barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben 5 msn kaptım bile. daha da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 otobüse bincem ben esas seks oradaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 böyle bir olayın tartışılıyor olması bile komik. dandik bir ülkemiyiz olm biz niye böyle oluyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 xunn said: Abi tartışmalarda vurulmaz. Kadının aldatır yada bu tarz "dealbreaker" hareketler yapar. O zaman agzına patlatmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Terazide hafif kalıyor hatta. "Tartışmada vurulmaz ama aldatırsa vurulur" demen sadece daha seçici (bir nevi daha az ayı) olduğunu, fakat özünde kadına şiddeti onayladığını gösterir. Sonuçta konu sana karşı kendini savunamayacak bir bireye şiddet uygulama eylemi olduğuna göre, yarın öbür gün yeterince sinirlendirirlerse yaşlı bir amca veya kendi çocuğuna da aynı şiddeti uygulayabilirsin demek ki. "Namus meselesi" bir meşrulaştırma değil, senin vicdanını rahatlatmak için uydurduğun medieval bir bahane yani, kusura kalma :p Aldattıysa ayrılırsın, çok intikam alacaksan gider sen de aldatırsın. Bir kadın gerçekten planlı olarak kendini eşine dövdürtmeye uğraşıyorsa göreceli olarak bnu yapmayan bir kadına göre daha çok haketmiştir diyebiliriz belki, ama bu döven kocayı herhangi bir şekilde haklı çıkarmaz, en büyük hatayı yapan her zaman odur. Bunu demek istiyorum. Bu gibi adamların benzer demeçleri bulunan tecavüz konusu da benzer şekilde, önlemini almayıp kendine ve çevresine dikkat etmeyene göreceli olarak daha müstehaktır diyebiliriz, ama kimse için "haketti" falan denemez, insanlık sınırları dışındadır ve suçlusu her zaman karşı taraftır. Böyle saçma düşüncelerin yumuşatılarak beyninize sokulmasına izin vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben insana siddeti onayliyorum, kadin erkek farketmez, ama siddetin dozu onemli. bir tokat, bir elimin tersi yeterli zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 vurmak gereksiz. başkalarını manipule edin onlar vursun. siz izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 erkek oldugumuz icin yapmiyoruz oyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 deliğanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 goldbären said: SeaGle said: Goldbaren senin benim okuduğumuz alan belli kadınlarla ilgili yorum yapamayız dağılalım. niye lan bizim bölüm 1/3 kız gene :D kendi bölümünü benimkiyle bir tutup makinacılığı meşrulaştırma!!! 1/3 mü OHA ELİNİ ATSAN KIZA ÇARPAR LAN ORDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SeaGle said: goldbären said: SeaGle said: Goldbaren senin benim okuduğumuz alan belli kadınlarla ilgili yorum yapamayız dağılalım. niye lan bizim bölüm 1/3 kız gene :D kendi bölümünü benimkiyle bir tutup makinacılığı meşrulaştırma!!! 1/3 mü OHA ELİNİ ATSAN KIZA ÇARPAR LAN ORDA Sallıyo yaa olmaz o kadar yüksek oran, mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Baggio said: xunn said: Abi tartışmalarda vurulmaz. Kadının aldatır yada bu tarz "dealbreaker" hareketler yapar. O zaman agzına patlatmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Terazide hafif kalıyor hatta. "Tartışmada vurulmaz ama aldatırsa vurulur" demen sadece daha seçici (bir nevi daha az ayı) olduğunu, fakat özünde kadına şiddeti onayladığını gösterir. Sonuçta konu sana karşı kendini savunamayacak bir bireye şiddet uygulama eylemi olduğuna göre, yarın öbür gün yeterince sinirlendirirlerse yaşlı bir amca veya kendi çocuğuna da aynı şiddeti uygulayabilirsin demek ki. "Namus meselesi" bir meşrulaştırma değil, senin vicdanını rahatlatmak için uydurduğun medieval bir bahane yani, kusura kalma :p Aldattıysa ayrılırsın, çok intikam alacaksan gider sen de aldatırsın. Bir kadın gerçekten planlı olarak kendini eşine dövdürtmeye uğraşıyorsa göreceli olarak bnu yapmayan bir kadına göre daha çok haketmiştir diyebiliriz belki, ama bu döven kocayı herhangi bir şekilde haklı çıkarmaz, en büyük hatayı yapan her zaman odur. Bunu demek istiyorum. Bu gibi adamların benzer demeçleri bulunan tecavüz konusu da benzer şekilde, önlemini almayıp kendine ve çevresine dikkat etmeyene göreceli olarak daha müstehaktır diyebiliriz, ama kimse için "haketti" falan denemez, insanlık sınırları dışındadır ve suçlusu her zaman karşı taraftır. Böyle saçma düşüncelerin yumuşatılarak beyninize sokulmasına izin vermeyin. Yahu ben direk şiddeti onaylıyorum ki. Birde senin de dedigin gibi vurmak ve dövmek arasında fark var. Vurulur, dövülmez. Bu ucurum önemli baya. Ve haketme kavramı var. Vhailor gibi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Yavaş yavaş tam da yabancı güçlerin istediği ülke kıvamına geliyoruz. insan haklarına aykırı, özgürlüğü kısıtlayıcı ne yapılırsa bunu yapanlar şakirt, şeriatçi ve aşırı dinci olarak betimleniyor. Ondan sonra da o çok istenen kutuplaşmaya gidiliyor. Sonuç insanların birbirine düşmanlığı, ayrılıklar ve ülkelerin elden gidişi milliyetin bitişi halkların eriyişi oluyor. devam etsinler böyle o gavur ateist o şakirt dinci fetocu demeye halkımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 piyalepiyale said: Yavaş yavaş tam da yabancı güçlerin istediği ülke kıvamına geliyoruz. insan haklarına aykırı, özgürlüğü kısıtlayıcı ne yapılırsa bunu yapanlar şakirt, şeriatçi ve aşırı dinci olarak betimleniyor. Ondan sonra da o çok istenen kutuplaşmaya gidiliyor. Sonuç insanların birbirine düşmanlığı, ayrılıklar ve ülkelerin elden gidişi milliyetin bitişi halkların eriyişi oluyor. devam etsinler böyle o gavur ateist o şakirt dinci fetocu demeye halkımız. İşte konuya sadık kalma 101 gibi post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kardeş çok yanlış gelmişsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 nasıl yanlış gelmişim. gayette konuyla alakalı ama farklı bir yönünü anlatıyorum. boş boş laf salatası yapmıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kadin dovme basligi bu. yanlis yerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kadın dövmenin, hatta bu açıklamayı yapanın şakirt olduğunu falan düşünenler var ona hitaben bu yazı. yarası olan gocunsun diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Marty said: kadin dovme basligi bu. yanlis yerdesin. paylaşım yapalım ozmn http://www.tattoosymbol.com/just-for-site/chrysanthemum/tattoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 SARSILARAK BANLANDIM!!! yoldan çıkmayın temalı, "böle yapmayın abi ya" içerikli mesaj yazdım kabul edin. sarsılarak banlanmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kadın istiyosa vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 piyalepiyale said: Yavaş yavaş tam da yabancı güçlerin istediği ülke kıvamına geliyoruz. insan haklarına aykırı, özgürlüğü kısıtlayıcı ne yapılırsa bunu yapanlar şakirt, şeriatçi ve aşırı dinci olarak betimleniyor. Ondan sonra da o çok istenen kutuplaşmaya gidiliyor. Sonuç insanların birbirine düşmanlığı, ayrılıklar ve ülkelerin elden gidişi milliyetin bitişi halkların eriyişi oluyor. devam etsinler böyle o gavur ateist o şakirt dinci fetocu demeye halkımız. kadın dövenlerle kutuplaşmaktan zevk alırım. kimin işine gelirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kadın bulduk da döveceğiz... haha! laf! şaka bi yana adamın dediği şey "zıtlaşmayın bu düşünceyle" gibi bişiyden çok "yaftalama yaparken limitsiz yaftalama yapmayın" gibi bişi. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bunu diyen adam şakirt tayfadan olmayabilir. ama o tayfa ile kutuplaşmam için abd'nin oyununa falan gelmeme gerek yok. ben de her şeyin abd'ye bağlanmasına aynı cevabı verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 xunn ve dayak xunn said: Baggio said: xunn said: Abi tartışmalarda vurulmaz. Kadının aldatır yada bu tarz "dealbreaker" hareketler yapar. O zaman agzına patlatmakta hiçbir sakınca görmüyorum. Terazide hafif kalıyor hatta. "Tartışmada vurulmaz ama aldatırsa vurulur" demen sadece daha seçici (bir nevi daha az ayı) olduğunu, fakat özünde kadına şiddeti onayladığını gösterir. Sonuçta konu sana karşı kendini savunamayacak bir bireye şiddet uygulama eylemi olduğuna göre, yarın öbür gün yeterince sinirlendirirlerse yaşlı bir amca veya kendi çocuğuna da aynı şiddeti uygulayabilirsin demek ki. "Namus meselesi" bir meşrulaştırma değil, senin vicdanını rahatlatmak için uydurduğun medieval bir bahane yani, kusura kalma :p Aldattıysa ayrılırsın, çok intikam alacaksan gider sen de aldatırsın. Bir kadın gerçekten planlı olarak kendini eşine dövdürtmeye uğraşıyorsa göreceli olarak bnu yapmayan bir kadına göre daha çok haketmiştir diyebiliriz belki, ama bu döven kocayı herhangi bir şekilde haklı çıkarmaz, en büyük hatayı yapan her zaman odur. Bunu demek istiyorum. Bu gibi adamların benzer demeçleri bulunan tecavüz konusu da benzer şekilde, önlemini almayıp kendine ve çevresine dikkat etmeyene göreceli olarak daha müstehaktır diyebiliriz, ama kimse için "haketti" falan denemez, insanlık sınırları dışındadır ve suçlusu her zaman karşı taraftır. Böyle saçma düşüncelerin yumuşatılarak beyninize sokulmasına izin vermeyin. Yahu ben direk şiddeti onaylıyorum ki. Birde senin de dedigin gibi vurmak ve dövmek arasında fark var. Vurulur, dövülmez. Bu ucurum önemli baya. Ve haketme kavramı var. Vhailor gibi adamım. ne biçim hipster lan bu, tiskindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 JUSTICE IS NOT BLIND FOR I AM HER EYES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar