Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 helal be erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ben de arada fui sin tekmesi atıp bi yumruğumlan öldürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 seraphiel said: imamın ordusu sanıldığından da büyük aslında. http://www.haberturk.com/polemik/haber/622154-siddeti-kadin-istiyor /play imperialmarch.mp3 her şeye ergenekon diyen şakirtler gibisiniz bazen ha. sanki sadece akpliler kadına şiddet uyguluyor. her neyse uzun yıllar önce bu adama bi kere gitmiştim ben, arızalı küfürbaz herifin tekiydi daha da gitmedim zaten ondan sonra. islamla dinle alakası yok adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ve yine bir "kadına şiddet" topiği ve yine bella istanbul feministler cemiyeti paticik kolları başkanı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam semih cumhuriyeti üniversitesi profesörü tadında analizler yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KdS6HFQ_LUc http://www.rihannapics.com/images/rihanna-face-violence-chris-brown.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bella said: öfke kontrolü için tedaviye gidin. -haklı olduğunu düşünenler- öfke kontrol'üyle alakası yok. ben şeker gibi adamımdır mesela. ama kadınlar istediği için mecburen sert oluyoruz bazen. evet aynen böyle oldu memur bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sanrılar sanrılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Erkekler öfke kontrolü için tedaviye gideceğine kadınlar çene kontrolü için ortopediste ya da fizik tedavi uzmanına gitseler? http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Arz talep meselesi soz konusu burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 çok büyük bir kabahat işleyen bir sevgilim sürekli kavga çıkarıp vursana bana vursana deyip duruyordu. deli ediyordu beni sürekli tokat atmamı istiyordu nerdeyse yalvarır gibi olmuştu bi ara. meğersem yediği boku böyle kapatmak istiyormuş. vurmamıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ah be abi gelişine bi vuracaksın, sürtünmeleri ihmal de edersen momentumun korunumu yasasından iyi bi mesfeye gönderebilirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 e ''bazi'' kadinlar öyle bi cevrede büyümüsse arti öle bi herifle evleniyorlarsa ki dogal olarak cevresinde gördügü alistigi tek erkek tipi o oldugundan, bu cevreye ayak uydurup, pozitif birseyler cikarmaya calisirlar kendi adlarina ve cikar aramaya baslarlar. adam orda siddeti savunmamis ki, farkli bir boyuttan yaklasmis olaya. böyle insanlarin da varoldugunu belirtmis. dövmeyi mesrulastirmak ya da bahane aramak gibi de gelmedi o acidan bana. tamam kendini dövdüren kadin hiyardir -bize göre, kendisi bunun farkinda degildir bile bu sekilde yetistigi, yasadigi icin- , ama öyle alismistir. bosanmak yerine evinde kalip o eziyeti cekmek ona cok normal gelir, cünkü aksini görmemistir. bunun tabi bi sürü sebepleri olabilir, ona deginmiyim simdi. ayrilamaz iste aile baskisindan, cocuklar yüzünden vs.vs. o da durumu kabullenip bi sekilde onla yasamaya calisir. ayrilmaya cesaret etmekten daha kolay gelir heralde, evinde oturup tüm iskenceye katlanmak. bunun dayagi hakedip haketmemekle alakasi yok yani. dayak atmak ne kadar hayvanlik olsa da, hic bi bahanesi olmasa da... böyle insanlar da var. bir de toplum olarak cok hassas olduk artik, herseye imamin ordusu demeye baslamisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İşte dövülmeyecek bayan dediğimiz insan tipi nil oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şimdi çoğu bağyan hakediyor,nasıl hakediyor şahsen 20 yaşına gelmiş 7 yaşında gibi hareket eden bağyan bir tatar ramazan sillesi hakeder,öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Arkadaşlar insan insana vurur. Fiziksel şiddetten önce tabulaşması gereken milyonlarca şey var kadın/erkek ilişkilerinde. "AMAN TANRIM KIZA TOKAT ATMIŞ" Ulan durup dururken mi atmış? fiziksel şiddet birşeye tepkidir ve genelde zaten hasarı almıştır bir taraf, durumu çözmek için değil içindeki incinmeyi ifade etmek için celbedilir. Kadın erkeğe vurunca hiçbir sorun olmamasını anlamıyorum ben. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kadın erkek karşısında fiziksel anlamda kendini savunabilicek yapıda olsa o kadar tabulaşmaz.Boşa değil bu hassasiyet yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Fhg said: şimdi çoğu bağyan hakediyor,nasıl hakediyor şahsen 20 yaşına gelmiş 7 yaşında gibi hareket eden bağyan bir tatar ramazan sillesi hakeder,öyle yani. haketmek... evet cogu bir sürü seyi hakeder, maldir, salaktir. ama insandir yine de, siddet kullanilmasini haketmez. ''hakediyor'' demekle sinirli kalmali yani bu, faaliyete gecirilmemeli. o ne kadar ''dayagi hakediyorsa'' sen de onu dövdükten sonra, daha beterini hakedersin yani. asil suclu sen olursun. sinirini baska seylerden cikar o yüzden fiziksel saldiriya gecmeden önce. box yap, kadini bosa, ayril madem cekemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şişme kadın istiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 xunn said: Arkadaşlar insan insana vurur. Fiziksel şiddetten önce tabulaşması gereken milyonlarca şey var kadın/erkek ilişkilerinde. "AMAN TANRIM KIZA TOKAT ATMIŞ" Ulan durup dururken mi atmış? fiziksel şiddet birşeye tepkidir ve genelde zaten hasarı almıştır bir taraf, durumu çözmek için değil içindeki incinmeyi ifade etmek için celbedilir. Kadın erkeğe vurunca hiçbir sorun olmamasını anlamıyorum ben. Şaka gibi. ya bir tokatla sinirli kaliyosa tamam, hani gelmislerdir bir an tutamamissindir akabinde pisman da olmussundur ya da olmamissindir. ama bu degil iste, bir tokatla sinirli kalmamasi kötü olan tarafi zaten. insani olmaktan cikiyor artik devam ettirmek, sanki Vitali Klitschko'ymuscasina dalanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o ilk tokat bir kapı aslında. onu bir kere açan eğer karşıdan yeterince tepki görmezse devamını da getiriyor ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 olitere said: kadın erkek karşısında fiziksel anlamda kendini savunabilicek yapıda olsa o kadar tabulaşmaz.Boşa değil bu hassasiyet yani e iş kadına gelince, sözlü hakaret, şiddet falan hep serbest oluyor? Kadın kendini savunama/erkek savunabilir değil olay. xunn açıklamış işte, insanlar tepesi atıp bi tokat savuruncaya kadar nelerin altında kalıyor kimbilir. Ha tokat atın, tokat atalım demiyorum. Ama insanın bi noktası var ve parlayabiliyor işte. Bilmiyorum etrafınızdakileri de, tüm bayanlar insan gibi konuşan, insan gibi davranan olmuyor, tüm erkeklerin olmadığı gibi. Bazısı var, yani gerçekten sinirleri harap etmek için, bilerek gevezelik yapıyor. Bazısı var çok cürretkar, toplum içinde kalkıp tokat atıyor falan. Bunları yapan delikanlı kız oluyor bu arada. Bazıları var işi kuralına göre oynamıyor. E kimisi bunlarla birlikte seni sırtından vurabiliyor falan. İnsan tipi çok yani. Tüm kadınlar çiçektir modunda takılmaya gerek yok. Şiddet her ne kadar takdir edilecek bi davranış olmasa da bazen fiziki müdahale son raddede istemsiz de olsa çıkabiliyor. Ha ben böyle konuşuyorum da hiçbir kıza tokat atmışlığım yoktur, derken vardı lan aklıma geldisfgsdfgfsdgs Orta okulda "şaka olsun diye saçımı çekip duran" bi kıza gelişine tokat savurmuşluğum vardı. dfgsdf Tabi bi olgunluk seviyesine eriştikten sonra bakarsak, bi bayana tokattır hededir atmışlığım yok, hakedenle karşılaşmadım zaten. Ama var yani hakedenler. Nasıl erkeğin bazısı dayağı hakeder, var kadınlar için de böyle durumlar. Çok fazla takılmayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Olması gereken bellidir sizi sözlü ve psikolojik olarak taciz edeni en fazla sizde onun şiddetinde karşılık vermelisiniz.İşi fiziğe taşımak hacmini kaçırmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İşte öyle bi psikolojik nokadan sözediyoruz ki, artık mantık kalmıyor. İnce, cırtlak bir sesle saçma sapan konuşan, susmasını rica edince susmayan, itme, tokat atma gibi fiziksel müdahaleye kalkışan ve bunların hepsini aynı anda yapabilen bi kadın karşında olursa dayanamazsın, ben dayanamam muhtemelen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 o cinnete giriyo artik. öyle bi durumda uzaklascaksin tehlikeyi zamaninda farkedip, yoksa kadin mezarda sen de hapisanede son bulursun. sonu o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar