Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Besinci kitaptaki tam aciklanmamis bir olayla ilgili yorumum: 5. kitap Manderly'nin dugunde yedigi ve yedirdigi domuzlar aslinda kaybolan uc Frey idi sanirim. Rat Cook ile ilgili sarki calinmasini bile istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 %80 i geçtim ama yine de 5.kitap spolarını açmak yemiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yazdigim spoiler %80'den cok daha once olan bir olayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yarısından sonra yine de, ya da o civarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 baktım şimdi. Olabilir. Manderly'den herşeyi beklerim =) ama table of contents'ten kalan 11 pov'a baktım en azından bu kitapta doğru mu yanlış mı öğrenebileceğimiz bir pov gözükmüyor. Uzun vadede görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Komutan said: Sparkcaster'in malum bolum hakkinda mesaj atmasi yakindir sanirim... hangi bölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 red weddingi diyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://youtu.be/VuZ1cNQ2JRM george rr ile canlı roportaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 faceless man 4. kitapta veya 5. kitapta var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sparkcaster said: faceless man 4. kitapta veya 5. kitapta var mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 cevahir d&r'da 5. kitap 2 tane vardı. almak isteyenlerin haberi olsun. her d&r'a gitmiştir. 4. kitapta vardı ama ilk 3 ü göremedim kapmışlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 rahat rahat okuyormusunuz yabancılarını bu serinin :) bir çok kez dile getirdim ama başka ing. romanlar okurken bunda sıkıntı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Komutan said: Sparkcaster said: faceless man 4. kitapta veya 5. kitapta var mı var nerede cikiyordu diger kitaplarda? arya o gruba katiliyor ama o adamla tekrar karsilastigini hatirlamiyorum hatirliyorsan yazsana bir daha okuyayim o bolumleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Popeye said: nerede cikiyordu diger kitaplarda? arya o gruba katiliyor ama o adamla tekrar karsilastigini hatirlamiyorum hatirliyorsan yazsana bir daha okuyayim o bolumleri. kimlikleri belli değil. yani karşılaşmışta olabilir karşılaşmamışta. o olduğunu ima eden birisini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 prologuela epilogueu bi daha oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Popeye said: nerede cikiyordu diger kitaplarda? arya o gruba katiliyor ama o adamla tekrar karsilastigini hatirlamiyorum hatirliyorsan yazsana bir daha okuyayim o bolumleri. 4. kitap4. kitabin prologundaki karakter, bolumun sonunda biri tarafindan olduruluyor. Katilin yuzunun tasviri, Jaqen'in Arya ile son gorusmesinde donusturdugu yuz ile ayni. Hatta daha sonra da Sam, bu prologda olen adamla karsilasiyor. Daha dogrusu buyuk ihtimalle oldurdukten sonra onun kimligini alan katil ile. Net olarak onun Jaqen oldugu soylenmiyor, ama buyuk ihtimalle oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Adamın tasvirine göre o olduğunu düşünüyorsanız anlamamış olmam normal. Unutup gidiyorum tasvirleri fln. O adamda birşeyler çıkacağından şüphelenmiştim ama ilerlerki kitaplarda bağlanır bi yere hatırlarım diyordum. unutmuş gitmişim ama siz hatırlatana kadar. bir daha okuyayım bakalım oraları. 5 i bitirmeyen açmasın // dokunan_yanar.spo =) %95 teyim ve son Jon bölümünü okudum şimdi. Ya bu Jon'u skinchanger mı yaraladı. Wick ben yapmadım der gibi ellerini kaldırdı fln derken onu ima etti gibi. öldü mü kaldı mı muallakta bıraktı zaten çok sövdüm George Martin'e. Melisandre bi ayar çekse bari. bu arada üşüyoruz Stannis reis. =( =( GRRM yine 5 yıl beklerse 6. kitap için evini basıp notlarını yürütelim derim ben. son barristan, daenerys ve epilogue kaldı. bari o taraftan yüzüm gülse. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 df said: 5 i bitirmeyen açmasın // dokunan_yanar.spo =) %95 teyim ve son Jon bölümünü okudum şimdi. Ya bu Jon'u skinchanger mı yaraladı. Wick ben yapmadım der gibi ellerini kaldırdı fln derken onu ima etti gibi. öldü mü kaldı mı muallakta bıraktı zaten çok sövdüm George Martin'e. Melisandre bi ayar çekse bari. bu arada üşüyoruz Stannis reis. =( =( GRRM yine 5 yıl beklerse 6. kitap için evini basıp notlarını yürütelim derim ben. son barristan, daenerys ve epilogue kaldı. bari o taraftan yüzüm gülse. =( 5. kitap Skinchanger'i nereden cikardin? Night Watch'da Jon'un yaptigi degisikliklere muhalif olanlar yapti suikasti. Wick'in hareketi tamamen cok da gonlu olmadan yapmasindan kaynaklaniyor. Hatta Bowen Marsh da gozyasi dokuyordu. Bence ne Jon ne de Stannis olmediler. Bu arada, daha once bahsettigim Manderly konusu ile ilgili soyle bir seye rastladim: 5. kitap http://i1113.photobucket.com/albums/k511/hypermonstar/manderly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 5.kitap Jon zaten çok saçma işler yaptı haketti bi yerde ama tek başına gidiyordu zaten ramsey'e. bıraksalardı gitseydi işte.intihar gibi zaten yaptığı. gideceği zaman öldürmeleri saçma geldiği için alternatif şeyler düşündüm işte. Dev aynı içine bran kaçmış hodor gibi çıldırınca, adamın ellerini kaldırması, Habire skinchanger muhabbeti geçmesi fln. ortam müsaitti o şekilde bi teoriye =) Frey pie olayı gerçektir inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 spoilerlari acip acip kapiyorum okumadan, pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 5.kitap // finale kadar spo içerir. son 2-3 pov'u da okudum gece ve beklemediğim yerden vurdu yine. =) Varys eunuch fln ama en delikanlı adam çıktı =) kendi çıkarı için mi yoksa cidden realm için mi yapıyor bilemiyorum ama yaptığı herşey mutlu ediyor beni. =) Dragon sonunda Daenerys'i dinleyecek gibi gözüküyor. gerçi bi yamuk çıkar yine oradan. Dragon'dan çıkmazsa khal'dan çıkar. Bu arada Catelyn Jamie Reis'e ne yapacak onu da çok merak ediyorum. İnş öldürmez diyeceğim ama yolda birşey olmayıp cat'e teslim edilirse kaçarı yok gibi geliyor. son pov'da jamie ile ilgili haber gelecek sandım zaten varys hiç hesapta yoktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 df said: 5.kitap // finale kadar spo içerir. son 2-3 pov'u da okudum gece ve beklemediğim yerden vurdu yine. =) Varys eunuch fln ama en delikanlı adam çıktı =) kendi çıkarı için mi yoksa cidden realm için mi yapıyor bilemiyorum ama yaptığı herşey mutlu ediyor beni. =) Dragon sonunda Daenerys'i dinleyecek gibi gözüküyor. gerçi bi yamuk çıkar yine oradan. Dragon'dan çıkmazsa khal'dan çıkar. Bu arada Catelyn Jamie Reis'e ne yapacak onu da çok merak ediyorum. İnş öldürmez diyeceğim ama yolda birşey olmayıp cat'e teslim edilirse kaçarı yok gibi geliyor. son pov'da jamie ile ilgili haber gelecek sandım zaten varys hiç hesapta yoktu =) Bitirdim en sonunda kitabıda. Cidden bir 6 sene daha bekletmesin GRRM. Bitirmeyen bakmasın O Dany'yi bulan blood rider'ı kesin bi pislik çıkarıcak. Kendine Khal fln dediğine göre. Jamie de ölmez bence. İlla başka bir şey olur ona. Jon chapterında da çok pis küfür ettim. Cidden bütün bütün karakterler ölsün ama Jon'a bir şey olmasın :) A song of ice and fire'daki ice ile fire'ı hep Jon ve Dany olarak düşünmüştüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yalnız cidden ya 4. kitabın sonuna seneye çıkcak 5 mehehehe yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ya 3. kitabın ortalarında barristan rhaegarı anlatırken summerhallda çok hüzünlenirdi felan diyo ora ne alaka oranın mevzusunu anlattılar mı kitapta unutmuş veya kaçırmış mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Sparkcaster said: ya 3. kitabın ortalarında barristan rhaegarı anlatırken summerhallda çok hüzünlenirdi felan diyo ora ne alaka oranın mevzusunu anlattılar mı kitapta unutmuş veya kaçırmış mıyım Genel Summerhall'da ne oldugu net degil. Yumurtalardan dragon cikarilmaya calisilmasi, bu esnada cikan yangin ve yanginda 5. Aegon, kingsguard komutani Duncan ve prens Duncan'in olmesi soz konusu. Ayni gun Rhaegar da dogmus. Tam olarak ne oldugu buyuk ihtimalle Dunk-Egg oykulerinin sonuncusunda anlatilacak. Martin toplam dokuz oyku yazmayi planliyor ve dorduncusu seneye cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar