kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 beşiktaş,şişli taraflarında var mı önerebileceğiniz iyi erkek kuaförü? yanak-enseye sir ağda yapan bi yer olursa iyi olur. fiyatı da çok hayvani olmasın zaten saçları kısa kestiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 suadiye de toni&guy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kaça kesiyo? pahalıydı sanki ora ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ucuz istemissin sen orayi okumadiydim en pahalilarindan biridir sanirim orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 35 lira kesim + 5-10 da bahsis de iste. standart gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben ankarada 15e kestiriyodum ya. gayet de iyiydi kuaförüm. beşiktaşta öyle normal bi yere girdim 20 lira verdim çıkınca oha dedim. 20 liralık bi muamele görmedik garip olan o sdf. 25e falan iyi bi yerler yok mudur? 40 liraya saç kestirmem. 40 liralık saçım yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Kadıköy turan'a gidince en soldaki adama git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 erkek kuaforu ne ya, mahallede berber mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sacimi kendim keserim 3 numara alet 15 milyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 3 numara rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bu berber işleri çok vahim ya. Sitenin kuaförü 35 kağıt alıyor diye isyan ettim geçen gün başka bir yere gittim orda da adam makineyle 5 numara yapmayı beceremedi saçımı, yine de 20 lira istedi. Neyse 2-3 seneye kel kalırım herhalde, param cebimde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 aquila said: erkek kuaforu ne ya, mahallede berber mi yok. Mahalle berberi = saç+sakal 12 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 mahalle berberi saç sakal 5 e kestiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ankarada nereye gidiyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 En son saçımı sokak berberine kestirdiğimde 2-3 TL'ydi berber. ( Düşünün kaç yıldır kestirmiyorum. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 benm m.köy'de gittigm bir yer var 15e sac kesimi yapıyor.. 15'i sonuna kadar hak ediyor acıkcasi.. hem kesimi hem ilgisi fln filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Enseye sir agda nedir abi, nasil bir kil var sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 reyou said: sacimi kendim keserim 3 numara alet 15 milyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 applev0dka said: benm m.köy'de gittigm bir yer var 15e sac kesimi yapıyor.. 15'i sonuna kadar hak ediyor acıkcasi.. hem kesimi hem ilgisi fln filan adres versene bi de orayı deneyeyim :D enseye sir ağdanın nedeni ensede çıkan tüy/kılın çabuk uzaması. bende çabucak uzuyor ve pis bi görüntü oluyor. sevmiyorum. sir ağda yaptırınca götürüyo diğer traşa kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ataşehirde isterseniz Miss Kuaför var ilgi alaka iyi fiyatta 25tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar