liberal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 steamden ekledim invite gelmedi dedin. özel mesajtan attım çok gizli email adresimi ona da cevap atmadın. beni kendine muhtaaaaç ettin olooom. Killing Floor guest pass istiyoree :(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ona da yolladım ben, hatta şu anda sent görünüyor. sc bile alıyorum sana: çok gizli dediğin için ömden yolladım.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bana da çok gizli e-mailini ver (şaka şaka nassa steam var)
liberal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cok saçma bi iş aga bu. resmen steam bize bug'lı. adam bana key'i atmış bende key yok görünüyor. listemde ekli ama offline modda takılıyor. enteresan.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yanlış kişiyi eklemiş olmayın? ya da bu kadar uğraşma ben sana oyunu alayım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Doğru kişi. Adamın verdiği e-mail'a yolladım ben, friend olarak yollamadım. sc ile onayladık da.
xunn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Gerge beni eklese account degistiririm, insanlar stalkluyor. http://2.bp.blogspot.com/_fK8bvJNIs4k/SoXAd907SQI/AAAAAAAAB-4/K2wh_vHv8wE/s400/why-god-why.png
liberal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 liberaller zengin mi doğuyor lan?!?! çalışırsak kazanıcaz işte.. equal oppurtunities and so on yani.. c'Mon. döt şişiriyoruz bu ara sadece. Bone said: yanlış kişiyi eklemiş olmayın? ya da bu kadar uğraşma ben sana oyunu alayım? yok olm bi deniyeyim nasıl bişeymiş o yüzden istemiştim bi guest pass, yoksa gerek yok lem sağol. ayrıca adama email'i attım ben ekledi beni. Üstüne ondan önce ben onu eklemiştim. Listemde "invitation sent" olarak görünüyor ama sanırım o bile gitmemiş. bi de profile view yapmaya çalıştığımda böyle biri yok röörör şu kişi community sayfası oluşturmamış diyor.
Öne çıkan mesajlar