Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

4 ve 5. kitap genel soru

Him of many faces ne ayak ya çözemedim bir türlü. Kindly man Arya'ya sürekli who are you diye soruyor sonra Arya bard dayıyı öldürünce kör ediyorlar kızı. Him of many faces adına çalışması için Arya Stark'ı bir tarafa bırakması gerekmiyor mu Arya'nın? Eğer öyleyse neden hala Arya'yı hala orada tutuyorlar?

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İkinci kitabı okumazsan hiçbir şey anlamazsın. Birinciyi atlayabilirsin, detaylar var kitapta ama ikinciyi atlarsan kesinlikle hiçbir şey anlamazsın. İkinci kitabı almak istemiyorsan bir yıl daha bekleyip ikinci sezonu izle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Psikiyatrist Prof. Dr. M. Kemal Sayar, bu tür film ve dizilerin çocuklar üzerinde büyük bir tahribata yol açtığını söyleyerek, “8 yaşından küçük çocuklar kesinlikle bu tür film ve dizilerden uzak tutulmalıdır. Çocuklar fantastik dünya ile normal hayatı ayırt edemezler. Çocuklar ve gençler gerçek dünyalarını yavaş yavaş algılamaya başlıyor!” diyor ve ekliyor; “Bu tür yapımlar pagan kültürünün propagandasını yapıyor. Filmde geçenler izleyiciye evrensel doğrularmış gibi sunuluyor. İnancın temeli olan öteki dünya (ahiret) ile ilgili komik tasvirler yapılarak izleyicinin itikatları muhasara altına alınıyor!”

no shit sherlock

hayır öyle ilahiyat mezunu boş beleş bi adam da değil görüldüğü kadarıyla ama ne akla hizmet saçmaladıysa artık
Sosyal ağlarda paylaş

Kac cocuk yapiyor oyle seyleri? Sadece birkac cocuk yapiyorsa o zaman o cocuklarda bazi baska sorunlar var demektir.

Elbette Game of Thrones cocuklara uygun bir dizi degil ama bunun sebebi fantazi icermesi degil. Acin bakin Baby TV veya benzer kanallari; programlarin pek cogu gercekustu ogeler iceriyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sezonu bitirmeden önce spoiler olmasın diye hiçbir yerde hakkında bişey okumadım, yanımda konuşulmaya başlandığı an milleti susturdum, zevkimin içine edilmemesi için her şeyi yaptım
sonra gidip de son bölümün inmesini beklerken khaleesi'yi oynayan kızcağızın imdbdeki resimlerine bakıp final spoilerını yedim ya dsfsd
ayıp öküz gibi de koymuşlar fotoyu
neyse, dizi fazla iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Revangelis said:

ilk sezonu bitirmeden önce spoiler olmasın diye hiçbir yerde hakkında bişey okumadım, yanımda konuşulmaya başlandığı an milleti susturdum, zevkimin içine edilmemesi için her şeyi yaptım
sonra gidip de son bölümün inmesini beklerken khaleesi'yi oynayan kızcağızın imdbdeki resimlerine bakıp final spoilerını yedim ya dsfsd
ayıp öküz gibi de koymuşlar fotoyu
neyse, dizi fazla iyi

asdfjad iyi bari eddardın kellesinin kesildiğini görmemişsin

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...