Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yurt disindan orj getirmeye kasamamda türkçe çevirisi nasıl cok mu başarısız en güzel duyguların katili olmayan bi kitapsa bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Çeviriye kesinlikle güvenemem ben, hayatında hiç pro olarak çeviri yapmamış biri tarafından çevriliyor. sektörün biraz içine girmiş biri olarak fail olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sibel alaşa laf etmedin dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ona ettim. Daha önce ne çevirmiş ki? Nereden güveneyim kadının çevirisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ee noldu durum vaziyet ne sorular: 1) kitapların ingilizcesi satılmıyomu türkiyede 2) türkçe çeviriler kaçıncı kitaba kadar var ve nerde var 3) türkçe çeviri okumaya değer mi 4) kitabı diziden önce keşfedemedim diye ilk sezonu bitirdikten sonra kitapları okumak haram mıdır ? dizi izlememiş haliyle alınacak zevkin aynısını vermezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 gelmedi benim kitaplar hala. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aldım ben dün ^______________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 5. kitaba 5 gün kaldı. Heyecan dorukta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Asagi yukari on gun once Almanya'daki amazon yanlislikla 180 preorder kitabi yollamis. Yani etrafta simdiden spoilerlara rastlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Aluriel said: gelmedi benim kitaplar hala. meh benimki de gelmedi. sezon finalinin olduğu gün sipariş verdiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 off 1.5 ay önce amazondan ilk 4 kitabı sipariş etmiştim hala gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 A Dance With Dragons spoiler-free review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 o kadar olmadı benim daha. 12-13 gün falan oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 2. kitaba başladım @stannis kıyamam yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 stannisi esas yeni kitapta gorucez, bakalim adam mi degil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ayın 12 si olduğu anda açılır inş download. gece 00:00 da başında bekliyor olacağım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 stannis ne kıyamam ya 2. kitap spo daha kitabın başında starklar adam değil dedi bitti benin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adam hakli bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 renlynin kelleyi istedi adam abi.bide gitti mis gibi üstadı kücük düşürdü karıların yanında milletin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 herkes birbirinin kelleyi istiyor herkesten mi nefret edelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 adam hakki olani istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ned reyis onun hakkını savunacak diye şehit oldu.kusura bakmasın stannis sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ned'e saygisizlik etmedi hic zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ama pipimde değil dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar