Pipet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 son gün 30 haziran bugun gittim sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xnax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Arkadaşlar yedeksubay.tk sitesinde oluşturulan listeye de bir göz atmanızı öneririm. 339ların 1000 e yakın kayıtları ve istatistiki bilgileri zaten vardı. Simdiyse 341. dönemlerin 150 ye yakın kaydı bulunmakta ve artıyor. sizlere de faydası olacağını düşünüyorum. Bütün arkadaşlar şimdiden hayırlı tezkereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 kısa dönem için pazartesi başvurucam ben. Ağustosta gideceğim veya bir sonraki kasım döneminde gideceğim net olarak kaç temmuzda belli olur? bir fikri olan var mı? Yoksa başvurunca kesin ağustosta gidermiyim 100%? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Simdiden hayırlı teskereler. Uşak jandarma olacaklar ulaşsın. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Malakas said: Ben de gideceğim ağustosta inş yedek subaylık çıkar :) Önce balıkesire falan alırlar muhtemelen orda 75-90 gün arası ciddi ciddi yardırırlar, spor,yanaşık düzen ,eğitim, intikal muhabere zaten abarov LvL da, üstüne gece dersleri (45 günde iç tüzükle, muhabere taktik eğitimi veriyolar, hemen her gece 2-3saat arası) Sonra dağıtımın çıkar birliğine katılırsın, şanslıysaaan garnizonu olan bi yere düşer mesai saati Sb.ordu evine gidersin. ha yoksa birliğinde kibrit kadar bi odada kalırsın.Senden evvelki aztğm. sana üzerindeki zimmeti bi an evvel geçirmenin derdine düşer, sende zaten seve seve! alırsın onları :) Sora "lan bana ne zimmetlediler" diye listeyi eline alırsın sayfalarca bide üstüne "denetleme var, zimmet envanteri cıkarılsın ve sayılsın" die emir gelir araki bulasın nerdeler, gidipte "bulamadım/yok" da diyemezsin tefe koyarlar adamı "lan zimmeti alırken üstüne baksaydın" derler sora başlarsın kayalara sürtmeye, ayda en az 4-5 nöbetin olur onlarında 2 si cmts. ve pazar gelir.ama her nedense sadffs ,mutlaka üstlerinin hafta sonu nöbetleri ani bir durum sonucu senin hafta içi nöbetinle paraflanır vs.vs. bi sürü işte. En güzel yanıda Seninle aynı tertipte gidenlerin terhis oluşlarını nemli gözlerle izlersin sonra senden sonraki tertibin terhis oluşunu küfrederek izlersin, onlardan sonra 1 ay daha sürttürüp sonra teskere alırsın. Kısa dönem git 27-29 gün arası sağa-sola dön sonra yemin, sonra bi takımın yazıcısı cvçş. bi zıkkımı illa olursun 4 ay sallarsın başını günün gelir "alın kepinizi sevim hepinizi" dersin basar gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben de gidiyorum ağustos'ta. ne zaman teslim alırlar beni onu öğrenmem lazım şimdi, 1-2-3 ağustos'ta sınava giricem herhalde ama ne zaman alacaklarını öğrenemedim, 12 ağustos diyen var, daha belli değil 15'inden sonra alırlar diyen var. sınavdan sonra araya kısa bi tatil sokmak istiyorum ama tam tarihi bilemediğim için net karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Geçen sene 12 Ağustos'ta almışlardı, +- 2 günden fazla oynayacağını hiç sanmam. Biraz sallamış yani 15'inden erken olmaz diyenler muhtemelen. Sınava girdikten sonra bir haftaya kadar gideri var işte, sonrasında zorlamayıp eve dönmek hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ayın 12'si sabit ben bildim bileli 12nisan-12ağustos-12aralık öle biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Maddi sıkıntınız falan yoksa aztek maztek olmayın gözünüzü seveyim. 5 ay yapın bitirin, o iğrenç insanların arasında fazladan bi 7 ay daha geçirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Dosyamı aldım Çarşamba günü, kötü bir his :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Çok pis bi devreye denkgetirmişsin be hacı. Asıl kötü bir his sınava girerken oluyor. :D Nizamiyeden girer girmez o askerlik havası hissettiriyor kendini. "vay anasını kırk yirinden bıçakladığım nere düştük biz" diye bir düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 işte yanındaki de "adamın şaşırma nidasına bak lan, 'vay anasını kırk yirinden bıçakladığım' diyo, nere düştüm hacı ben" diyodur muhtemelen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 bundan tam 53 gün önce askerdim vay be. he bide allah belanı versin tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Beyler abartı don corap almayın giderken. Ben son hafta sıfır don çorap açıp giyiyordum ehehe. Nasıl bir hırsla almışsam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 izmirde narlıderedeymiş sınav, var mı orda giren ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Aztek iyidir ya, olabiliyorsaniz olun, astsubaylarin agiz kokusunu cekmemek cok buyuk avantaj askerde. zaten butun bela onlardan ve onlarin yetki verdigi denyo onbasidan bozma boluk cavuslarindan gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Tenekeadam said: Beyler abartı don corap almayın giderken. Ben son hafta sıfır don çorap açıp giyiyordum ehehe. Nasıl bir hırsla almışsam artık. Ben direk böyle abartı götürüp yıkamakla uğraşmama niyetindeyim abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 acemilikte yıkayamazsınız büyük ihtimalle hatta hiç birşeye zaman bulmazsınız zaten :) ben 15şer tane almıştım yetti son 1 ay giy-at yaptım. @pipet narlıdere'de girdim ben hayvan gibi sıra olucak bence son gün git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 calimero said: işte yanındaki de "adamın şaşırma nidasına bak lan, 'vay anasını kırk yirinden bıçakladığım' diyo, nere düştüm hacı ben" diyodur muhtemelen ^_^ O kapıdan girdiğin an jargona alışıcan hacı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende sınav için belgelerimi aldım bugün. 3 Ağustos kenan evren kışlası küçük yalı / maltepe'de sınava girecekmişim. 6 ay er olana kadar 12 ay astek daha iyi görünüyor ama bakalım alacaklar mı yedek subay olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 "Beş" ay er olduğunda bunun bir ayı kebap acemilik, bir ayı yalancı onbaşılık (erin aynısı bu amelesin), kalan 3 ayı da çavuş olarak nöbetle möbetle uğraşmadan geçiyor. 12 ay aztek olduğunda ise 3 ay boyunca felaket bi acemilik geçirdikten sonra (ne kadar aztekle konuştuysam ağzımıza sıçtılar dedi) 9 ay boyunca askersin. 9 ay boyunca o iğrenç insanlarla birliktesin, tam 7 ay fark var arada. Bir hayatın varsa, kesinlikle 5 ay tercih et. Çünkü askerlik gerçekten berbat bişey, hangi rütbede olursan ol allahın cezası rezil heriflerle birlikte olacaksın. Aztek yapmanın tek avantajı bedensel olarak çalışmak zorunda kalmıyorsun (o da 3 ay acemilikten sonra), ama askerliğin asıl zorluğu "asker" denilen mahluklar, kesinlikle bedensel çalışma vs. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 şerefli türk askerine hakaret ve halkı askerlikten soğutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hakarette sıkıntı yok genelde övenleri alıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Şakirtler vs. Askerler kapışması tam anlamıyla Alien vs. Predator. Whoever wins, we lose.. Alienlarla fazla muhatap olmadım ama predatorların arasında yaşadığım esaret gözlerimi biraz açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sakın sabunu yere düşürdüm deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar