dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 24 nisan'da sınav var. Kimler giriyor? Ayrıca Ösym'nin sitesine girebilen var mı? Sınav giriş yeri bilgilerime ulaşamıyorum hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Maslak ITU Insaat'ta giriyorum ben. Benim aldigim o aptal ciktida fotograf cok bulanik duruyor bidi bidi yapmazlar insallah sinavdan once. Yanimiza alabilecegimiz seyler etiketsiz pet su, kagit para, nufus cuzdani ve sinav giris belgesi bu arada. Pazar gunu sabahin korunde bakkal bile acik olmuyor nereye birakicaksam artik evin anahtarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Gireceklere başarılar şimdiden. Oturup en azından geçmiş yıllarda çıkmış sorulara göz gezdirin, ne çıkabileceği hakkında fikriniz olsun henüz yoksa. Bir de koninin, kürenin hacim formülüne falan bakın, banko soru geliyor beleş puan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Gireceğim yerin adresi gelmedi eve , bu verdikleri http://ais.osym.gov.tr/ sitesindende giriş yapımıyor arızalı deniyor başka öğrenebileceğimiz yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Eve herhangi bir döküman yollamıyorlar zaten. Siteden öğrenip çıktı alman gerekiyor, oradaki evrak'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ben de giriyorum, bakalım onca sene sonra matematik türkçe yapabilecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Öf ben de giriyorum da, bir tane falan test çözmüşümdür maksimum sdfds. Merak ediyorum ne kadar yapabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben sonbaharda girdim hiç bakmadan bişeye,80 aldım.biraz bakılsa rahat 90 alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yok o biraz zor. 80 üstü acaip bi yığılma var o yüzden her bir puan daha zor alınıyor. hatta yığılma daha çok 85-90 arası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mantık ve geometri sorularını çözmek gerekiyor 90+ için. Test pratiği çok olan götürüyor sınavı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Siteleri göçmüş şu an çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bende girecem, bakalım. 150 tane soru çözerken umarım kafam bulanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bende hiç çalışmadım hatta EA dan nereleri yapacağımı bile bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 70-80 alsam bana yeter diye düşünüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kaç soru cevaplıyoduk unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 içimden bir ses bu sınava girecek olan 10 kişiden 9'unun en az bir soru üzerinde şifre yöntemini deneyeceğini söylüyor. hadi itiraf edin siz de yapacaksınız. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yaa sistemi değiştirmişler, 150 soru cevaplanacakmış. ama ne kadar zaman verileceğini öğrenemedim, bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kalmasın sınav bebesi hadiyin cıkın yola artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Lan içimi bi korku kapladı dffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 beni dusun, gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ee nasil gecti sinaviniz? EA ci olarak SAY1 SOZ1 bos birakmadim, SAY2 den 12 soru bos kaldi maalesef. 9u mantik sorulariydi zaten 3u de yok karincasidir felan kaldi oyle. SOZ1 bazi sorular cok ortadaydi onlara cok zaman harcadim. 80 ustu alirim sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya bu gerizekalılar yine sıçmışlar sınav kitapcıklarında kardeşim aradı az önce, girdigi okulun hepsinin kitapcıkları vs optik kagıtları hiçbiri tutmuyomuş herkesin sınavı rezil olmuş ulen bi kere düzgün iş yapın be 1 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 iptal olmasın lan yeterli puanı alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 olur mu? kız full yapcam diye girdi, tubitak bursu istiyodu şimdi bu sipastikler yüzünden sıfır kağıt verdi... bildigin sorular 11 den falan baslıyomuş ve optiklere işaretletmemişler yeni kitapcık gelcek diye o da gelmemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ve bi sürü okulda da aynısı olmuş iptal olabilir yani büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar