dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 3`ten sıkıldıysan hemen bırak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 haaaah iyice sıçın senaryonun içine iyice adamlar senaryonun içine sıççaklar diye karstarkın bi oğlunu daha öldürdüler agdsfdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bir oglu "daha" degil. Dizide baska oglu olmedi. Ama Jaime ile ilgili degisikligi begenmedim. dizinin 7. bolumunden spoiler Alton'u oldurmesi hem Jaime'i gereginden daha kotu bir karakter haline donusturdu, hem de son derece gereksiz bir hareketti. Amac muhafizi iceri cekmekse, kavga eder gibi yapabilirlerdi. Dragonlarin kacirilmasinin bu bolumde geldigi noktayi ise sevdim. Bu arada, Ygritte sonunda meshur cumlesini soyledi. Gerci sanirim kitaplarda ilk defa 3. kitapta soyluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 jaime sahnesi hakikaten anlamsız olmuş yani, gerek yoktu öyle bir şey göstermelerine. jon-ygritte hikayesinin değiştirilmesi de gereksiz bence. dany kısmı zaten iyice koptu kitaptan, house of undyingi güzel yaparlar umarım. kitapla alakasız sahnelerin baya çoğalmasına rağmen yine de izletiyor ama dizi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 en çok you know nothing jon snow denmesine sevindim. yalnız jaime'den karakter derinliğini wuhuuu die almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ep 7 Jamie'nin çocuğu öldürmesi çok gereksizdi gerçektende. Birde o Jorah'la konuşan maskeli abla kitapta var mıydı? Kim olduğu fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Var gelip gidip kehanet atiyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kitap o kadar okudunuz bak ne oldu şimdi http://d1203.hizliresim.com/v/4/37vk7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 7'nin sonu Yanmış çocuk kimdi? Stark'ın çocukları değildi heralde. O kadar aptal olamaz bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Buddha said: 7'nin sonu Yanmış çocuk kimdi? Stark'ın çocukları değildi heralde. O kadar aptal olamaz bu adam. Yanmış çocuklar bran'ın oraya yolladığı orphanlardı. kitapta tabi biraz daha farklı anlatılıyo hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 karstark? agalar ben 1. kitabı okudum şinci bitti taze ve bu bölümü izleyince biraz mala bağladım. bu karstark'ın çocukları jamie'ye karşı yapılan muharebede ölmüyorlar mıydı zaten 2si birden robb'u korumak için... ee bu adam kitapta da böyle coşuyor mu o kadar süre geçtikten sonra? nitekim bu sahnenin götten sallama olduğunu tahmin ediyorum jamie'nin karstarkın çocuğunu öldürdüğü sahnenin... e bu durumda karstarklar kitapta ne sebeple başkaldırıyorlar, eğer öyle bir şey oluyorsa? o kadar zaman geçtikten sonra dertlenip mi kelle istiyor adam yoksa böyle bir şey tümden yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 house of undyingde tam olarak ne var herkes onu bekliyor güzel olsun falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Cystein said: karstark? agalar ben 1. kitabı okudum şinci bitti taze ve bu bölümü izleyince biraz mala bağladım. bu karstark'ın çocukları jamie'ye karşı yapılan muharebede ölmüyorlar mıydı zaten 2si birden robb'u korumak için... ee bu adam kitapta da böyle coşuyor mu o kadar süre geçtikten sonra? nitekim bu sahnenin götten sallama olduğunu tahmin ediyorum jamie'nin karstarkın çocuğunu öldürdüğü sahnenin... e bu durumda karstarklar kitapta ne sebeple başkaldırıyorlar, eğer öyle bir şey oluyorsa? o kadar zaman geçtikten sonra dertlenip mi kelle istiyor adam yoksa böyle bir şey tümden yok mu? O kadar zaman sonra dertlenmek ne abi. Çocuklarını öldürmüş işte. revenge diye kuduruyo adam burda saçmalamışlar tabi dediğin gibi normalde savaşta ölüyo karstark veletleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yok abi demeye çalıştığım kitapta böyle bir şey var mı? çünkü 1. kitapta karstark olay çıkartmıyor. e aradan onca şey geçtikten sonra DU HELE ŞUNU Bİ KESEM mi diyo durduk yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Karstark Adam olay çıkarmıyor ilk başta, ama depresyonda olduğu ve Lannister'lardan nefret ettiği belli oluyor ilk iki kitapta. İlk kitabın sonunda Catelyn Lannister'larla barış yapmalarının faydalı olabileceğini söyleyince konsey odasından hışımla çıkıyor falan. Atarlı yani. Daha fazlasını söylersem üçüncü kitaptan minor spoiler olacak, o yüzden söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bi de bunlar kitapta böyle iri yarı öküz gibi adamlar deiller miydi. lord karstark balıkçı gibi bi tip... resmen hayak kırıklığı oldu bana dizideki eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Sırf Greatjon Umber'ın öküz gibi olduğu söyleniyordu kitaplarda yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 yes. yes. YES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Kitap konusuna gerek var mı artık diyorum? Dizi loosely based durumuna girdi yani. Ana plot olayları dışında ne olacağı belli değil, gerçi dizi böyle daha iyi, daha bir izlettirdiğini kendini düşünüyorum benim gibi kitabı yutmuş insanlara, senaryo da iyi yazılıyor kitap böyle değil yargısını atınca. Masaüstü'ne mi atsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 zaten vardi kitap konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 azor ahai benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 hikaye gideceği yere gidiyor ama arada kitaptaki detayları kaçırıyorlar, atlıyorlar eksik bir tad bırakıyor insanda. 8.bölüm de öyle olmuş yine. haftaya blackwater var bakalım onu nasıl yapcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 rose/shae what? abi kitapta rose yok (kızıl sürtük). e şimdi son bölümdeki sahne götten uydurma mıydı? 2. kitabın ortalarındayım henüz o yüzden bilemiyorum. rose olmadığına göre kitapta cercei başka bi orospuyu shae zannedip alıyo mu nedir yoksa full sahne götten sıkma mı? bi de soğancıbaba stannis'in 2. kitabın başında söylediği şeyleri (renlynin storm's end'i alışı falan) 2. sezonun sonuna eklemeleri falan pffst resmen baştan yazmaya çalışmışlar senaryoyu baya da sıçmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 5. kitap bittikten sonra 6'ya dair prologue birşey çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 5. kitabin sonunda vardi bisey galiba, bi de sagda solda bikac chapterdan biseyler okudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar