Bluerain Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Valla aynen, mal mal seyrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 cehalet mutluluktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 valla riverrun ı kaldırmaları fredo ve arkadaşlarının tom bombadile uğramaması gibi bi ayrıntı değil gsdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bu Volantisli kızın Jeyne'in yerine geldiğine emin miyiz? Öylesine Robb karakterine "derinlik" katması için gelmiş bir figüran olmasın? Bir de ikinci kitapta Jeyne geçiyor muydu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Karea said: hayır değiştirilmesine de laf etmiyorum da geçiş falan yok hop bi bakıyorsun abi kardeş yanlarında cat, sen teslim ol yok sen geyiği dönüyor - ortada bi ordu falan fişman yok sanki gizlice buluşmuşlar dağın başında + cat orada o buluşmada ne arıyor mesela , hepsi havada hop davos abi neresi belli olmayan abuk subuk bi yere götürüyor melis i - ki renly nin ordu bildiğin ovada lol nereye gidiyorlarsa artık kıyıdan dağın taşın altından hepsi dizide söylendi aslında. ya çevirenler çok kötü çeviriyor, ya da ingilizce izleyip yarım yamalak anlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 eşekherif iyi çeviriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 bi thoros vardi, o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Daha thorosa kadar gelmediler, Arya ile birlikte asıl anlatılıyordu kitaplarda. O da 3. kitaptı yanlış hatırlamıyorsam. İlk sezonda Dondarrion'u göstermişlerdi Ned mountainın üstüne gönderirken, heralde dizide atlamayacaklar orayı. 1. sezon dizide Thorosun flaming swordu muhabbeti dönmüş müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 hand's tournamentta vardi, isyan sirasinda yaptiklarindan da bahsediliyodu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 thoros a daha çok var yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Karea said: hop bi bakıyorsun abi kardeş yanlarında cat, sen teslim ol yok sen geyiği dönüyor - ortada bi ordu falan fişman yok sanki gizlice buluşmuşlar dağın başında + cat orada o buluşmada ne arıyor mesela , hepsi havada diyelim sen şimdi 200 kişi çalıştıran bir iş adamısın, ben de bir o kadar insan çalıştırıyorum. iş görüşmesi yapalım dediğimde, yanında 200 kişilik çalışan ordusuyla mı geleceksin görüşmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 neyse dur red god diyomuş çok saçma geldi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Anlamadim, neye takildin o cumlede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 neys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 abi iyice baydin sen ya, ya izleme, ya gelip burda qq yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sparkcaster said: red god? rhllor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sparkcaster said: red god? Red God'i duymadin mi daha once? Sana kitaptaki cumleyi yaziyorum: "The Red God has his due, sweet girl and only death may pay for life..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 çok heycan yaptım, saçma geldi red god demesi bi an kitapta da öyle diyomuş, faceless men özel olarak bi tanrıya tapmıyo sonuçta god of death tarzı bişey diyodu diye kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Butun dinlerdeki olum tanrilarini ayni tanrinin bir yuzu olarak goruyorlar. Jaqen'in ozel olarak R'hllor'dan bahsetmesinin nedeni ise tartismaya acik. Kendisinin tercih ettigi tanri olabilir veya o noktada Arya'ya kendi kimligi hakkindaki butun bilgileri vermemek icin yalan soyluyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yanıyolardı orda ondan öyle diyo zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 jaqenin gercek kimliginden enteresan bisey cikicak. maester aemon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 http://i.imgur.com/mSUjE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Descartess Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Abi lord berric dondarionu es mi geçcekler kitapta işkence sahnelerinde hep onu sorup duruyolardı? dizide hiç bahsetmiyolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Dizide de hep sordular ya? O fareli işkence? Bu çeviriyi kim yapıyorsa cidden betbat ötesi yapıyor. Ben mi el atsam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4zgkJwWOgqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar