Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 İstanbul'a veda ediyor

mokoko

Öne çıkan mesajlar

İşin bokunun çıkması pitten dolayı değil, olay pit stopları daha arttırarak, aradaki fazla boşlukların oluşmasını bir nebze engellemek ve daha keyifli bir yarış için pirelliden çabuk aşınan lastikler yapılması özellikle istendi. Pit daha oyuna dahil edildi. Görüldüğü üzere de pitte ferrari ve mercedes sıçtı resmen...

Her tur bir geçiş gördük neredeyse. Diyorsun ki zevksiz olmuş. Geçen sene her araç arası 10ar saniye vardı neredeyse. Ne geçiş izliyordun doğru düzgün ne de hareket vardı... Bu sene böyle çok çok daha iyi...
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

F1'i canlı izlemedim hiç ama izlemesi zevk vermez gibi geliyor, çat diye önünden geçen araçlar yani. F1'e çalışan olarak katılmak isterdim. WRC'ye katılmıştım sanırım 2007'de, 7 gün boyunca kendimizden geçtik resmen, her alana girecek pass'imiz de vardı, pilotlarla muhabbet mi etmedik, araba mı itmedik, rally center'da mı takılmadık, inanılmaz bir şölendi yani bir teknoloji meraklısı için. Harika bir deneyimdi cidden. F1'de çalışmak bunun bi 10 katı zevkli olur herhalde, bu sene de olmadı ama seneye kesin arıyorum federasyonu :)

edit: off anılarım nasıl canlanıyor arkadaş. federasyon araçlarıyla antalya merkez'den alana çıkıyorduk, bi de o sırada bir ralli oluyordu, sebastian loeb ile yarış yapmışlığımız vardı falan, çok iyiydi be. 2010'da istanbul'da yapıldı, 2011'de yokuz takvimde, seneye oluruz inş.

yakın bi arkadaşım çalışmıştı ortam falan güzel diodu da.. sadece amelelik yaptırmışlar 3günde pestili çıkmış.. gerçi 240 lira almıştı 3güne ama...

hah bide envai çeşit sponsor ürünü..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
KillJoy said:
yakın bi arkadaşım çalışmıştı ortam falan güzel diodu da.. sadece amelelik yaptırmışlar 3günde pestili çıkmış.. gerçi 240 lira almıştı 3güne ama...

hah bide envai çeşit sponsor ürünü..

o muhtemelen hakemdir gözetmen falandır, biz merkezdeydik genelde. 7 gün çalıştık ayrıca, toplamda 240 almıştık, paralar hesabımıza 8 ay sonra yatmıştı ahahahahah
öküzzz gibi yorulmuştuk organizasyon bitişi geri dönüşü hatırlamıyorum. sabah 8 de işbaşı akşam 8 de bitiş 9'a kadar yemek sonra gece dışarıda falan, berbattı.

bir de federasyon arabalarıyla gece eğlenmeye çıkıyorduk falan, hatta bir araba pert oldu o hafta sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Tam anlamıyla REZALET olur. Okadar yatırım yaparak türkiyeye kazandırılan bu pist çürümeye mahkum oluyor bildiğin içim yanıyor. Suçuda seyirciye atıp gelmediler etmediler vs vs. Pazarlama hataları yapıldığı için durum bu. F1 meraklısı olarak her sene gittim yarışa fakat üstüne basa basa söylüyorum F1 meraklısı olduğum için. Eğer sen Meraklı olmayanıda oraya çekemiyorsan heralde gereken kar'ı elde edemezsin.

Rezalet
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bende gayet ilgili alakalıyım bende gitmedim çünkü biletler it gibi pahalıydı. insan gibi fiyatlara inmesi lazımdı fiyatların.

saçmalama yahu neresi pahalı 46tl ödedim bilet için ve bu tam 3 gün süren bir yarış için ödediğin miktar oluyor.
3 gün boyunca dışarıda gezsen tozdan boş boş cafelerde otursan bundan daha fazla harcarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...