ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/asiz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gidiyoruz lan. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 valla gidiyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Sonuçlara da 23 saat 23 dakika kaldı be, ilk heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Rahat, sakin. Nereye düştüğünüzün o kadar önemi yok, doğudaki adam batıdakinden daha kötü askerlik yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 iyi kötü değil, mekan önemli, kısa dönem uzun donem onemli, artizliğe gerek yok heyecan yapıyosak yapıyoruz leayn biz gidiyoruz askere :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 axedice said: Rahat, sakin. Nereye düştüğünüzün o kadar önemi yok, doğudaki adam batıdakinden daha kötü askerlik yapmıyor. "Esas usta birliği önemli" falan diyeceksin sandım ben de. Öyle yerler vardır ki batıda x'e çıkacağına doğuda y'ye çıksın istersin doğrudur da, ortalamaya vurursan tabii ki batı daha tercih edilebilir olacaktır, imkanları ve insanı daha iyi olacaktır. Güneydoğu'ya düşüp 5 ay çarşıya çıkamamak da var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Benim gibi izmire düşüp toplamda 3 defa çarşıya çıkmak da var ama :P Sanırım yeni sistemde acemi birliğiyle beraber usta birliği de açıklanıyor, zaten acemiliğin yakınında bi yere gönderirler. Ya aslında ben yardımcı olmasam daha iyi bu konuda, keza askerden de askerlikten de nefret eden bi adamım söylediğim olumlu şeyler yarı yalan zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Usta birliğini gidilen yer ihtiyaçları doğrultusunda (küllüyen yalan) belirliyor. Ama merkezden yapılması torpili önler (bu da yalan, zira bazı kişilerin nereye gönderilecekleri sınavdan önce kesileşior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 harbi gidioz.. sonuçlara 8 saat 55 dakika kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi sonuçlar bu gece 12 de mi açıklanıyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hadi moral vereyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hassss abi ben yarın gece zannediyodum lan!?!?!?!?! söylesem mi aileme gerçeği yoksa heyecan yapmasınlar diye son anda mı söylesem ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bide acemilik ve ustalık neresiyse, uzun yada kısa kabak gibi yazacak herşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi söylesem mi ya. söyliyim bari ayıp olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi herkes yazsın nereye gidecegini pati gücü olustururuz.sadasfsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 olur da kısa dönem çıkmazsa çok fena küfredicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Prosciutto sana uzun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sana kabaran bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 şifreniz varsa turkiye.gov.tr'den açıklanıcakmış galiba. kkk kitlenmesi halinde işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben bugun gittim aldım şifreyi ne olur ne olmaz diye.. link de burası. https://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kkk da aciklaniyormu simdi gece 12 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bosphorus said: ben bugun gittim aldım şifreyi ne olur ne olmaz diye.. link de burası. https://www.turkiye.gov.tr/sevk-edilecek-egitim-merkezi hmm surası iyimis yeni gördüm,daha önceden haberim olsaydı alırıdm ben de :/ dediklerine göre 12 den sonra nete düsecek ama hemen mi düser sabah saatlerinde mi düser onu bilmiyorum. ya bi de bisi sorucam simdi giderken sınava girdigimiz yerden verilen zarfı götürecegiz dimi extradan subeden falan belge alıcaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar