applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende son 2 sezonu hic takip etmemstm nerdeyse... 4 pit stop fail ya :D o sekilsz kupa neydi abi neyin simgesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 İşin bokunun çıkması pitten dolayı değil, olay pit stopları daha arttırarak, aradaki fazla boşlukların oluşmasını bir nebze engellemek ve daha keyifli bir yarış için pirelliden çabuk aşınan lastikler yapılması özellikle istendi. Pit daha oyuna dahil edildi. Görüldüğü üzere de pitte ferrari ve mercedes sıçtı resmen... Her tur bir geçiş gördük neredeyse. Diyorsun ki zevksiz olmuş. Geçen sene her araç arası 10ar saniye vardı neredeyse. Ne geçiş izliyordun doğru düzgün ne de hareket vardı... Bu sene böyle çok çok daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 geçen seneye falan kıyasla çok daha zevkliydi izlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 geçen yıla göre çok daha iyi yarışlar, genelde koydukları kurallar gereksiz ve can sıkıcı oluyordu ama bu sefer artı etki yaratmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Vettel you are the man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 daha gidip yerinde izleyemeden gitti be, üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 "roket adam" said: F1'i canlı izlemedim hiç ama izlemesi zevk vermez gibi geliyor, çat diye önünden geçen araçlar yani. F1'e çalışan olarak katılmak isterdim. WRC'ye katılmıştım sanırım 2007'de, 7 gün boyunca kendimizden geçtik resmen, her alana girecek pass'imiz de vardı, pilotlarla muhabbet mi etmedik, araba mı itmedik, rally center'da mı takılmadık, inanılmaz bir şölendi yani bir teknoloji meraklısı için. Harika bir deneyimdi cidden. F1'de çalışmak bunun bi 10 katı zevkli olur herhalde, bu sene de olmadı ama seneye kesin arıyorum federasyonu :) edit: off anılarım nasıl canlanıyor arkadaş. federasyon araçlarıyla antalya merkez'den alana çıkıyorduk, bi de o sırada bir ralli oluyordu, sebastian loeb ile yarış yapmışlığımız vardı falan, çok iyiydi be. 2010'da istanbul'da yapıldı, 2011'de yokuz takvimde, seneye oluruz inş. yakın bi arkadaşım çalışmıştı ortam falan güzel diodu da.. sadece amelelik yaptırmışlar 3günde pestili çıkmış.. gerçi 240 lira almıştı 3güne ama... hah bide envai çeşit sponsor ürünü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu monaco gp ne garip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Bu pisti Antalya'ya yapıcaklardı orda hata ettiler. O kadar güzel paketler yapardı ki burdaki tatil köyler ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Tehlikeli pist ama kaza oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 KillJoy said: yakın bi arkadaşım çalışmıştı ortam falan güzel diodu da.. sadece amelelik yaptırmışlar 3günde pestili çıkmış.. gerçi 240 lira almıştı 3güne ama... hah bide envai çeşit sponsor ürünü.. o muhtemelen hakemdir gözetmen falandır, biz merkezdeydik genelde. 7 gün çalıştık ayrıca, toplamda 240 almıştık, paralar hesabımıza 8 ay sonra yatmıştı ahahahahah öküzzz gibi yorulmuştuk organizasyon bitişi geri dönüşü hatırlamıyorum. sabah 8 de işbaşı akşam 8 de bitiş 9'a kadar yemek sonra gece dışarıda falan, berbattı. bir de federasyon arabalarıyla gece eğlenmeye çıkıyorduk falan, hatta bir araba pert oldu o hafta sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 "erbatur ergenekon" said: Bernie takvimi dün gönderdi.Tekrarlıyorum an itibariyle TASLAK takvimde yokuz.Her şey bitmedi!Umut az ama kesin takvim değil bu,değişebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Tam anlamıyla REZALET olur. Okadar yatırım yaparak türkiyeye kazandırılan bu pist çürümeye mahkum oluyor bildiğin içim yanıyor. Suçuda seyirciye atıp gelmediler etmediler vs vs. Pazarlama hataları yapıldığı için durum bu. F1 meraklısı olarak her sene gittim yarışa fakat üstüne basa basa söylüyorum F1 meraklısı olduğum için. Eğer sen Meraklı olmayanıda oraya çekemiyorsan heralde gereken kar'ı elde edemezsin. Rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 f1 i 94-95 ten beri takip ediyorum. Ilgiliyim alakalıyım. 1 defa gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bende gayet ilgili alakalıyım bende gitmedim çünkü biletler it gibi pahalıydı. insan gibi fiyatlara inmesi lazımdı fiyatların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 "erbatur ergenekon" said: Ecclestone - resmi açıklama: 2012'de Türkiye olmayacak.Ben sizden daha üzgünüm.Burada herkes istiyor,1 yıldır görüşüyoruz ama gelişme olmadı yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 mokoko said: bende gayet ilgili alakalıyım bende gitmedim çünkü biletler it gibi pahalıydı. insan gibi fiyatlara inmesi lazımdı fiyatların. saçmalama yahu neresi pahalı 46tl ödedim bilet için ve bu tam 3 gün süren bir yarış için ödediğin miktar oluyor. 3 gün boyunca dışarıda gezsen tozdan boş boş cafelerde otursan bundan daha fazla harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 oley go-kart yapmaya gideriz artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 46 mı??? üç gün boyunca mı? nerden izleyeceksin yarışı çamlıca tepesinden falan mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gayet ilgili alakalısınız ama bilet fiyatlarından haberiniz yok. o da güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 raikkonen ve alonso'yu görmek isteyen kızlardan bile çıkartılırdı o fark. yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bi kere gitmeye heveslenip 300 liralık biletleri gorunce bi daha bakmadım bile biletlere. -Deno- said: raikkonen ve alonso'yu görmek isteyen kızlardan bile çıkartılırdı o fark. yazık olmuş. raikkonen su anda f1'de değil ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 zeper said: 46 mı??? üç gün boyunca mı? nerden izleyeceksin yarışı çamlıca tepesinden falan mı:) Piste görevliler harici yaklaşabileceğin en yakın mesafeden izleyebiliyorsun. Niye şaşırdın ki bunca şeye. Olmayan bir şey mi söylüyoruz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 tvden izlemek daha rahat zate en azıdan hepsini görebiliyorsun yarışın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar