Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gunluge gerek yok ki madem edebiyat aşkı var aynısı orhan pamuk icinde gecerli olmalıydı. zaten şurada 1 i 5 yapan kitlenin hep konuşma tarzı aynı konu değil kişiye odaklı çalışıyolar söylicek şeylri bunlarla kısıtlı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 aynısı orhan pamuk için de geçerli oldu zaten. olmadı diyen kim ? ayrıca ''ben sansürden yana değilim ama soruşturulması çok doğal bunu kabul etmek gerekli.'' diyerek sansürden yana olmadığını dile getirmen çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 geçerli olmadığını nereden biliyorsun? burdaki insanların o sırada ne düşündüklerini ve söylediklerini bu kadar kesin nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Orhan Pamuk'un yazdığı eserde Türkiye'yi aşağılayıcı bir şey yoksa onun da soruşturulması yanlış. Sade'ın eserlerini falan yaktırsınlar bari sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 varsa doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mevcut kanuna göre evet, bana sorarsan her türlü yanlış. Fikir ve ifade özgürlüğü olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 varsa da doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ne ahlakımız varmış arkadaş film, dizi, kitap ne varsa darmaduman ediyor.Bu zor günlerimizde ahlak duvarımızı sağlamlaştırmak tabiki sevgili saygılı devlet büyüklerimize kalmıştır.Allah onlardan razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu adam da mi ergenekoncuymus nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ya gözünüzü seveyim şu napolyonnu ciddiye almayın. adam resmen kadrolu işe girmiş sırf şu hareketleri yapmak için. bi açın bakın ciddi konularda attığı mesajlara sonra kimle muhatap olduğunuzu anlayın. uymayın abi şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 @Napolyon: Bi insanın fikri, zikri zamanla degisir; yasadıgı, okudugu, edindigi bilgiler, tecrübelerle insan kendine birşeyler katar. Sen hep yerinde sayıyon birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yasaklayıp haberlere çıkartıyorlar, hemen bir yerlerde bulup okuyorum, iyi oluyor. Yoksa haberimiz olmayacak :). Köyde sağlam arşiv vardı, 10 yıl önce babaannem hepsini yakmış :/ Napolyon da fikrini söylüyor, herkes aynı fikri paylaşsa "körler sağırlar birbirini ağırlar" olur. Farklı fikirler her zaman iyidir. Oku geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Napolyonn said: kitabı okumadığım için bilmiyorum ama soruşturulması çok doğal. nobelli orhan pamuk bile soruşturulmadı mı zamanında? 301 den. orhan pamuk yazdigi kitap yuzunden degil bir roportajda ettigi sacma sapan laflardan dolayi yargilandi kitap sansuru ayri sey, "turkler bu topraklarda 30bin kurt ve 1 milyon ermeni kesti" diyip hemen ardindan nobel almak ayri sey ha fikirlerini acikladigi icin yargilandi, ayni sey dersen tamam ona soyleyecek lafim yok ama boyle laflar soyleyen adami sevmek/savunmak zorunda degiliz o yuzden "bu adam yargilanirken neredeydiniz :/" ayaklarini birak lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 harry poter felsefe taşı var bende yatacak yerim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 orhan pamuğa gelene kadar bu ülkede nobel alamsı gereken bir sürü insan var gerçek anlamda dünya barışını savunan bkz: sunay akın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Napolyonn said: bu ülkede türk halk müziği bile yasaklandı cumhuriyet in ilk dönemlerinde sansür çok alışıldık bir şey :) yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bunun tartışılacak bir yanı mı var, yok şu da yasaklanmış. Ee? Kitabın yasaklanmasının kitabın değeriyle alakalı olmaması lazım. Kitap ve fikirlerden korkmanın sonu yok. William Burroughs'u tanımayan cahillerin at koşturmasına izin veren bir sistem hakim, bu olayda bunu görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nesi yalan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 geçmiş hükümetler yasakladı. bizde yasaklıyoruz. tanıdık bir yaklaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kitap yasaklamak noobluk da, akp den önce hiç yapılmamış demeyin o da komik kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kitaplar için iyi reklam oluyo böyle ayıplı kitapları yasaklasınlar millet de alıp okusun heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 eski hukumetler __________ yapti o yuzden akp de _____________ yapabilir cok super bir kalip(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Seele said: bende okurum. hele yasaklanmis ise kesin bos bir kitap degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Napolyonn said: zamanında orhan pamuk linc kulturune tabii tutulurken milliyetci kitlenin hic sesi cıkmıyordu o zaman neredeydiniz diye sormak gerekli. ben sansürden yana değilim ama soruşturulması çok doğal bunu kabul etmek gerekli. Ben civardaydım, Orhan Pamuk'u aynen şu an da sevmediğim gibi sevmemekle meşguldüm ama delikanlı gibi çıkıp bu yapılan yanlıştır da diyordum. Ayrıca beyler, Harry Potter son kitabında yanlış hatırlamıyorsam bir çocuk allahın öksüz ve yetimi tarafından kuzeninin trende mıncıklanmasına seyirci kalıyordu. Bu alenen godoşluktur. Bizim ahlakımızda, töremizde, ananemizde bunlar yoktur. Lütfen duyarlı davranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Viktor said: eski hukumetler __________ yapti o yuzden akp de _____________ yapabilir cok super bir kalip(tu) öss türkçe sorusu gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar