Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Song of Ice and Fire

GERGE

Öne çıkan mesajlar

valla bende ortaokuldan beri pek ingilizce kitap okumadım.fakat bu kitap çok ağır değil

bazı anlamadıgım kelimeler cıkıyor.o da genelde bir şeyi tarif ederken kullanılan sıfatlarda oluyor ya

bilmemne görünürlü şurdan şöyle yansımalı bir nehir gibi cümleler

ama onun harici okunur yani
Sosyal ağlarda paylaş

alala

ben ikisini de okudum rahatça, ama got daha ağır gibi gözükmüştü. DT'de hiç duraksamadım bile, got'ta başlarda dile alışana kadar biraz ağır gitmiştim sonra artık yazarın diline mi alıştım nolduysa hızlandım.

belki dt'de 7 kitaplık seriyi tamamlayınca senin bahsettiğin arkadaş alışkanlık kazanmış öyle rahat okumuştur. 0 tecrübeyle 7 kitap bitirmiş insanın tecrübesi çok farkettiriyor çünkü yabancı kitap okurken.
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bir tarzda kitap okuduğun zaman hep bir alışma süreci gerekiyor. O yüzden ingilizce kitaplara alışmak için başta her türden 2-3 kitap okumak lazım bence. Bu serinin ilk kitabında biraz yabancılık çekmiştim ama 5. kitap artık Türkçe'den farksız geliyor.

Hemen anlamıyorum diye pes etmeyin bence. 3-5 kitabı da yarım yamalak anlayın ölmezsiniz. uzun vadede yayın evlerinin insafına kalmadan mutlu mesut okursunuz istediğinizi. Şimdi Amazon'da kitap seçerken fln düşünüyorum da yıllarca ne kadar küçük bir kütüphanede sıkışıp kalmışız.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Red said:

kadının boyu kaç lan

lady in red mi bu

yok. brienne diye birisi. beauty olayı dalga amaçlı. çok çirkin olarak betimleniyor kitapta.

ilk defa şurada çıkıyor ortaya

renly'nin düzenlediği festivalde dövüşüyor. ilk defa orada göreceksin.

yuhh.. aslında boy pos olarak çok uymuş role ama biraz daha çirkin olması gerekiyo sanki.. okuduğumdan hatırladığım kadar.. ama yine de süper
Sosyal ağlarda paylaş

eyv. kindle'ye askerde izin vermezler gidip basılı olarak bulayım bari bi yerlerden. Askerde sıkıntıdan çok kitap biter =)

@Sovereign

elbise ve toz toprak ile bu halinden baya çirkin gözükür. biraz da makyaj tamamdır. =) kitaptaki tasvir kadar olmaz. Ama o kadar iri yarı kadın oyuncu da fazla yoktur zaten. bi yerde mecbur kalmışlardır =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...