Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2011 İlkbahar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maslak ITU Insaat'ta giriyorum ben.

Benim aldigim o aptal ciktida fotograf cok bulanik duruyor bidi bidi yapmazlar insallah sinavdan once.

Yanimiza alabilecegimiz seyler etiketsiz pet su, kagit para, nufus cuzdani ve sinav giris belgesi bu arada. Pazar gunu sabahin korunde bakkal bile acik olmuyor nereye birakicaksam artik evin anahtarini.
Mesaj tarihi:
Gireceklere başarılar şimdiden.

Oturup en azından geçmiş yıllarda çıkmış sorulara göz gezdirin, ne çıkabileceği hakkında fikriniz olsun henüz yoksa.

Bir de koninin, kürenin hacim formülüne falan bakın, banko soru geliyor beleş puan hep.
Mesaj tarihi:
içimden bir ses bu sınava girecek olan 10 kişiden 9'unun en az bir soru üzerinde şifre yöntemini deneyeceğini söylüyor. hadi itiraf edin siz de yapacaksınız. asdas
Mesaj tarihi:
Ee nasil gecti sinaviniz? EA ci olarak SAY1 SOZ1 bos birakmadim, SAY2 den 12 soru bos kaldi maalesef. 9u mantik sorulariydi zaten 3u de yok karincasidir felan kaldi oyle. SOZ1 bazi sorular cok ortadaydi onlara cok zaman harcadim. 80 ustu alirim sanirsam.
Mesaj tarihi:
ya bu gerizekalılar yine sıçmışlar sınav kitapcıklarında

kardeşim aradı az önce, girdigi okulun hepsinin kitapcıkları vs optik kagıtları hiçbiri tutmuyomuş herkesin sınavı rezil olmuş

ulen bi kere düzgün iş yapın be 1 kere
Mesaj tarihi:
olur mu? kız full yapcam diye girdi, tubitak bursu istiyodu

şimdi bu sipastikler yüzünden sıfır kağıt verdi...

bildigin sorular 11 den falan baslıyomuş ve optiklere işaretletmemişler yeni kitapcık gelcek diye

o da gelmemiş..
  • Yeni Oluştur...