df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 seri çok güzel ilerliyor bence. bazen feci üzüyor o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Kaede said: 3. kitap ortası itibareriyle bu seriye ve yazarın lannister sevdasına lanet okuyorum bütün seri resmen iyilerin onurlu olup kaybetmesi ve kötülerin zeki ve piç olup kazanması üstüne 3ü bitirirsem herhalde 4 te sadece arya ve jon chapterlarını okurum la bırak, anime kriterleriyle roman okursan öyle olur... df said: seri çok güzel ilerliyor bence. bazen feci üzüyor o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 spo abi :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Kaede said: 3. kitap 3. kitap ortası itibareriyle bu seriye ve yazarın lannister sevdasına lanet okuyorum bütün seri resmen iyilerin onurlu olup kaybetmesi ve kötülerin zeki ve piç olup kazanması üstüne 3ü bitirirsem herhalde 4 te sadece arya ve jon chapterlarını okurum Hangi bolumu okuduktan sonra bu mesaji attigini tahmin ediyorum :) 3. ve 4. kitaplar ile ilgili hafif spoiler Lannisterlarin durumu da pek iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 3 orta, son red wedding dicem ama, o daha sonlara dogruydu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 3. 4. kitaplar 4. kitapta jaime de reislik rütbesine çıkıyor, süper karakter oluyor bu arada. hele tyrion 3. kitapta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: 3 orta, son red wedding dicem ama, o daha sonlara dogruydu gibi. Ortalardaydi o. Bence onu okumustur. Bu arada 4. kitaptaki POVlar(point of view) ile ilgili spoiler: 4. kitaptaki POVlar Maalesef Jon, Daenerys ve Tyrion bolumleri yok. Karakterlere bir sey oldugu icin degil, yalnizca o kitapta yoklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 5. kitapta, 4te olmayanlar olucak, oh yeah. son kitaba kadar hayatta kalmış bazı karakterler var içerde en heyecanli seyler. davosa noldu, tyrion nerde, jon napicak, stannisin amaci ne, bran nereye gitti, rickon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 3. kitap çok önemli spoiler çok özendim spoiler vermeye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 risk budur diyip açtım biş yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aquila said: 3 orta, son red wedding dicem ama, o daha sonlara dogruydu gibi. %60larda fln oluyor. orta sayılır. ben 70 teyim geçti oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 küheylan said: ehha fan photosda çogüzel fotolar var. http://i.imgur.com/DxieI.jpg şu kızı, erkek yancısı nufusuna geçirebildi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 GERGE said: 3. 4. kitaplar 4. kitapta jaime de reislik rütbesine çıkıyor, süper karakter oluyor bu arada. hele tyrion 3. kitapta... aynen ya, ilk kitapta adamdan nefret edip 4. kitapta jaime reyis cCc moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 3. kitap sonlara doğru arya houndla edmundun düğününe geldi burda da işler ters giderse valla bırakıcam artık hani başlarda tamam katlanılabilir seviyedeydi olayların ters gitmesi ve insanların çırpınması ama yeter artık ya biraz yüzü gülsün iyilerin bu kadar "şanssızlık" olmasın lütfen daha önce dediğim gibi göz boyamadan çiğ gerçeklik sunması ve karakterleri diziyi götüren yanları ama herşeyin ters gidiceğini, ironinin dibine vurulacağını, poetic justice ve kehanet durumlarının hep çıkıcağını bildikten sonra rutine bağlıyor kitap henüz de yanılmadım hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Kaede said: 3. kitap sonlara doğru arya houndla edmundun düğününe geldi burda da işler ters giderse valla bırakıcam artık valla baya bi ters gidiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi en seyli yerine gelmissin, istersen simdi birak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 evet 3. kitabın kalan 300 sayfasını falan maratonlıycam şimdi gecenin ilerleyen saatlerinde FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUU diye gelmem olasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 evet maraton yalan oldu 707. sayfada biten catelyn chapterıyla birlikte 3. kitabı sinirden ortadan ikiye ayırdım allah belanı versin corc martin song of ice and fire benim için bitmiştir bir daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bundan sonra Joe Abercrombie'nin First Law serisini okumani tavsiye ederim. O serinin sonuna geldiginde nasil bir tepki verecegini cok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yalniz, 4. kitapta baska turlu seyler oluyo, onu da oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yeni bitirdim 3. kitabi, kaede yerine ben gelmis oliim FFFFUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 2. kitabı okurken sansa bölümü geldi sıkıldım bi flashforward yapim dedim hani sabırla okumak şu sansa bölümlerni 2. kitap ağır spo anaa winterfell gg mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 şimdi hep nedir bu starkların çektiği neden hep kötüler kazanıyor falan dedik ancak sağlam spoiler 5. kitaba kadar olan olayları kapsıyor hikayenin gidişine baktığımız zaman da görüyoruz ki kimsenin yaptığı yanına kalmıyor. lanisterlara bakarsak, baba lanister kendi oğlu tarafından öldürüldü, cüce lansiterın durumu da çok parlak değil, ensestlerin insanı cercei hapislere düştü, paçayı kurtarır mı 5. kitapta göreceğiz sanırım. ama yanlış hatırlamıyorsan kehanete göre bütün hakimiyeti ele geçirecek fakat daha sonra bütün çocuklarının tekar teker kendinden önce öldüklerini görüp yerini kendinden daha genç bir kraliçeye kaptıracak, joffrey piçi zaten red wedding olayından sonra zehirlenerek geberip gidiyor, jaime kılıç tutan elini kaybediyor, left hand kasıyor, kardeşinin kendisini kuzeniyle boynuzladığını öğreniyor, bir takım şeyler anca kafasına dank etmeye başlıyor. her halikarda ayakta kalan littlefinger kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 double post yaptım yanlışlıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar