synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ne kadar mümkündür, parçasını bulmak ne kadar zorlar, sulu mu kuru mu, üstünü kestirecek usta bulunabilir mi gibi sorular var kafamda. var mı fikri olan? sahibindende perişanlar 1.5 lira, güzeller 3.5 lira gibi fiyatlarda. hic ugrasmaya degmez 3.5 mu almalı, yoksa 1.5 alıp 1 liraya çiçek gibi mi yaptırmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 5 bin e falan modifiyelisi falan vardı bi ara.duruyor mu bilmiyorum ama.cabrio yakışmaz bence o arabaya.araba diyorum ama asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 modifiye asla, olabildiginde orjinale uygun restore ettirmeye calisirim yapıcaksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 cok seker oluyomus cabriosu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ahahahah abi harikaymis, ben de istiyorum. gelismeleri burdan alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ahahhahahahah çok tatlı lan, harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi lego gibi ne o öyle, düzgün arabalara binsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ölmek için hoş bi uğraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 viraj donebiliyor mu o arac ya? var mi oyle bir ayrodinamik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Zaman, para, mekan ve alet-edevat lazım, eğer uğraşırken zevk alıcam dersen. Ha basar parayı yaptırırım dersen para gider ama pek de zevkli olmaz. Elin yatkınsa yapılabilir. Garaj falan lazım ama birde. Tabi onun yanında çeşitli takımlar da gerekecek. Çok süper bi tat alacağını zannetmem. Onun yerine 124 falan alsan hem daha oturaklı bi araba, harcayacağına değer. Hem de daha az tutar işi. Bis kullanmak da kolay iş değil ayrıca, kara şanzıman değil miydi bisler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bende bi ara böyle fantastik şeyler düşünmüştüm.sora üşeniyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gunluk araç var başka, bu öyle 1.5 a alıp ustune 0.5, 1 harcayıp ayda 1-2 kullanmalık matrak bişey olsun diye. yapmayı dusunmuyorum, ozellikle kaportasını yani. yaptırmak tek opsyonum. ustunu kestirmek pek tavsiye edilmiyo evet rijitlik kaybından dolayı, ama zaten araçla ne 60kmyi gecmeyi ne de saglam viraj falan almayı dusunmuyorum. bi seferde 5kmden uzun da yol yapmazdım zaten yapacaksam,sırf 2-3 semt arasında dolanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 arada bi gezmelik zaten istanbulda ya, şehirlererası yola çıkacak halin yok ya. bence üstü de kestirilir, yavaş yavaş gidersin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahahha abi meltemde uçar bu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 şuraya bak abi http://img137.imageshack.us/img137/5102/wwwtuningturkeycomxq8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 L Undisclosed said: cok seker oluyomus cabriosu lol Akülü araba mi bu ?? Asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 o enteresan bişi ya, başta photoshop sandım ama, wheelbase falan bi daralmış, kapı iptal, ama form bis gibi falan. arka koltuklar da yok sdfs. evet ben de zaten aracın rijitligini bozmanın bana bi götürüsü olmayacagı dusuncesindeyim ama, arabalarla ilgili bi buyugum kesinlikle yapma dedi. yapsaydım da bi rollbar tarzı eklentiyle elimden geldigince şasiye destek koymaya calısırdım ama, kesme işleminden vazgeçerek gene de bi tane almayı dusunuyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bu dediğini lacivert renkte caddede görmüştüm ben bu arada yıllar önce :D çok matrak hakkaten eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 antalyadaysan mekanik problemi için tavsiye edebileceğim usta var. bis servisliği yaptı yıllarca şimdi hem bis hemde fiat grubuna falan bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yok istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi sırf arkadaşlarına bir kez espri yapmak için alaccağını düşünmeye başladım. ama çok şirinler o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 maksat aşağı yukarı o evet aheha. ayda 1-2 guzel havada yanıma 1 kişi alıp dolanmak, bebekte falan valeye vermek sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 spor takimla falan boyle gayet ciddi arabadan inip valeye vermek falan asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bis toplamak 2500 lira, dedigin hareket priceless işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 fiat bise slot ayıracak kadar garajın varsa baya baya zenginsin sdfsdf zenginlikten fakirliğe imrenen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar