Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 dany / 4. kitap barristan in anlattigi gibi madness/greatness coin flip olayi yetti bana wisdom/int icin :P ama targaryenlarin bi eskilde devam etmesi lazim; curse u maelisandre mi kaldirir, gelen mage mi kaldirir bilmem ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Margaery Tyrell'i kimin oynayacağı belli olmuş. http://winter-is-coming.net/wp-content/uploads/2011/06/natalie-dormer.jpg Anne Boleyn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi birisi bana şu vilerian steel nedir bir anlatsın. bi bölgeye mi özgü? halka mı özgü? ancient bişi mi? daha yok mu? nerden gelmiş yoksa? nedir bu maddeden yapılmış kılıçların geyiği? GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Valyria isminde eski, yok olmus bir imparatorluk var. Hatta Targaryenler de Valyria kokenli. Valyrialilar tarafindan uretilen ve buyulu olmasi muhtemel bir celige Valyrian steel deniyor. Bu celigin nasil uretildigi unutulmus. Ancak eskiden kalanlari dovup yeni bir sekle sokabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 o zaman konuya dönelim hemen. targaryen şimdi bu kadının çocugu böyle ne oldugu belirsiz doğmuş ya. aklıma şunlar geldi. bunlar 300 sene ensest ilişşki yapmıslar, safkan kalmak ıcın, bunun sebebi dragondan olmayandan cocuk yapamıyor olayı mı acaba. diğer soru, lanet olayından bahsediliyor, lanet bunların dragon mevzusumudur, nedir. diğer soru , dragon bir ateş atmasıyla 3-5 white walkeri aynı anda alamazmı aşşa, ateş bedava sonuçta. diğer soru, bu targaryenlerin ateş cıkarma olayı varmı kitapta, yani çok sakata geldimi falan fistan. diğer soru, sam büyücü oluyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 atlara fısıldayan için ağır kitap spoilerları bakmayın 1. yok alakasız 2. miri maz durmudur nedir o karının lanetini diyorsan o bilmemne olana kadar çocuğun olmıycak falan gibi bişeydi 3. ejderler hızlı büyüyor ama anca 3. kitapta insana zarar verebilecek kadar alev çıkarabiliyorlar. o da öyle çok fazla bişey değil. ilerde yakıp geçirirler ama ortalığı 4. yok 5. kitap prophecyler ve ironiler üstüne kurulu. henüz olmadı ama ejderhalar ile büyü dönüyor gibi bişey dünyaya. yani ilerde mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ops yanlış yere yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 AtlaraFisildayan said: o zaman konuya dönelim hemen. targaryen şimdi bu kadının çocugu böyle ne oldugu belirsiz doğmuş ya. aklıma şunlar geldi. bunlar 300 sene ensest ilişşki yapmıslar, safkan kalmak ıcın, bunun sebebi dragondan olmayandan cocuk yapamıyor olayı mı acaba. Hayir, sadece ensest iliski ile uremiyorlar. Baska aileler ile de evlilik yapiyorlar. Mesela Daenery'in isyan sirasinda olen agabeyi Rhaegar, Elia Martell ile evli ve ondan iki cocugu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 biliyom kitap yasak da, şöyle yazayım net olarak, istemeyen açmasın: syrio hakkında kitaptan spoiler ben kendim okumadım, okuyan birinin söylediğine göre hayattaymış syrio. ben de yanlışlıkla duymuş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ben okumuş kadar oldum ne yapıyormuş hali vakti yerinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sabonis said: biliyom kitap yasak da, şöyle yazayım net olarak, istemeyen açmasın: syrio hakkında kitaptan spoiler ben kendim okumadım, okuyan birinin söylediğine göre hayattaymış syrio. ben de yanlışlıkla duymuş oldum. syrio kitapta bahsedilmiyor demişlerdi banada bu adam için. bu arada çığlıkları dinlerseniz 2-3 ayrı kişinin çığlığı geliyor sanki, bu da öldürüyor gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Barnesdan dörtlü kitap siparişi verdim. Shipped olalı bir hafta oldu neredeyse ama henüz elime geçmedi. Hangi posta ile geliyor Ptt mi Ups mi? Buradan satın alanlar var galiba size ne kadar sürede geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Eğer en ucuz kargo ile vermişsen 2 hafta min Ayrıca PTT ile geldiği için her an kaybolma tehlikesi var. Ne biçim bir ülkeyiz ya, kaybolur diye posta vermeye, postayla bir şey istemeye korkuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 en pahalıyı seçmediğin sürece ptt ile geliyor. diğerinde ups ile. said: * Airmailed to local postal system of destination country. Not trackable online. ** Airmailed to local postal system of destination country. Distributed as priority mail. Not trackable online. *** Trackable at http://www.ups.com. Not available for shipments to P.O. Boxes (use International Airmail or International Priority Airmail Service instead) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 İkinci opsiyonu seçmiştim.Keşke ups olanı seçseymişim. Kaybolmaz umarım daha önce senditten alışveriş yaptığımda ptt getirmişti. Şu pttyi bir adam edemediler bir şey almaya çekiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 GERGE said: Eğer en ucuz kargo ile vermişsen 2 hafta min Ayrıca PTT ile geldiği için her an kaybolma tehlikesi var. Ne biçim bir ülkeyiz ya, kaybolur diye posta vermeye, postayla bir şey istemeye korkuyoruz. ptt kargo antalyadan ankaraya 1 haftada zor geldi. aman diyim. yurtdışından gelen şey ptt den dolayı bence ekstradan 1 haftta daha gecikiyor. aman diyim uzak uzak uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kitapları sipariş verecektim aklıma düşürdünüz ya ptt olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 robinsonda bitmiş mi.sipariş verince getirmiolar mı ?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 AtlaraFisildayan said: GERGE said: Eğer en ucuz kargo ile vermişsen 2 hafta min Ayrıca PTT ile geldiği için her an kaybolma tehlikesi var. Ne biçim bir ülkeyiz ya, kaybolur diye posta vermeye, postayla bir şey istemeye korkuyoruz. ptt kargo antalyadan ankaraya 1 haftada zor geldi. aman diyim. yurtdışından gelen şey ptt den dolayı bence ekstradan 1 haftta daha gecikiyor. aman diyim uzak uzak uzak durun. hay allah kahretsin. GELMİYOR KİTAP. GELMÜYÖR ULAANNN edit: söyleyeli 8 gün oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 robinsondan o 4lüyü söyleyeyim dicektim aynı fiyat barnesla ama minimum 4 hafta oda. abi elbet vardır ya şöyle bi iki yere baksak tek tek kitaplar kalmış olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kitaplar geldi bugün nihayet. Ptt genel performansına bakarsak çok iyi bir sürede geldiğini söyleyebilirim.Pakette bir tane bookmark ve birde Amerikan ordusundaki askerlerin Afganistan ve Irak'tan aileleri ile telefon görüşmesi yapabilmeleri için bağış makbuzu göndermişler. 10 dolar bağışlayarak bir tane Amerikan bayrağı alabiliyormuşuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ilk kitap ingilizce türkiyede var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lucretia85 said: Kitaplar geldi bugün nihayet. Ptt genel performansına bakarsak çok iyi bir sürede geldiğini söyleyebilirim.Pakette bir tane bookmark ve birde Amerikan ordusundaki askerlerin Afganistan ve Irak'tan aileleri ile telefon görüşmesi yapabilmeleri için bağış makbuzu göndermişler. 10 dolar bağışlayarak bir tane Amerikan bayrağı alabiliyormuşuz :) kaç gün sürdü gelmesi? 1 hafta oldu ben siparişi vereli, gelmedi hala. bi de ekstradan bişey yaptınmı yoksa eve mi getirdiler direk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hayır 1 hafta da gelmesini beklemiyordum zaten ama ekstra bişey yapıp yapmadığını merak ettim. bi de hangisini seçmiştin kargo seçeneklerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben geçen hafta pazartesi verdim hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar