dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bildiğiniz gibi zibilyon tane bölümü var, nereden başlayacaz, hangilerini izleyecez fln bi yazarsanız sevinirim. director's cut falan varmış (bi yerden okuduydum) o tür şeyler gereksiz ise listenin dışında bırakırsanız sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 birinci bölümden başla dostum. genelde öyle yapılır seri ve dizi halinde yayınlanan görsel şeylerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 evet, arkadas dogru demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 çok zekisiniz quanqiler. bahsettiğim şey dragon ball z , kai falan o tür şeylere ne zaman geçiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bundan başla: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=231 Bu ikisinden biriyle devam et: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6399 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1530 (Kısa olan uzun olanın yeniden editlenmiş versiyonu, onu tavsiye ederim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 saol gerge <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ilk bölümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dattebayo said: çok zekisiniz quanqiler. bahsettiğim şey dragon ball z , kai falan o tür şeylere ne zaman geçiyoruz :) dragonball kai, Z'nin remake'i gibi... istersen karakterleri tanımak için dragonball'u izleyebilirsin. küçük hallerini felan gösteriyorlar. dragonball'lar peşinde koşturuyorlar, dövüş eğitimlerini görüyorsun vs. dragonball z'de ise bu karakterler büyümüşler, bu sefer galaksi savaşlarıyla uğraşıyorlar, amaçları dünyayı korumak vs. hikayesi direk olarak z öncesiyle alakalı değil. ama karakterleri tanıyor olmak avantaj sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 normal dragonball un hepsini izlemene gerek yok bence ben baymıştım 2. sezonda falan, direk dragon ball kai izle derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Hayal meyal hatirliyorsan Goku'nun cocukluk hallerini, direkt Z/Kai ile baslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gerge, bone, tunca, di teşekkürler, tam olarak istediğim de buydu. birinci bölümden başla esprisi yapan arkadaşların da bu kusurlarını yeni uyanmalarına veriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 baslanmaz DB ye bu saatten sonra, zamana yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ilk shounen diil mi dragon ball shounen türünü seviyosan bi bakarsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ilk shounen? http://26.media.tumblr.com/tumblr_lglh0bof611qgl6bjo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 sırf OVER NINE THOUUUSAAAANNNDDD!!!!1!!11ONE1ONE için bile başlayabilirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Direk Kai izle bence de. Boşver öncekileri. Shounen istiyorsan Fairy Tail var çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gülmek istersen Db yi izle english ending ilk defa dinledim iimis. bu da japanese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kai'nin seslendirmeleri kötü bence, orjinal z seslendirmeleri daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 dragon ball z kai falan ızlenmez izliyceksen direk dragn ball izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dragon ball kai ,dragon ball z + dragon ball gt midir ? Yoksa sadece dragon ball z mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 işte 600+ bölüm var, günde 1 saat ayırıp 3 bölüm izlesen + filmler desek 3 ay götürür her türlü ha bide sansürsüz versiyonu izlemek lazım çünkü komik sahnelerin çoğu yok sansürlü versiyonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 besmele çekerek başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Cuce said: dragon ball z kai falan ızlenmez izliyceksen direk dragn ball izle this, atv styla. ilkokulda koşarak gelirdim eve bunun ve sailormoon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ittoryu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 NIPPOOON BANZAII diyerek başlıyorum ben. iyi de gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar