axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Acemilikte ilk 3 gün şaşkınlığını atlattıktan sonra günde 8 saat falan boş vaktin olacak, insanlarla muhabbetten ve kaynaşmadan hemen bayarsın. Kitap kesinlikle gerekli, herşeyden önce akıl sağlığı yitip gitmesin diye insanlığa bi çapa görevi görüyor kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 geçen sene aralıkta gittim bende. acemilikte çok boş vaktimiz oldu fakat kitap bulamadım.ustalığa geçince çarsı izninde fln aldım 1 2 kitap. akşamları fln okumaya başladım sora gizli gizli nöbetlerde fln okudum. 4 ayda toplam 12 13 kitap fln okudum yani. son 10 senede o kadar kitap okumamışımdır sıkıntıdan, salak salak insanlarla muhattap olmaktansa kitap okur kendimi o pislik yerden geicide olsa soyutlarım dedim. işede yaradı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kitaplar kontrol edilip uygundur fln diye damga basıyorlarmış. Detaylı incelemezler büyük ihtimalle. kitap ismine yazarına kapağına fln bakarlar anca ama ingilizce diye birşey demezler umarım. Fantastik olur götürdüğüm kitaplar zaten kapağından belli olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben sınavda bildiğin soruların yarısını yapamamıştım çok zor gelmişti valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 df said: kitaplar kontrol edilip uygundur fln diye damga basıyorlarmış. Detaylı incelemezler büyük ihtimalle. kitap ismine yazarına kapağına fln bakarlar anca ama ingilizce diye birşey demezler umarım. Fantastik olur götürdüğüm kitaplar zaten kapağından belli olur =) yasaklı yayınlar listesi var. her ay güncelleniyor.60 yada 600bin kitabın ismi vardı yanılmıyorsam o listede. listenin içinde ismi yoksa okuduğun kitabın damga vuruyolar uygudur diye. ben hiç uğraşmadım fakat zaten gizli gizli okuyodum kimse sorgulamadıda. şanş işi tabi birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kafa dengi insanlar denk gelirse zaten muhabbet ile fln zaman geçer ama saçma sapan insanların arasına da düşebiliriz. Ben işimi garantiye alayım götüreyim kitap. eyv tecrübeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 peki sigara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Hiç o riske girmeyin, normal bi komutana denk gelirseniz (askeri şartlarda normal, insan normali değil) direk diskoya gidersiniz uygunsuz yayından. İngilizce kitaplara fantastik kurguya vs. ye hiç bişey demiyorlar, sanırım yasak listesi sadece siyasi içerikli kitapları kapsıyor. Sigara bulunuyor, illa ki her yerde satılır. Ha tek sorun sıraya girmek, işte kantincinin açmasını sağlamak falan. Yoksa temin sorunu yok hiç bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sınava son gün girin kısa dönem çıkıyormuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Kojak said: peki sigara? Kantinlerde sigara satılıyor. Ama kalabalık bir yere gidersen kantine mal alımı ile sigaranın bitme süresi arasında fark olduğu için arada bulamayabilirsin. Bu Jandarma için geçerli, piyade kantinlerini bilmiyorum. Doğuya gidersen zaten sigara derdin yok. Her yer sigara dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben de gidiyorum valla şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ilk gun girin yedek subay ciksin. zaten doktor hakim yargic vs iseniz yuzde yuz yedek subay, muhendis iseniz yuzde 60 yedek subay. digerleri yuzde 10-20 ihtimali var yeek subay cikmasinin. ama bence yedek subay acemiligi zor ama sonrasi gercekten rahat biyere duserseniz sivil hayattan daha rahat yasarsiniz soyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 sınava yarın mı gireyim, salı mı, çarşamba mı ? Bir de sınav saati kaçta bana saat söylemediler nasıl olcak bu iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 cok sikko bi donemde askere gidiyosunuz. allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ben ilk günden gidip girdim yığılma olmasın diye ama son gün bomboşmuş, kafana göre takıl. Belli bi saat yok, her saatte bi sınav oluyor ama özellikle ilk iki gün aynı yerde onyüzbin kişi sınava girdiği için mahşeri sıra oluyor. Ben mesela geceden gidip sıra numarası alıp sabah geri dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bana son gün dediler zarfa da 3 ağustos diye yazdılar. yığılmayı önlemek için bi ona bi ona veriyorlarmış. her yerde öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Zarfın üstünde 1-2-3 yazıyor yine, başka gün gidince kontrol falan ettiklerini sanmıyorum, o günde gelmeni "tercih ediyorlardır" muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 salı günü giderim sabahtan zaten bi önemi yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben mi gidiyim? ahahaha bunu hep demek istemiştim ahısdfobasuıbhnuı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bugün 3'te gittim, 8-5 yazmasına rağmen almadılar beni. Bugün git yarın gel dediler. Welcome to TSK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kalk şimdi işin gücün yoksa izmire git.. yollayın işte bi yere ne uğraştırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sipeyskeyk said: Bugün 3'te gittim, 8-5 yazmasına rağmen almadılar beni. Bugün git yarın gel dediler. Welcome to TSK. 1.30'da gittim, 4:30'da işlerim bitmişti. yemek bile yedim asdfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 nerde gittin şehir? ben izmir narlıdere. ilk gün 2000 2. gün 1000 3. gün 350 kişi şeklinde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ankara zırhlı birlikler, pek kalabalık yoktu. hatta 20-25 kişiyiz diye adam gelmesini bekledik 1 saat, o sıra yemek dağıttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ben istanbul küçük yalı'da gireceğim yarın. Babam araba ile gidecek o tarafa ama sabah 6 da. gitsem işimi görebilir miyim o saatte acaba. hazır araba gidiyorken otobüs çekmeyeyim zaten tek otobüs ile gidilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar