SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sene 2011... de bunlar örümcek kafalıydı değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu konu önemli olmalı napolyon fake acc u, balon'u bırakıp bu konuya esas acc u ile girmiş. baştan okumalıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 napolyonla balon aynı kişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ağlayan Feto ve tayfasının yazdığı kitaplar hariç hepsi yasaklansın! Hacafendü den daha mı iyi bilceniz zındıklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dragonmax said: Viktor said: eski hukumetler __________ yapti o yuzden akp de _____________ yapabilir cok super bir kalip(tu) öss türkçe sorusu gibi olmuş bu soru boşluk doldurma abi algoritmayla çözemiyorsun, ÖSSye koymazlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitap atesi etrafinda kardeslik turkuleri ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 şu yasakçılar da tam aptal ha. normalde okuma alışkanlığı hiç olmayan hayatında bırak kitabı eline gazete alınca bile bi tek bi spor sayfasına bakıp geçen yasaklanacak kitabı da hiç okumayacak halkı zorla merak ettirip okutturyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 aslında plan o hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 BabacumMostors said: orhan pamuğa gelene kadar bu ülkede nobel alamsı gereken bir sürü insan var gerçek anlamda dünya barışını savunan bkz: sunay akın lol sunay akın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 oyuncakci degilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 braid said: BabacumMostors said: orhan pamuğa gelene kadar bu ülkede nobel alamsı gereken bir sürü insan var gerçek anlamda dünya barışını savunan bkz: sunay akın lol sunay akın dedi. + nobel ödülü ve barışı savundugu için verilmek? ps: nobel barış ödülü ve nobel farklıdır yanlış anlaşılmalara yer vermeyelim. epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bu yasaklamaları düzenleyen kişiler bana istisnasız "acaba bugün kendimizi ve ülkemizi herkesin gözü önünde ne kadar aşağılayabiliriz, cahil olduğumuzu nasıl ilan edebiliriz?" tarzı şeyleri yılmadan etmeden düşünen tiplermiş gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 muzır yasası mübarekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Aluriel said: ya gözünüzü seveyim şu napolyonnu ciddiye almayın. adam resmen kadrolu işe girmiş sırf şu hareketleri yapmak için. bi açın bakın ciddi konularda attığı mesajlara sonra kimle muhatap olduğunuzu anlayın. uymayın abi şuna. Ben çok utandım post attığıma, teşekkürler. Leopar said: Napolyonn said: kitabı okumadığım için bilmiyorum ama soruşturulması çok doğal. nobelli orhan pamuk bile soruşturulmadı mı zamanında? 301 den. orhan pamuk yazdigi kitap yuzunden degil bir roportajda ettigi sacma sapan laflardan dolayi yargilandi kitap sansuru ayri sey, "turkler bu topraklarda 30bin kurt ve 1 milyon ermeni kesti" diyip hemen ardindan nobel almak ayri sey ha fikirlerini acikladigi icin yargilandi, ayni sey dersen tamam ona soyleyecek lafim yok ama boyle laflar soyleyen adami sevmek/savunmak zorunda degiliz o yuzden "bu adam yargilanirken neredeydiniz :/" ayaklarini birak lutfen /thread Edebiyat özü gereği zaten yeri geldiğinde gayet çirkin olur ki, hangi duyguyu stimule etmek istersen onu celbedersin, bu yazarın yargısına kalmış birşey. Ben istersem türk halkının en kutsalına işerim yani kitabımda, kurgu benim kurgum kimse kusura bakmasın. Sorgulanması bu yüzden saçma, aradıgını bulsa bile buldugu şeyi yargılamaya hakkı yok. Buraya kadar herşey temiz mi? Ne güzel. //Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Napolyonn said: bu ülkede türk halk müziği bile yasaklandı cumhuriyet in ilk dönemlerinde sansür çok alışıldık bir şey :) Napolyonn said: cumhuriyet in ilk dönemlerinde ) 1920 lerde bir yandan etnik sorunlarla uğraş, biryandan emperyalizme karşı hayatta kalma mücadelesi ver, bir yandan din çamuruna batmış nefes alamayan bir toplumla biryandan ittahat terakicisiyle uğraş, savaştan çıkmış bir milleti düzlüğe çıkar 90 yıl sonra insnalar arkandan yasakçı desin. Yahu bu dünya bizim o yasaklarımızdan sonra ne soykırımlar ne sömürgeler ne yasaklar gördü. İnsanlar fırınlarda yakıldı, yemek bulamayan millet birbirini ak-47yle öldürdü, avrupanın göbeğinde, cezayirde neler oldu. Hümanizmin gelişimine dikkat çekmek açısından söylüyorum bunları. Sen platonun kitaplarını okurken yeaah bu adam insan haklarına değer vermiyor diye mi okuyorsun yoksa yaşıdığı dönemdeki mantık yürütmesine mi bakıyorsun. Cumhuriyetin ilk döneminde yasak varmış hmm 3 yılda neredeyse sıfırdan devlet kuruldu, 90 yılda zihniyet gelişemedi, suçlusunu da bulmuşssunuz zaten, kemalizm. Bu dünyada hiçbir yeni düzen tamı tamına hak hukuğa, adalete dayanarak kurulmadı hele ki 1920lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar