Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiz Meseleli Topic

Frantic

Öne çıkan mesajlar

Frantic said:

Fin said:

kizin sevgilisi vardir

bide gif dfsfdsfdsf

ben de sevgili yapıp öyle mi karşısına çıkayım? sdfsdf.

ya ben yoktur demiyorum da varsa niye uğraşsın diye düşünüyordum. gerçi büyük ihtimal haklısın.

cok büyük ihtimalle gaza gelmis gibi duruosun. nie bu kadar israrcisin ki, tanimiosun bile kizi.
elinde ufak seyler var sadece ama burdan bile anlayabilirsin bazi seyleri.

simdi facebookta fotorafin yok muydu mesaj atip, ekleme talebinde bulundugunda?
ne mesaji attin, icerigi neydi bir de?
illa okur, görür kiz fotorafi. bakmadan engellemez yani.
dikkatini cekmis olsan bi kere ''ben tonusmaduum kisileri öngöllöröm'' kurali sende gecerli olmazdi.

bildigin kiz tribi.
ama cok sapikca yaklasmadigin icin kendisi direkt seni terslemio, ''ayibolmasin'' die konusuyor seninle, net.

daha fazla üzerine gidersen kacan kovalanir'a dönüsür bu.
yani düsünsene kiz seni tanimiyor, belki taniyinca sevebilir, süper bi adam da olabilirsin ancaak su an icin sadece yaptigin faaliyetler göze carpio.

naptin? kestin, süzdün facebooktan ekledin.
bi kere yannis bi baslangic olmus =)
onun gözünde digerlerinden bir farkin yok. her erkek ayni girisimde bulunur. hoslandigini anlamistir yoksa. eger senden hoslanmis olsaydi en azindan fbdan eklerdi, bi sekilde belli ederdi.
arkadasca bi iliskiniz olsa, isin daha kolay olurdu.

simdi o yüzden akisina birakman en iyisi. illa sen adim atmak zorunda deilsin. bundan önce iki kere atmissin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

@vaniLLe

"cuma sabahı 133F?" gibi cidden ufak bi soru cümlesi yazdım sadece. ha zaten o zamanki profil fotoğrafından benim aradığım kız olup olmadığı tam anlaşılmıyordu o yüzden daha ileri giden bi mesaj atmazdım. zaten bu mesaj işi komple fail. hani mesaj yazdıktan 2dk sonra geri alabilir miyim diye düşünmüştüm de mümkün değildi tabi :) ama begenip begenmeme isini sanmıyorum profil fotoğrafıma bakarak karar versin. zaten kaç saat gördü yani beni.

yazdıklarının maalesef her tarafında haklısın. zaten topici açma nedenim de bazen farklı kafayla bakıyorken gerçekleri görmesi zor oluyor, o konuda bi şeyler yakalamaktı.

hani zamanı bırakmak demek qq demek fakat sanırım şu an en mantıklı şey bu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

@roket
okula giderken 133F no'lu otobüsle gidiyo olsan anlardın.

@frantic
Bence kız da anlamıştır, ama % 90 sevgilisi var. Sen yine de ümidini kesme, ilk raundu kaybetmiş olabilirsin ama daha maç bitmedi şampiyon :)

Madem aranızda en azından bi "meraba" oluştu, bi sonraki karşılaşmanızda tekrar sen girmeye çalış muhabbete, hoşuna gitmiş ve kızın sevgilisi yoksa bi sonraki adım ondan gelir, emin ol.

hadi bye.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Nil gittikçe güzin abla oluyor
alamancı güzin abla, vış.

Aha, vanille isimli eleman Nil oluyor.
Yani bu forumda bayan üyeler de var.
Vay be,ben de çeşitli yaş gruplarından yurdum erkekleri toplanmış lakırdılanıyorz diyordum.
Var mı başka bacım,bileyim de bazen ayarı kaçırıyorum,kaçırmamaya dikkat edeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic dostum.
Git çık kızın karşısına.Hep filmlerde mi olacak koçum,aynen çık anlat kıza hissettiklerini.
En kötü ihtimal gelir buraya yazarsın,"ulan kıza anlattım o kadar,kız g.tünü döndü çekti gitti."diye.

Amaaaaaa.....

Bir de gölün maya tuttuğunu düşün.
Burada ne havan olur heeeeeeee?!?! ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...