küheylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kızın net sevgilisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ha bi de şöyle bişey var -adam- off kız bana bakıp duruyo ne zaman başımı çevirsem göz göze geliyoruz -kız- off kim bu tip iki de bir bana bakıyo, adeta kendimi kirlenmiş ve aşağılanmış hissediyorum her zaman her şeyin en kötüsünü düşünün çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya dedigin olayi gec zaten o leveli atladik. tereddut felan yok. ama kizin amaci " kizaaam su cocuk bana yaziyor" diyecek kadar gosterip sonra "bennim sevgilim varrrr " da birakip ego datminine cevirmek mi degil mi onu ogrenmek aslinda. neyse zaten biraz daha takilalim anlariz derdi neymis. ama hic ortak arkadas yok o biraz sikintili ya sure kaybi acisindan. kaybedecek bisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 GO FOR IT BROAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Gif spazm geçirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 olm gif mükemmel lan AHAHAHHAHAHA ama okudum hepsini yazının. ilk olarak kızın çantadan kağıt çıkartması ve üzerinde adının yazması garip. pas vermiş gibi duruyo. ama sonra fb den engellemesi de garip. git konuş bişe olmaz. olan olmuş zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 nalaka be pas vermekle =P herseyden umutlancaniz size kalsa, garipsiniz ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 nil dogru yolu goster sen bu cocuklara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 vaniLLe said: nalaka be pas vermekle =P herseyden umutlancaniz size kalsa, garipsiniz ayol. valla haklısın nil. osuruktan nem kapar olduk. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kız umut vermiş geri almamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi açıp açıp gif e gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 senko said: nil dogru yolu goster sen bu cocuklara :) kelin ilaci olsa..... di mi ya ya. [i]learning by doing[/i] böle seyler genelde. icinden geldigi gibi davranmalisin zaten, hepsi bi risk. riske girmeye deger mi degmez mi siz karar vermelisiniz. ama öle bana baktiiii, bana su virdiiiii die gaza gelmeyin hemen. :))))) may the force be with you kardeslerim o yüzden. ahi ahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kozalak said: vaniLLe said: nalaka be pas vermekle =P herseyden umutlancaniz size kalsa, garipsiniz ayol. valla haklısın nil. osuruktan nem kapar olduk. :( valla mehmet ya. isiniz cok zor bu türk kizlariyla! -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 KK bu duruma da el atsın pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o değil de paticik bildiğin loser doluymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 çok yavşak bir mesaj atmışım ya. editliyim. o kız da bariz söylicek bişi bulamayıp reddetme saçmalaması yapmış. iş çıkmaz. başka maçlara bakıcan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hahah gif çok iyiymiş, yüksek sesle kıkırdamak suretiyle gülüyorum 5 dakkadır :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 zannımca kız istemese konuşmazdı sallamazdı surat asardı. yüzüne baktığında, göz göze geldiğinizde, sıkıldığını ifade eden bir mimik takınırdı. bu kız seni reddetmiş falan değil. facebooktan eklememesi ise normal, önüne geleni eklemediğini falan göstermek istemiştir belki de. bence lap diye gidip seni beğeniyürüm falan deme. onun yerine selamlaş, iyi dersler, iyi günler de. zamanla muhabbet oluşur. bir şekilde bir muhabbet oluşsa zaten 1 ay sonra kopacaksın diye birşey de olmaz. zamanı uzatmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 senko said: bu abiyle crazy dans in kayseri yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 çocuğunuz böyle olsa güler misiniz? vicdansızlar???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 adam kendisi eglenio, nie gülmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hep beraber guleriz, coluk cocuk. boyle olsa derken sen disliyosun, yabancilastiriyosun esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben arkadaşlarımı falan çağırırım eve, abi hadi benim oğlana gülelim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 barnacle said: çocuğunuz böyle olsa güler misiniz? vicdansızlar???? abi senin kızın böyle dansetse içine siner mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kizin sevgilisi vardir bide gif dfsfdsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar