GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bana hiçbir oyunda hiçbir şey kashyyyk'a ilk gidişin ve questlere başlayışın zevkini vermedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Diğer gezegenler gibi değildi orası di mi? Büyük bir instance tadı vardı. Birde rebel olarak uçamıyor muyduk neydik oraya. Değişikti muhterem. Tato'da Krayt dragon avlamasıda çok heyecanlıydı bence. Birde dantoine'de rebel üssü manzaralı büyükçe bir ev kurmuştum. Devrimci gazıyla takılıyordum haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi söylemeyin şunları hıçkırarak ağlicam şimdi sdfafsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 krayt dragon ve NS elder avlamak zevkliydi. Ama genosianda acklay avlamak kadar değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kashyyk - Atmosferi ve bir dungeon a giderken koşuyorduk. O zaman sith lerin intikamındaki jedileri katledildiği zaman çıkan müzik çıkıyordu. Atmosferle beraber çok güzeldi o an. Muhteşem. SOE senin ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Genosian ı tek basıma farma baglamayı bıle ogrenmıstım breh breh.rogue gibi kıyıdan koseden gıderek tk ile dovuyordum son bosu. guzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben de bu güzel gezegenin isminin hikayesini anlatayım. lucas babanın bir gün canı çok sıkılmış, önündeki daktiloya rasgele vurmaya başlamış ve kaşık bulunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Kimse General Grievous2dan bahsetmemiş. Bulunduğu noktanın önünde millet kuyruk olurdu. 20-30 dakikada bir girilebiliyordu çünkü. instance, instance dolaşırdık hangisinde kuyruk yok diye bulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Graa gaaaa graaaaa grrrrggaaaa ggrrga rgraaa ggaaaagg grrraarrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 n-k necrosis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar