Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kiz Meseleli Topic

Frantic

Öne çıkan mesajlar

yaklasik iki ay once okula otobusle gitmek zorunda kaldigimda bi kiza denk geldim oyle karsimda, bir baktim mi bi daha baktiran cinsten. normalde gecen sene hep o otobusle giderim ki ogrenci otobusu sayilir o hat, o yuzden kimin bizim okula gittini felan bilirim hep gecen seneden(hatta o hattin soforleri bile beni tanir) ama bu kizi ilk defa goruyodum. dedim oyle random binen biridir yazik oldu, kacirdik diye.

ertesi hafta tras felan olup hazirlanip ciktim ki denk gelirsek magra adami gibi yakalanmayiyayim tekrar. bu sefer otobuste yanini da bos buldum direk oturdum tuhaf oldu, bi yandan it gibi kizin yuzunu gormek istiyorum ama dibimde lan donup bakamiyorum derken bu sefer o donup bakmaya basladi. tam inmeden 5dk once felan cantasindan bi kagit cikardi oyle onu kontrol ediyordu ki bende direk kagida bakinca sol ustte kendi adini yazmis kalemle onu fark edip bolumune dair bi cumle ariyorum metinde onu da yakaladim ve indik daha sonra.

tabi ben adiyla bolumunu ogrenince direk kimdir ne degildir bi ogreneyim diyince, kiz son sinif oldugunu ogrendim ve donemin bitmesine 5-6 hafta vardi. okuldayken ben ayarladim ayarladim yoksa sittin sene bulamam diyoken bu olayi bilen tek bi arkadasim vardi onun gaziyla facebooktan mesaj attim ki daha once hic boyle bi lame harekette bulunmamistim. kiz dogal olarak engelledi beni dsfgd ve daha kizi ne okulda ne otobuste goremedim.

ben aklima sicayim felan diye kendime kufurler ediyorken cok alakasiz bi yerde kizla karsilastim persembe gunu, oyle telefonla konusuyordu durmadim. ertesi gun tabi bi gene otobusle gittigim gun ve bi baktim kiz gelmis otobuse 1 aydan fazla sure sonra. tabi bu sefer yanina oturmadim ama uzaktan gorebilcegim yerdeyim, ya o kadar suredir gormeyince ve birden gorunce gene kendimi ona bakmadan alamiyorum. hani basimi biraksam o tarafa donucek kendiliginden. simdi ayi gibi de bakip kizin canini sikmak istemiyorum o yuzden taktim mp3 playeri dayadim kafayi cama oturuyorum oyle. bu sefer kiz bakmaya basladi, ne zaman kafami kaldirsam ona dogru, hep goz goze geliyoruz. neyse heralde bunun gaziyla otobusten inince gidip bi konusayim dedim.

kizla tanismadik daha once, zaten totalde 3-4. kez gorusum. gidip kizla konustum. adiyla hitap ettim kiza once guldu. iste sana bi ozur borcum vardi facebooktan gelip canini siktim felan dedim. kiz da ya ne kusru zaten ben oyle tanimadiklarimdan gelen mesajlara hic cevap felan yazmam dedi. yani yanlis anlasilcak bisi yok felan diyince ben bi stun oldum acikcasi ve dahasinda sacmamalamak icin ayrildim yanindan.

simdi normalde ben kiz atar yapar felan diye bekliyorken boyle bisi diyince kafam karisti acikcasi. bunun gaziyla pazartesi gidip kizla normal adam gibi tanisip dogru duzgun bi baslangic yapsam mi yoksa hic bulasmayip vazgecsem mi bilmiyorum. ya kizin okulda olcagi sure 1 aydan fazla degildir, oyle hizlica bi karar vermem gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

git konuş, hani olcakamış diye gitme, ya olursa diye git, ve beklentilerini minimuma indirge, kabul etmezse daha az koyar.

Ben dün akşam daha beterini yapmıştım mesela.

burda

0ne said:

günlük bu akşam da yine her zaman ki gibi faillere geldim.Olay aynen şu;

İşyerinden bi arkadaşın düğününe gittim, nikah oldu dans müziği başladı, baktım bizim işyerindeki kimseden tık yok, çift gelenler bile kalkmıyo dansa, gittim teee önümüzdeki masadan sen git gelinin kız kardeşini dansa kaldırmak istedim. Diyalog aynen şu;

-Merhaba, dans edebilir miyiz?
-Ben sizi tanımıyorum ama
-Ben de sizi tanımıyorum ama en azından bir adım atmayı deniyorum.
-Özür dilerim dans etmek istemiyorum...

gibi bişeyler söyledi ama ben o kısımları pek idrak edemedim, heyecan falan bastı titreme geldi bişeyler oldu, hatta konusurken bile takıldım sanırım.Halbuki normalde diksiyonum gayet düzgündür, sadece bu gibi durumlarda saçmalıyorum sanırım.

neyse sonra tabi masaya eli boş dönüş, ve masadaki herkesten bi kahkaha

rahat 2 haftalık makara malzemesi çıkardım iş yerindeki arkadaşlara.

sadece 2 saat zamanı geri alabilsem, nerdesin marty, nerdesin doc...

oh, rahatladım biraz. ama arkadaş balayından gelince beni kesicek.

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

gif çok güzel
o kız işi patlar, gidip daha fazla rezil etme kendini.
ya küfrederse?

gif bitirdi zaten topici sdfsdf.

ya ne bileyim bende aslinda cok umitli degilim de hani bundan sonra ne yapsam da sansimi artiririm diye dusunuyorum. yoksa tum yollar extra ego boost olarak gidecek kiza oyle gozukuyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...