suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bence Morinho'nun taktiği buydu abi.. barçayı durduralım 2. yarı uzatmalarda benim fiziğim iyi her türlü alırım maçı diyor.. Penaltılarda da avantajlı real.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Di Maria hızlı adam, kontralara fayda sağlar diye Mesut'u çıkardı tahminen. İkinci yarı topla oynamalar %95e %5 falan heralde. Hele ilk yarıdan sonra o nasıl bir değişim bir anda ha Villa hala kötü. Pedro da 1-2 parladı ama yetersiz kalıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 al kaka yı şimdi.atsın ara pasları adebayor da versin ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ben bu maçın penaltılara kalıcağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Kaka sakat değilse zaten ilk 11 başlamaması hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 villa barçanın oyun yapısına uyum sağlıyor rörörö diyenler görsün şimdi. pepe reiz rolantiye mi almıştı kendini anlamadım. şimdi napıcak acaba maç o adama bağlı. penaltılara kalırsa real aldı zaten maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ama o faul du abi bildiğin omuzladı(ronaldonunki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 olm ronaldo cok yoruldu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 BloodyBeast said: villa barçanın oyun yapısına uyum sağlıyor rörörö diyenler görsün şimdi. Evet çünkü kötü oynadığı maç hiç olamaz uyum sağladığı bi oyun yapısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ronaldo ya reis ya adam 98nci dk da depar çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL RONALDOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 RONALDOOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 RONALDOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 GOOOLLLLL ULLAAAAANNN RONAALDOOOOO !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ronaldo reis caktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bal yemin ediyorum bal 100 dakka oyna 100 dakıkada bunu mu yıcektınız cocuklar ah ah rıdvan o guzel kestı dedıgın bala gıttı o herıfın kafaya dıyorum anlamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mourinho, Guardiola'ya alkolmetreyi üfletti ASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mithat said: Bal yemin ediyorum bal 100 dakka oyna 100 dakıkada bunu mu yıcektınız cocuklar ah ah rıdvan o guzel kestı dedıgın bala gıttı o herıfın kafaya dıyorum anlamıyosun BAL DİYO YA AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi real de fenerbahçenin ispanyol versiyonuymuş.18 yıldır kupayı alamamak nedir ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 apaçi reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 di maria tam deli fisek ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 alın size apaçi laaann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 C.Ronaldo haters are typing.... ( Fazla düşünmeyin ne yazcağınızı, dökün içinizi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fXEuXY6bbhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar