KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Arkadaşlar yaz ofis stajını yapmak üzere sağlam bir mimarlık firması arıyorum.. emre arolattan tabanlıoğluna nevzat sayına kadar birsürü yere portfolyomu ve cv 'mi yolladım fakat nafile.. Patide her telden çalan insan var belki torpil bulurum umuduyla yazıyorum.. ühü.. :( yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 başlık çok trollemelik ama tutacam kendimi mimarlıkta da kendini kabul ettirmek zor, kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bende sıra Abi adamlar mimarsa zaten ofisleri sağlamdır yaaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.turkiyevitrin.com/Firma/saglam-mimarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 "şöyle şöyle bir tanıdığım var ama ofisleri sağlam mı bilmiyorum:)" dese hem adamın işine yarardı hem de şirinlik olurdu komple banlandık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahah sağlam mimarlık ofisi varmış harbiden.. neyse.. önemli işler yapmış bir firma arıyorum ki CV yi doldurayım..bide fotokopici yapmazlarsa beni bişeyler kaparım.. önemli benim için fakat çaresiz kaldım.. Genelde bütün iyi firmalar istanbulda. gerçi bana farketmez nerde olduğu.. giderim öğreneceksem bir şeyler giderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 iyi bir firmaya girebilicegini niye dusunuyosun? neden seni ise almaliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 5 yıl iç.inde kendini hangi gökdelini .çizerken görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 goktelen yapildiktan sonra ustune otururmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 senko! oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 en son yaptığın el işi maketini bize gösterebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gökdelen falan çizeceğim yok.. içini tasarlarım ben. iç mimarım. kendimde gelecek görüyorum.. ama yolumun açılması gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahanda portfolyom gerçi yeniledim bu eski ama olsun idare edin.. http://sinekfilm.com/ekrem/Portfolio_ekrem.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ici disi bir mimarlar tercihimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ben mimarın ağırbaşlı olanını severim, öyle içli dışlı olmıcak herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 çok kötü pas veriyosun ama mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 portfolyo tasarımı bayaa dandik bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kartonlar olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ertuğrul sağlam da bir mimar aslında bursasporu nerden nereye getirdi soy adı ilede uyuyor hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bana da söyleyin lan varsa ben de ayarlamadım daha stajı :( (dış mimarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bana da lan, ben de yazilim mimariyim. Yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar