Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bir oglu "daha" degil. Dizide baska oglu olmedi.

Ama Jaime ile ilgili degisikligi begenmedim.

dizinin 7. bolumunden spoiler

Alton'u oldurmesi hem Jaime'i gereginden daha kotu bir karakter haline donusturdu, hem de son derece gereksiz bir hareketti. Amac muhafizi iceri cekmekse, kavga eder gibi yapabilirlerdi.

Dragonlarin kacirilmasinin bu bolumde geldigi noktayi ise sevdim.

Bu arada, Ygritte sonunda meshur cumlesini soyledi. Gerci sanirim kitaplarda ilk defa 3. kitapta soyluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

jaime sahnesi hakikaten anlamsız olmuş yani, gerek yoktu öyle bir şey göstermelerine. jon-ygritte hikayesinin değiştirilmesi de gereksiz bence. dany kısmı zaten iyice koptu kitaptan, house of undyingi güzel yaparlar umarım.

kitapla alakasız sahnelerin baya çoğalmasına rağmen yine de izletiyor ama dizi kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

karstark?

agalar ben 1. kitabı okudum şinci bitti taze ve bu bölümü izleyince biraz mala bağladım. bu karstark'ın çocukları jamie'ye karşı yapılan muharebede ölmüyorlar mıydı zaten 2si birden robb'u korumak için... ee bu adam kitapta da böyle coşuyor mu o kadar süre geçtikten sonra? nitekim bu sahnenin götten sallama olduğunu tahmin ediyorum jamie'nin karstarkın çocuğunu öldürdüğü sahnenin...
e bu durumda karstarklar kitapta ne sebeple başkaldırıyorlar, eğer öyle bir şey oluyorsa? o kadar zaman geçtikten sonra dertlenip mi kelle istiyor adam yoksa böyle bir şey tümden yok mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

karstark?

agalar ben 1. kitabı okudum şinci bitti taze ve bu bölümü izleyince biraz mala bağladım. bu karstark'ın çocukları jamie'ye karşı yapılan muharebede ölmüyorlar mıydı zaten 2si birden robb'u korumak için... ee bu adam kitapta da böyle coşuyor mu o kadar süre geçtikten sonra? nitekim bu sahnenin götten sallama olduğunu tahmin ediyorum jamie'nin karstarkın çocuğunu öldürdüğü sahnenin...
e bu durumda karstarklar kitapta ne sebeple başkaldırıyorlar, eğer öyle bir şey oluyorsa? o kadar zaman geçtikten sonra dertlenip mi kelle istiyor adam yoksa böyle bir şey tümden yok mu?

O kadar zaman sonra dertlenmek ne abi. Çocuklarını öldürmüş işte. revenge diye kuduruyo adam burda saçmalamışlar tabi dediğin gibi normalde savaşta ölüyo karstark veletleri...

Sosyal ağlarda paylaş

Karstark

Adam olay çıkarmıyor ilk başta, ama depresyonda olduğu ve Lannister'lardan nefret ettiği belli oluyor ilk iki kitapta. İlk kitabın sonunda Catelyn Lannister'larla barış yapmalarının faydalı olabileceğini söyleyince konsey odasından hışımla çıkıyor falan. Atarlı yani. Daha fazlasını söylersem üçüncü kitaptan minor spoiler olacak, o yüzden söylemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kitap konusuna gerek var mı artık diyorum? Dizi loosely based durumuna girdi yani. Ana plot olayları dışında ne olacağı belli değil, gerçi dizi böyle daha iyi, daha bir izlettirdiğini kendini düşünüyorum benim gibi kitabı yutmuş insanlara, senaryo da iyi yazılıyor kitap böyle değil yargısını atınca.

Masaüstü'ne mi atsam?
Sosyal ağlarda paylaş

rose/shae what?

abi kitapta rose yok (kızıl sürtük). e şimdi son bölümdeki sahne götten uydurma mıydı? 2. kitabın ortalarındayım henüz o yüzden bilemiyorum. rose olmadığına göre kitapta cercei başka bi orospuyu shae zannedip alıyo mu nedir yoksa full sahne götten sıkma mı?

bi de

soğancıbaba

stannis'in 2. kitabın başında söylediği şeyleri (renlynin storm's end'i alışı falan) 2. sezonun sonuna eklemeleri falan pffst resmen baştan yazmaya çalışmışlar senaryoyu baya da sıçmışlar...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...