dedim kapadım.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 işbankası inanılmaz birinci banka türkiyede o derece seviyorum
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 İş bankası hesaptan kesinti falan yapıyor mu? 35 TL kayıpta.
knox Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kensiti yapmayan banka var mı? neyse kayıp başvurumu bulmuşlar,kartımda onaylanmış en yakın zamanda kurye ile göndericeklermiş.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 iş bankasından başka adam gibi banka kaslmadı arada öyle olur o ama aynı zamandfa çalışması en sıkıntyılı banka diyorlar, genel müdürlük de içeride cep telefonuyla konuşmak fln yasakmış eski tip (olması gereken ama olamayan) devlet dairesi sistemi varmış
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 iş bankası hantal bir banka hatta en hantalı
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Buddha said: İş bankası hesaptan kesinti falan yapıyor mu? 35 TL kayıpta.Yıllık hesap işletim ücreti adı altında öpüyorlar.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Iki otomatik odeme baglarsaniz hesap isletim ucreti almazlar. Kredi kartini iptal ettirmenin yolu da kartinizi cope atip kaybettim bildirimi yapacaksaniz, yenisini yolluyoruz derlerse thanks ben kendim basvururum diyeceksiniz. Yok illa yolluycam ben derse gelen kuryeyi reddedeceksiniz.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Öğrencilerden hesap işletim ücreti, kart ücreti falan almadığı gibi, puan muan veriyo, üstüne interaktif bankacılığı en süper banka, hele iphone uygulaması işcep'i her kullandığımda kendimi uzay yolunda hissediyorum. mükemmel. ciddiyim ironi yapmıyorum
Öne çıkan mesajlar