Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 barnacle said: general yapçaklar olm sizi adam kalmadı genel kurmay başkanına kadar yolu var böyle giderse. semih cumhuriyet olduk lan 5 sene sonra ki genel kurmay başkanımız "füzelerin önüne taramaları takalım böyle giderken tütütütütü diye ateş etsin" diyecek bir insan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Abi Jandarma olanları şimdiden tebrik ederim. Aktif terör bölgesi dışındaysanız en azından, vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız. ikişer üçer atar şafak. Aktif terör bölgesindeyseniz de kısa dönemlerin rızaları harici dış göreve gitmesi yasak. Raat olun. Kısa dönemler subay olarak yargılanmaz bunu bir öğrenin. Sonra üzülürsünüz. :D Dedikleri gibi botlarının imanını gevretin, ranza ile ezin en güzel öyle oluyor. Topuk kısmına da yumşak birşeyler koyun ki yemi törenine kadar paso sağ sol yürüyeceğiniz için ayaklar haşat olmasın. Bir tek Baggionun gideceği yeri gördüm ben hataya gittiğimde. Çok ot yolarsın gibi geldi bana. :D Zira her yer hayvan gibi ot doluydu. Bir de yamulmuyorsam Hatayda bir saldırı olmuştu. O yüzden nöbetlerde sızmamanı tavsiye ederim. Ama yerleşim olarak baya güzeldi Hatay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 aha valla baktım. kısa dönem oh. acemilik 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN gerisi de 3'üncü Or. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı- ERZİNCAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KASTAMONU 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY GÖLKÖY KASTAMONU İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri İL J.K.LIĞI/BİNGÖL BİNGÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ha bu arada İl Jandarmaya gidenler ustada muhtemelen oradan da bir dağıtım daha olucaksınız. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Vidar said: aha valla baktım. kısa dönem oh. acemilik 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN gerisi de 3'üncü Or. Kh. ve Des. Gr. Emn. ve Mhf. Bl. K.lığı- ERZİNCAN ben orda yaptım 335. kd olarak gerçi ben usta da tugayda kalmıştım ama 3. orduda da çok arkadaşım vardı güzel yer hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Beyler Çek dizleri salla kolları ilerieeeeğeee bak. uzun süre bunu duyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hayırlı uğurlu olsun gençler,sağ salim gidip gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sizlerin şerefine, nöbet badim ve ben isimli çalışmamı paylaşıyorum. : ) Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ohaha abi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ne pis şeyler yazmışlar abi bu İskenderun için ya. Ah Jandarma ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 İskenderun iyidir abi sıcak ama iyidir. Askeriyeyi bilemicem tabi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: Sizlerin şerefine, nöbet badim ve ben isimli çalışmamı paylaşıyorum. : ) Uploaded with ImageShack.us oha süper, her jandarmaya kurt mu veriyolar sdjkfa winter is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Svn. Statüsü Yedek Subay Branşı 40 MM. K/M ÇEKİLİ HV.SVN.TK.K. Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KONYA ya bura nasıldır nedir iyimidir kötümüdür.. hiç bişe anlamadım ben bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılış / Acemi Birlik KASTAMONU 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY KASTAMONU Temel Eğitimini Müteakip Katılış / Usta Birlik İL J.K.LIĞI MUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bosphorus said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Hava Svn. Statüsü Yedek Subay Branşı 40 MM. K/M ÇEKİLİ HV.SVN.TK.K. Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI KONYA ya bura nasıldır nedir iyimidir kötümüdür.. hiç bişe anlamadım ben bu işten. Arkadaşım yapmıştı burada Yedek Subay eğitimini, gayet iyiydi hatırladığım kadarıyla. Sonra Şile çekmişti, diğer seçenek Batman'dı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ayıboğanı koymazsam ayıp olur ya Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 uçak biletimi bile aldım hemen. gidicek olanlar saldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben otobus biletimi aldım 7.30 saat yol, muş için uçak bileti alıcam da usta birliğe gidiş tarihi ne zaman bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: ahahah Ayıboğanı koymazsam ayıp olur ya Uploaded with ImageShack.us Helal TEAM Caner abi cok romantik gözüküysounuz.ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o köpekler olmasa askerlik bitmezdi talat. Valla özlüyorum adileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ooo tertip :) kgns said: Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er İlk Katılış / Acemi Birlik KASTAMONU 1'İNCİ J.EĞT.TB.K.LIĞI/GÖLKÖY KASTAMONU Temel Eğitimini Müteakip Katılış / Usta Birlik İL J.K.LIĞI MUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ekşide yorumlara göre balıkesir en rahat acemiliklerdenmiş. iyi bari güzel oldu =) bkz:bakım okulu ve eğitim merkezi komutanlığı statü:Bakım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Prosciutto said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS abimle aynı devre :) bugün dışarda öğrendik bi eleman geldi "ben bi türlü öğrenemedim neresi çıkmış sizinki açıldıysa benimkine de bakar mısınız" dedi. bi baktık adam abimin devre çıktı :D daha sonra bikaç kişiden daha duydum aynen. var mı bi önerisi tavsiyesi tecrübesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 denizci cıktım bende iskenderun hatay. iyidir herhalde denizci bizimkiler sevindi baya ama bakalım nası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar