Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Jandarma yok mu jandarma. Talat senden bir jandarma bekliyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 benim arkadaşa antalya acemilik, osmaniye çıkmış
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 osmaniyede terör var artık ne hale geldik arkadaş. Dİkkat etsin.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: Jandarma yok mu jandarma. Talat senden bir jandarma bekliyorum. abi acılmıyor site :/
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Abi yedek subay düşmüş bana çat gitti sora neresi bilmiyorum hala deniyorum
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cenderme olduk lan, senelerce dalga geç sonunda o kamuflajı sana zorla giydirsinler.
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Dağ Komd. Okl. ve EM Dağ Komd. Okl. Kurslar Tb. K.lığı EĞİRDİR ISPARTA kısa dönem er
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 olum askerlik çok pis bişey yaa, kapıdan girene kadar anlamayacaksınız bunu. yapar gelirim abi nolcak diyeceksiniz. son 2 gününüz, kıymetini bilin.
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Endüstri Müh. çoğu arkadaşıma Lojistik - Bakım çıktı =) bugün keşke lojistik çıksa diyordum iyi oldu =)
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kendim hala giremedim de arkadaş girebilmiş, kısa dönem denizci çıkmışım, İskenderun malum. Usta birliği belirsiz. Jandarma olamadık anasını satim :/
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 lan osmaniye çok sikkoymuş ya galiba. hassie. üzüldüm ya
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Prosciutto said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Aha askerliği orda yaptım ben. Daha yeni geldim. 1. bölükte hava alanının tam dibi. Uçak sayarsın artık. Hehe
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Abi sıcak zaten problem, hadi onu geçtim acemi birliği alt tarafı da ben hep jandarma istemiştim lan, üzüldüm bildiğin. Annem evde seviniyor doğuya falan düşmedim diye de ben buruğum :p karacıdan iyidir ama her şekilde napalım.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yanınıza bol bol don alın,günlük değiştirin. Yıkama sıkıntı olursa atın. ve botların üzerinde zıplayın yoksa onlar sizin üzerinizde zıplar.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 zıplayın abi, yangın tüpüyle ezin, çekiçle vurun gerekirse 2 mermi sıkın yok lan mermi sıkmayın
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Komando Branşı Kol Komutanı İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri - DİKKAT En geç 12 Ağustos 2011 günü mesai bitimine kadar P. OKL. K.LIĞI (TUZLA/İSTANBUL) NA KATILINIZ. İrtibat Telefonu (0 312) 411 47 89 lan
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yav yok bi defa bile botumu ezmeye çalışmadım, gayet rahat giydim 5 ay boyunca. Ayağınızdan 1 numara büyük bot alın (normalde 43 giyiyorsanız bot numaranız 44tür, 1 numara büyüğü 45) tamam. Çook soğuk bi yere gitmiyorsanız tabanlığa gerek yok, bide denizci çıktıysanız burukluk var falan yazmayın mazallah askere gitmeden dayak yersiniz.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o değil de internette karakter sıkıntısı mı var neden uzun uzun yazmıyorlar? kendileri de mi bilmiyor, Okl. hede.hödö.a.k.z.a.a.a.a. gibi
Öne çıkan mesajlar