Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 dövüşmüyolarmıydı yoksa hiç hatırlamadığımı farkettim birden ha doğru kaçarken at düşüyodu bacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Kitapların türkçeleri yaklaşık ne zaman çıkar? ona göre gavurcasını alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Çeviri iyi değil bence. Gavurca okuyabiliyorsan Türkçe'ye hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 5. Kitap Bu Tyrion 2. Arya vakası olma yolunda hızla ilerliyor. Başı beladan kurtulmuyor =) Kitap bitene kadar daha kaç el değiştirecek acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 okuyabiliyorum da hepsini anlamayadabilirim dizi izlerken oyun oynarken hiç sorun yaşamıyorum da ingilizce bir roman okumadım daha önce, genelde kitapların dili ağır olur, senin düşüncen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bu kitabınki biraz ağır. Dark Tower falan çok daha yalındı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Dizi ya da oyun kitaba benzemez. Hiç okumadıysan girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 indir pdf dene okumayı. çok zor gelirse almazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 5. kitap allah belalarini versin ne igrenc bir toplulukmus bu night's watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 valla bende ortaokuldan beri pek ingilizce kitap okumadım.fakat bu kitap çok ağır değil bazı anlamadıgım kelimeler cıkıyor.o da genelde bir şeyi tarif ederken kullanılan sıfatlarda oluyor ya bilmemne görünürlü şurdan şöyle yansımalı bir nehir gibi cümleler ama onun harici okunur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 pek alışkın olmayanlar diziyi izleyip 1. kitabı okusunlar. olayları anlamaktan ziyade yazarın diline ve kelimelerine alışmış olurlar. sonraki kitaplara hazırlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Rewendor said: Bu kitabınki biraz ağır. Dark Tower falan çok daha yalındı mesela. tam tersini diyecektim bende dark tower ilk 3 kitapta zart zurt sözlük karıştırıp beni arayan hatun kişi game of thronesu laylom okudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çok zor değil ya game of thrones bence de ve çok güzel bi dili var bildiğim şeyleri bile okurken heycan oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 alala ben ikisini de okudum rahatça, ama got daha ağır gibi gözükmüştü. DT'de hiç duraksamadım bile, got'ta başlarda dile alışana kadar biraz ağır gitmiştim sonra artık yazarın diline mi alıştım nolduysa hızlandım. belki dt'de 7 kitaplık seriyi tamamlayınca senin bahsettiğin arkadaş alışkanlık kazanmış öyle rahat okumuştur. 0 tecrübeyle 7 kitap bitirmiş insanın tecrübesi çok farkettiriyor çünkü yabancı kitap okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Arkadaşlar şimdi ben 2 tane türkçe kitabını aldım.Biyerlerde okumuştum aslında 1.kitabı 2 ye bölmüşler diye.Kitapları bitirip diziye başlamayımı yoksa önce diziyi izle sonra kitaplara geçmi dersiniz. Kitaplar bitince ingilizcelerinede başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Farklı bir tarzda kitap okuduğun zaman hep bir alışma süreci gerekiyor. O yüzden ingilizce kitaplara alışmak için başta her türden 2-3 kitap okumak lazım bence. Bu serinin ilk kitabında biraz yabancılık çekmiştim ama 5. kitap artık Türkçe'den farksız geliyor. Hemen anlamıyorum diye pes etmeyin bence. 3-5 kitabı da yarım yamalak anlayın ölmezsiniz. uzun vadede yayın evlerinin insafına kalmadan mutlu mesut okursunuz istediğinizi. Şimdi Amazon'da kitap seçerken fln düşünüyorum da yıllarca ne kadar küçük bir kütüphanede sıkışıp kalmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hah, aynen öyle başlarda biraz garipsiyosun sonra alışıyosun. Ama mesela Dark Tower bende hiç o döneme girmemişti, en başından itibaren yağ gibi akmıştı ilk ing. okuduğum kitaplardan olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 denemekte fayda var ya alışırım yani bi şekilde %15 indirim kuponunuz var diyo ama promo code yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 5 bitiyor benim yeni kitap arıyorum bu aralar. Dark Tower iyi mi? O kadar yazmışsınız merak ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 df said: Red said: kadının boyu kaç lan lady in red mi bu yok. brienne diye birisi. beauty olayı dalga amaçlı. çok çirkin olarak betimleniyor kitapta. ilk defa şurada çıkıyor ortaya renly'nin düzenlediği festivalde dövüşüyor. ilk defa orada göreceksin. yuhh.. aslında boy pos olarak çok uymuş role ama biraz daha çirkin olması gerekiyo sanki.. okuduğumdan hatırladığım kadar.. ama yine de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 makyaj filan hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 df said: 5 bitiyor benim yeni kitap arıyorum bu aralar. Dark Tower iyi mi? O kadar yazmışsınız merak ettim =) Dark Tower, Game of Thrones'dan çok daha iyi bir eser. Zaten GoT dizisi çıkıp ortam yapana kadar Dark Tower buraların kralıydı, alın okuyun. Başlı başına şaheser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 eyv. kindle'ye askerde izin vermezler gidip basılı olarak bulayım bari bi yerlerden. Askerde sıkıntıdan çok kitap biter =) @Sovereign elbise ve toz toprak ile bu halinden baya çirkin gözükür. biraz da makyaj tamamdır. =) kitaptaki tasvir kadar olmaz. Ama o kadar iri yarı kadın oyuncu da fazla yoktur zaten. bi yerde mecbur kalmışlardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 o saç ve çillerle tam tasvir edildiği gibi esasında aktiris gözleri de baya güzel tek sorun gerisi fazla güzel asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Dark Tower'ı sevenedim ben bir türlü. Memory, Sorrow & Thorn ya da Wheel of Time oku derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar