Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Karea said:

hayır değiştirilmesine de laf etmiyorum da geçiş falan yok

hop bi bakıyorsun abi kardeş yanlarında cat, sen teslim ol yok sen geyiği dönüyor - ortada bi ordu falan fişman yok sanki gizlice buluşmuşlar dağın başında + cat orada o buluşmada ne arıyor mesela , hepsi havada

hop davos abi neresi belli olmayan abuk subuk bi yere götürüyor melis i - ki renly nin ordu bildiğin ovada lol nereye gidiyorlarsa artık kıyıdan dağın taşın altından

hepsi dizide söylendi aslında. ya çevirenler çok kötü çeviriyor, ya da ingilizce izleyip yarım yamalak anlıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha thorosa kadar gelmediler, Arya ile birlikte asıl anlatılıyordu kitaplarda. O da 3. kitaptı yanlış hatırlamıyorsam. İlk sezonda Dondarrion'u göstermişlerdi Ned mountainın üstüne gönderirken, heralde dizide atlamayacaklar orayı.

1. sezon dizide Thorosun flaming swordu muhabbeti dönmüş müydü?
Sosyal ağlarda paylaş

Karea said:

hop bi bakıyorsun abi kardeş yanlarında cat, sen teslim ol yok sen geyiği dönüyor - ortada bi ordu falan fişman yok sanki gizlice buluşmuşlar dağın başında + cat orada o buluşmada ne arıyor mesela , hepsi havada

diyelim sen şimdi 200 kişi çalıştıran bir iş adamısın, ben de bir o kadar insan çalıştırıyorum. iş görüşmesi yapalım dediğimde, yanında 200 kişilik çalışan ordusuyla mı geleceksin görüşmeye?
Sosyal ağlarda paylaş

Butun dinlerdeki olum tanrilarini ayni tanrinin bir yuzu olarak goruyorlar. Jaqen'in ozel olarak R'hllor'dan bahsetmesinin nedeni ise tartismaya acik. Kendisinin tercih ettigi tanri olabilir veya o noktada Arya'ya kendi kimligi hakkindaki butun bilgileri vermemek icin yalan soyluyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...