Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dartanian said: Herkesi terket lemurla yaşa abi.O ne saçma ne çocukça gereksiz şeyler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şaka bi yana da çok sıkıntı durum hakikaten. kız arkadaşın da haklıyken haksız duruma düşmüş hani.eşek şakası olur da böylesi daha bi beter.sanırım ben olsam; kız arkadaşıma öncelik vererek brolarla aynı ortama sokmazdım, arada da brolarla takılırdım.yaşasın denge politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şaka yapmak kötü birşey deil aslında yapılır ama 3 yaş kafasıyla yapılmaz, yaptıkları şa kalar çok çocukcaymış ders alsınlar brz http://www.youtube.com/watch?v=FpPydJPuAEs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hahahahah abi ofisin ortasinda kahkaha attım ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ağlatmışlar lan kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sonuncusu cok guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Yerinde olsam ne halleri varsa görsünler derim iki tarafı da rahat bırakırım. En çok eğlenen ben olurdum herhalde... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bros before hoes unless the hoe is to be your wife adamları her halukarda salla, denyolarmış, fayda gelmez onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: /senko <3 mucks <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şakalardan nefret ederim.hele kız arkadaşıma saçmalayan adamı barındırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sacmalayan kiz arkadas ta barindirilasi degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bi sıs la diyerek engellersin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yeni gelişme: kız arkadaşım terketti. /facepalm abi inanamıyorum, kıza dedim ki "aranızda kalmak istemiyorum, onla konuştum yapmıcak sen de yapma" "ben başlatmadım" dedi, "biliyorum hayatım, ama senin bitirmen lazım, o da yapmayacak zaten, uzatmasak?" dedim. "olur ama, bi daha asla görmek istemiyorum" dedi. "onlar benim arkadaşım, nasil sittirediyim, benim amacım aranızı düzeltmek" dedim "senin amacın arkadaşlarınla takılırken, kafa rahatlığı. benim ne kadar ne hissettiğim önemli değil, buna önem verecek kadar seviyorsan eğer ararsın, bye" diyip kapadı. ENRAGE MODE ON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 evlenmeyi düşündüğün insan... hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ABİ AHAHAHAHA GÜLÜYORUM SİNİRDEN DELİRECEM AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 biraz daha devam et dostum, 32 bolumluk dizi senaryosunu tamamlamama az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu trip atılır mı? yani söylediğim hangi cümleden buna vardı? afakanlar basıyor abi, gidip hepsini toplayıp eşek sudan gelene kadar dövücem şuan o moddayım. mesai bitişi mortal combat oynayacam irl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Archangel_ said: şaka bi yana da çok sıkıntı durum hakikaten. kız arkadaşın da haklıyken haksız duruma düşmüş hani.eşek şakası olur da böylesi daha bi beter.sanırım ben olsam; kız arkadaşıma öncelik vererek brolarla aynı ortama sokmazdım, arada da brolarla takılırdım.yaşasın denge politikası. bi daha yazayım bari. kızı da arama abi atara atar gidere gider. o geri adım atsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 off ne gereksiz bişey ya.. :D bro'lar cocukluktan gelen gazla yüz bulmuslar.. kız da ciddi dusunmenzden... isin sonu tatliya baglanir..cok rage'e girmene gerek yok öyle.. dedign gibi olgun ve ciddi dusndgn bir kızsa zaten arar seni.. tamam haklisn asiri tepki gösterdim arkadaslarin adam olsun np der gecer ;) bu olmazsa zaten üzülmene degcek bişey yoktur sanirim.. dimi la bişy diyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 pedofili değilsin di mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kızın terketmesine güldüm hahah. hiç böyle ilginç bi durum da duymamıştım haha kız arkadaşın hırs yapmış biraz herhalde, anlamadım tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 'Biraz sinirliydin galiba, sinirin geçince ara konuşalım' de, sonra da hiç sesini çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 şaka kaldıramayan kızdan cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar