Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

4.kitap son arya povu

e ama yeter ya, şu kızın çektiği nedir arkadaş. yazıktır günahtır ya, o kadar badire atlattı yetmedi bi de kör yaptı kızcağızı martin başkan.
bölüm biter bitmez hemen bakındım kitaba da başka arya povu da yazmamış, koca kitabı sanırım sadece 4 tane arya povuyla geçiştirmiş, olmamış.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eldar said:

Samimi bir soru; dizi kötü değil ama kitabı okuyanlar dizide ne buluyor? Laf olsun diye demiyorum bir bölümü baştan sona oturup cnbce de izliyemiyorum. Belki dvdsi olsa elimde olabilir de yine de sıkıcı. Nerdeyse tamamen aynı. Baktığım kadarıyla savaş sahnesi de yok. Geriye ne kaldı cidden?

Vakti zamanında Yüzüklerin Efendisi filme çekilirken çok çemkirmiştim niye bu kadar değiştirdiler diye. Ama bu diziyi izledikten sonra hak verdim, aynı şeyi gösterince bayıyomuş. Dizi güzel, zaten senaryo aynı gibi ve yapım kaliteli( bir diziye oranla) ancak öbür yanda daha detaylı diyaloglar, betimlemeler, daha çok alt metin varken dizi ancak hayalgücü fakirlerine ve kitap okuyamayanlara hitap ediyor.

Kitapdaki olaylar, uyan karakterlerle güzelce ekrana yansıtılmış işte. Ben aynı kitabı 3-4 kere de okuyabilen biri olduğum için güzel güzel izliyorum, minik farklılıklar çıkında vayyy diyorum =)

Eğer aynı filmi asla iki kere seyredemeyen, kitabı iki kere okuyamayan biriysen zaten izlemezsin bunu da tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo aynı kitabı defalarca okurum aynı şey değil. Çünkü kaliteli bir eseri her okuduğunda, izlediğinde farklı tat alırsın. Kitapla meşhur olmasından sonra tanıştığım için kitabın hemen üstüne okumamın payı olabilir. Belki 3 sene sonra diziyi daha zevkle izleyebilirim.

Ama bu dizi yeni bir şey sunmuyor hem bir dizi olarak, hem de A Song of Ice and Fire'a yönelik olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba, ben de bu diziyi izlemeyi seven biriyim ama sonunu bilip izlemeyi daha çok seviyorum. Kimler ölüyorsa, ne bileyim ilginç olan ne varsa kitabı okuyan biri mesaj atsın lütfen. :D Bu arada kitapları bittiyse sonunu vs. her şeyi söyleyebilirsiniz. Yok bildiğiniz site varsa onu bari yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
4. kitabı dün bitirdim, ilk 3 kitap iyiydi ama nedense 4. de arada sırada sözlüğe bakmaya başladım.

Ama genel olarak rahat okunuyor, tek sıkıntım uyumadan önce okuduğum için arada muallakta kalan yerler oluyor :D

Bu arada, 4. kitabın son cümlesiyle yine gol atmış George RR Matin...5. nin hardcover olmayan versiyonu var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...