Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 konu The Great Tokyo Earthquake. Ten years ago, it destroyed lives as it tore buildings asunder. Among those who lived through the disaster was Ganta Igarashi, now a middle school student finally getting a footing in his own life... that is, until the day the 'Red Man' appears at his school and turns his world upside down again. Ganta's entire class is brutally murdered, and although innocent of the crime, Ganta is sentenced to death and sent to the bizarre prison known as 'Deadman Wonderland.' There, a brutal game of survival begins, where Ganta must discover the truth behind his classmates' murder. Can Ganta break out of Deadman Wonderland... or will it break him first? Bu sezon bence konusunu açmaya değer gibi duruyor. Bana Esaretin bedeli ve running man'i anımsatıyor.Mangasını da okuduğumdan güzel devam edeceğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 İlk bölüm güzeldi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 leş shounen ya çok zorluyor ama shiro hngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bolum iki cikti; sene 2023 gorunce Türk görmüs gibi oldum birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 3. bölüm iyidi baya opening i de çok ii animenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ps: video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben pek sevmedim ya, sarmadı hiç de öylesine izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Aynen katılıyorum , sırf birşey izlemek için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 sağ göyüs lolipop gibin olmuş. ( sanatsal yaklaştım ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sanki mangasında ikiside lolipop gibiydi diye hatırlıyorum ben.gerçi sadece ilk bölümünü okumuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sardı beni, çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 3 ü yeni izledim. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 son bölüm iyidi , şu ana karakter Ginta bi ağlaklığını kaybetsin yavaş yavaş iyice güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 OP süper diyerek başlıyim önce. Konusu da sardı bayağı ama bazen bayık geliyo, bazen süper geliyo öyle inişli çıkışlı. Ortalama alırsak bayağı iyi diyebilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 5. bölüm çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 capon kırovling in may skin seviyorsanız daha iyisini verelim size http://www.youtube.com/watch?v=2QcrraWgb-I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 6 6. bölümü çok iyi ,hummingbirdün fahişeliğini çok iyi yansıtmışlar haha.psikopat karı beni şok etmişti mangada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 7. bolume geldim simdi. aralarda gereksiz shounen'e baglamasa fena degil aslinda. neyse toplamda 12 bolum zaten. cerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 12. bölümü son değil; mangadan devam ediyor kendisi. Fekat mangakası hamilelik izni almış bayadır ilerletmiyor manganın en son kaldığı yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 anime anlaminda demistim ya. ben manga okuyamiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 mangasında son bölüme geliyoruz inşallah güzel biter ya shiro mutlu olsun ya nedir bu dram http://www.youtube.com/watch?v=VP7tRV3__z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bitti mutlu bitti oh be ne dram döndü ya. mutlu bitmesi güzel oldu yazık kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 neyse bir manganın daha sonuna geldik fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar