Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gereksiz bir konu zati


pinkporing

Öne çıkan mesajlar

yatıştayım arkadaş ne yalan söyliyim işte,çok şükür gelirim de yerinde, çalışmaktansa oturup mmo oynamayı tercih ediyorum,ama gel görki akraba eş dost taallukat,olm çalışmadan olmaz çalış birşeyler başar,arkadaş birşey başarmaya ihtiyacım yokki,böyle dangalaklık olabilirmi arkadaş,gaza getirip bir işe girdirecekler sonra parayıda batırıcaz:D sonra hangi biri yardımcı olur lan?yatıyorum arkadaş,istediğim şehre istediğim tatil mekanına alıyorum dünya para verdiğim laptopla bisikleti basıyorum tatilin gözüne lan yaz kış farketmiyor olm,birgün harbi cinayet işletecekler ama,arkadaş gidip bir nargilecide nargile içmeyi seviyorum,köyümün ırmaklarında balık tutmaya gitmeyi seviyorum ,çalışmak bana göre değilki arkadaş,vesselam çalışmak bana göre değil,yerim içerim gezerim o kadar!

edit:lan bir insanın yemesine içmesine hatta giyimine bile köprüden geçerken değdirmiş hısım akraba bile karışırmı,neden kalıba koymaya çalışıyorlar lan,yeri gelir köylü gibi giyinirim yeri gelir moda ikonu gibi lan isyanım var isyanım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hazırdan yediğimi kim söyledi? olm bu mantaliteye de hayranım gelirim var yan gelirler asıl gelirler bilmem ne bilmem ne ne uğraşıcam,peder elindekini koruda çalışmayı boşver dio millet hala laga luga edio gidicem yeni zelandaya başvuru yapcam böle giderse beni ora paklar yada arjantin peru gibi

bide oha 30 yaşındaki adamı liseli moduna soktunuz lan yuh harbiden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mevlana görse gelme der bu adama ya hadi neyse.

para kazanmak için çalış demiyolar zaten bir sap ol diye diyorlar ama kafa bu mantalite bu olduktan sonra biz anlatsak ne yazar. Hayatında boş gereksiz luzümsuz bir adam olarak ölsen kimsenin umrunda olmıcak durumlarına kadar gideceginin farkına varırsan bir gün girersin bir işe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kodugumun akrabaları için değil de kendin için çalış hacı. annen, baban için çalış. ömrünün sonuna kadar yetecek paran olsa, baban bunu seve seve verse bile gene de çok güç bi' şey o parayı almak. gurur, onur falan belki şu an koymuyodur ama sonra fena koyabilir. altyapıyı hazırla sen, iş yapacak düzeye gel istersen yapma ama yarın da işe başlicak kadar hazırlıklı ol .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

olay sorumluluk sahibi olmak, hayatında bir amacının olması.

niye bi amaç arıyosunuz ki ya hayatta.koşullardan dolayı hep bi amaç yaratıp ona ulaşma hedehödösüyle zaman geçiriyoruz kendimizi oyalıyoruz.adamsa aslında yapılması gerekeni yapıyo,aklına esiyo balık tutuyo aklına esiyo bisiklete biniyo.ama malesef yerleşik kalıplarda tembel diyoruz,herşeyin farkında olduktan sonra hayatını kendi koşulları içinde istediği gibi yaşaması en güzeli.
ben yada bi çoğumuz çalışmak zorundayız kendi koşullarımıza yada bakış açılarımıza göre.
(ha ama hayata çalışmak gerekli değil vs vs gibi minimalist bakıyosan,babadan aldığın para için de aynı duruşu sergilemen yerinde olur)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır çalışması gerekmesinin nedeni, babasının ömrünün sonuna kadar para vermeyi garanti edemeyecek olması. sonuçta hayat bu adamın bi gün işleri iyi gitmez, ne bileyim sağlık sorunu olur veya adamla atışırsınız keser parayı, göt gibi kalırsın.

babana bile güvenme asddgfd.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

boşverin abi, para onun, tembellik onun, topik onun, o umursamıyo biz niye bişeyler yazmaya çalışıp belki adamın aklına bişeyler sokabiliriz diye uğraşıyoz ki, şu an ne desek gayet boş, ekmek elden su gölden yuvarlanıp gidiyo, bi gün bi kayaya falan çarparsa gelir yine topic açar zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...