Mugrod Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 4 ve 5. kitap genel soru Him of many faces ne ayak ya çözemedim bir türlü. Kindly man Arya'ya sürekli who are you diye soruyor sonra Arya bard dayıyı öldürünce kör ediyorlar kızı. Him of many faces adına çalışması için Arya Stark'ı bir tarafa bırakması gerekmiyor mu Arya'nın? Eğer öyleyse neden hala Arya'yı hala orada tutuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 eğitiyolar abi işte kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mugrod Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ama işte bard dayıyı öldürdükten sonra neden kör ediyorlar? Kör etmeleri Arya'nın daha iyi eğitim alması için neden bunu birini öldürdükten sonra yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 2. kitapta hala aynı yerdeyim.nerde kaldıgımı bile unuttum hikayeden koptum sanırım 2. sezonu bekliyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ööf iyice türk dizisine sardı ya 5. kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 2. kitapta ben de çok yavaş ilerliyorum. Kindledan okuyorum 25%e falan geldim. Tahmin Bu Sandor the hound Sansa bebesine yanık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sansa iyi kız esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 evet, çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ilk 3 kitap full retard takılıyo, 4 te adam oluyo biraz 3. kitap zaten direk yeşil kiraz tadında geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mugrod said: ama işte bard dayıyı öldürdükten sonra neden kör ediyorlar? Kör etmeleri Arya'nın daha iyi eğitim alması için neden bunu birini öldürdükten sonra yapıyorlar. O isi yapinca egitiminin bir asamasi bitmis oluyor ve yeni bir asama basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 serinin ilk iki kitabi eksik.(burdaki sehir kitapliginin günü vardi 3 tane kitabini tanesi 1 liraya aldim.) 3 kitap var diziyi izledim ilk iki kitabi almasam direkt 3 baslasam cok kaybim olur mu, yoksa bastan okumak zorundamiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 İkinci kitabı okumazsan hiçbir şey anlamazsın. Birinciyi atlayabilirsin, detaylar var kitapta ama ikinciyi atlarsan kesinlikle hiçbir şey anlamazsın. İkinci kitabı almak istemiyorsan bir yıl daha bekleyip ikinci sezonu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hemen bakayim. alirim ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tryrion 5. kitap hahafrgagadeadf Tyrion sensed a ship in his immediate future. Perhaps he was a prophet after all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 abi tanesini nasıl 1 liraya aldın ya.o nasıl bi kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.turkiyegazetesi.com/haberdetay.aspx?haberid=506093 ahhahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 AHAHAHHAH of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 putperest dizisi hauhsuahduas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 said: Psikiyatrist Prof. Dr. M. Kemal Sayar, bu tür film ve dizilerin çocuklar üzerinde büyük bir tahribata yol açtığını söyleyerek, “8 yaşından küçük çocuklar kesinlikle bu tür film ve dizilerden uzak tutulmalıdır. Çocuklar fantastik dünya ile normal hayatı ayırt edemezler. Çocuklar ve gençler gerçek dünyalarını yavaş yavaş algılamaya başlıyor!” diyor ve ekliyor; “Bu tür yapımlar pagan kültürünün propagandasını yapıyor. Filmde geçenler izleyiciye evrensel doğrularmış gibi sunuluyor. İnancın temeli olan öteki dünya (ahiret) ile ilgili komik tasvirler yapılarak izleyicinin itikatları muhasara altına alınıyor!” no shit sherlock hayır öyle ilahiyat mezunu boş beleş bi adam da değil görüldüğü kadarıyla ama ne akla hizmet saçmaladıysa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Yaş hariç doğru bir önerme o ama. Yaşın 5 olması lazım tabii. 4-5 gibi gerçeklik kavramı sağlamca oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yanlış demedim ben de ilk kısmı için ama ikinci kısım saçmalık bildiğin. ayrıca hangi ana baba çocuğuna izletir ki bu tarz şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 8 yasindaki cizgi film izelsin diyicem. pokemonum diye balkonda atlayan vardi. He-man var ne güzeldi iyilik felan ögretiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Kac cocuk yapiyor oyle seyleri? Sadece birkac cocuk yapiyorsa o zaman o cocuklarda bazi baska sorunlar var demektir. Elbette Game of Thrones cocuklara uygun bir dizi degil ama bunun sebebi fantazi icermesi degil. Acin bakin Baby TV veya benzer kanallari; programlarin pek cogu gercekustu ogeler iceriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ilk sezonu bitirmeden önce spoiler olmasın diye hiçbir yerde hakkında bişey okumadım, yanımda konuşulmaya başlandığı an milleti susturdum, zevkimin içine edilmemesi için her şeyi yaptım sonra gidip de son bölümün inmesini beklerken khaleesi'yi oynayan kızcağızın imdbdeki resimlerine bakıp final spoilerını yedim ya dsfsd ayıp öküz gibi de koymuşlar fotoyu neyse, dizi fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Revangelis said: ilk sezonu bitirmeden önce spoiler olmasın diye hiçbir yerde hakkında bişey okumadım, yanımda konuşulmaya başlandığı an milleti susturdum, zevkimin içine edilmemesi için her şeyi yaptım sonra gidip de son bölümün inmesini beklerken khaleesi'yi oynayan kızcağızın imdbdeki resimlerine bakıp final spoilerını yedim ya dsfsd ayıp öküz gibi de koymuşlar fotoyu neyse, dizi fazla iyi asdfjad iyi bari eddardın kellesinin kesildiğini görmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar