Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Jandarma yok mu jandarma. Talat senden bir jandarma bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 benim arkadaşa antalya acemilik, osmaniye çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 osmaniyede terör var artık ne hale geldik arkadaş. Dİkkat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 zaaaaa açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: Jandarma yok mu jandarma. Talat senden bir jandarma bekliyorum. abi acılmıyor site :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Abi yedek subay düşmüş bana çat gitti sora neresi bilmiyorum hala deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 cenderme olduk lan, senelerce dalga geç sonunda o kamuflajı sana zorla giydirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Jandarma iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Dağ Komd. Okl. ve EM Dağ Komd. Okl. Kurslar Tb. K.lığı EĞİRDİR ISPARTA kısa dönem er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 olum askerlik çok pis bişey yaa, kapıdan girene kadar anlamayacaksınız bunu. yapar gelirim abi nolcak diyeceksiniz. son 2 gününüz, kıymetini bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Endüstri Müh. çoğu arkadaşıma Lojistik - Bakım çıktı =) bugün keşke lojistik çıksa diyordum iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kendim hala giremedim de arkadaş girebilmiş, kısa dönem denizci çıkmışım, İskenderun malum. Usta birliği belirsiz. Jandarma olamadık anasını satim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 lan osmaniye çok sikkoymuş ya galiba. hassie. üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Prosciutto said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 1'inci Mknz. P. Bl. K.lığı - KIBRIS Aha askerliği orda yaptım ben. Daha yeni geldim. 1. bölükte hava alanının tam dibi. Uçak sayarsın artık. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Tenekeadam said: of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Abi sıcak zaten problem, hadi onu geçtim acemi birliği alt tarafı da ben hep jandarma istemiştim lan, üzüldüm bildiğin. Annem evde seviniyor doğuya falan düşmedim diye de ben buruğum :p karacıdan iyidir ama her şekilde napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yanınıza bol bol don alın,günlük değiştirin. Yıkama sıkıntı olursa atın. ve botların üzerinde zıplayın yoksa onlar sizin üzerinizde zıplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 botların üzerinde zıplayın derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 zıplayın abi, yangın tüpüyle ezin, çekiçle vurun gerekirse 2 mermi sıkın yok lan mermi sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 said: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Komando Branşı Kol Komutanı İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi P. OKL. K.LIĞI TUZLA İSTANBUL İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri - DİKKAT En geç 12 Ağustos 2011 günü mesai bitimine kadar P. OKL. K.LIĞI (TUZLA/İSTANBUL) NA KATILINIZ. İrtibat Telefonu (0 312) 411 47 89 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yav yok bi defa bile botumu ezmeye çalışmadım, gayet rahat giydim 5 ay boyunca. Ayağınızdan 1 numara büyük bot alın (normalde 43 giyiyorsanız bot numaranız 44tür, 1 numara büyüğü 45) tamam. Çook soğuk bi yere gitmiyorsanız tabanlığa gerek yok, bide denizci çıktıysanız burukluk var falan yazmayın mazallah askere gitmeden dayak yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abooooo Talat sen ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o değil de internette karakter sıkıntısı mı var neden uzun uzun yazmıyorlar? kendileri de mi bilmiyor, Okl. hede.hödö.a.k.z.a.a.a.a. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Isparta var mı genjler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar