smarthan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Aluriel said: smarthan vanilin peşini ne zaman bıraktın sen? dasaaa özelden adam ol dedi falan. adam mod abi korktum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 babamla iletişimimiz baya kısıtlı annemle de kısıtlı yarın da intihar ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 İkisiyle de ultra süper iletişimim var, yaaaaalnıııız; Gece mutfak, banyo, oda üçgeninde en erken 2-3'e kadar dolaştığım için ve annemle babam da tilki uykusu uyudukları için her gece 4 kere, "sessiz ol, yat artık, kapıyı yavaş kapat, kapıyı kapatma" azarlarıyla taciz ederler beni. Bir de annem eşek kadar olmuş olan bana kendimi bildim bileli "çişin çok koyu renk, hastasın doktora git, üşütüyon hep, böbreklerin iflas edecek" derdi. (Hayır sifon çekme hastalığı var bende nereden biliyor rengini ve bana ait olduğunu benim için büyük bir gizem bu.) Geçen hafta tahlil yaptırdım en sonunda dayanamayıp... Annemi de tuttum götürdüm doktora beraberimde, doktor "çocuğunuz turp gibi hamfendi, böyle çişi de herkes yapamaz, kıymetini bilin" dedi. HUZUR VARMIŞ, 1 haftadır tek kelime etmiyor rengine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Red said: babamla kişisel hiç problemimiz olmasada kendi yaptıgı hatalardan dolayı benim hayatımı ömür boyu etkilicek hasarlara maruz bıraktıgı için asla affetmicem.hani bu hatalar elde olmayan hatalar bilinçsiz hatalar olsaydı keşke.ama göz göre göre. annemide babamıda severim.ama babama karşı kin tutmadıgımı söyleyemem bunlar harici iyi geçiniriz bi sıkıntı yok Şuanda beşiktaşın oyun kurucusu diilsem babam sayesindedir, 5seçmeyi geçerek girmeyi başardığım beşiktaşıma, beşiktaşın alternatif göstermesine rağmen , sabah ve öğlen idman saatlerine uymayan orta okula kaydımı yaptırdığı için gidemedim.Hayatımda hep hatırladığım ve bitmeyecek üzüntüdür benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dasaaa said: tehdit ettim vanil benim lan bastıbacak! dedim. bugün olsun gene tehdit ederim!! allah razi olsun be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 zamanında adanada amatör takımlarda oynadım,defans olarak çok sağlamdım ki yaşıtlarıma göre fiziğimde çok sağlamdı,peder binbirtürlü bahaneyle devam ettirmedi futbola.Sonra sigara bilgisayar sardık,götü başı saldık hayvan gibi kilo aldık.Hem arkadaş çevremde hem bu forumda okuduklarıma göre babasıyla aynı olayı yaşayan çok adam var,ama futbol benim aşkımdı be öyle böyle değil hala oynarımda nefes kalmıyoır bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Annemle rahatımdır, haber vermeden çok geçe kaldıysam arar sorar gelecek misin diye, onun dışında kolay kolay aramaz etmez. Her şeyimi bilir zaten gizlemekle uğraşmıyorum. Babamı oturup iki saat yazmam lazım sdf. Minimal bir ilişkim var diyelim. İyiyim ama pederle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 arkadaşımın babası var böyle evde alem crucuna küfür bir arada. bi de benimkine bakıyorsun resmen baba. yani bildiğin baba he, öyle filmlerde gördüğümüz gibi anlatayım da fikrini belirtsin düşüncelerini söylesin durumu yok. hatta bildiğin türk babası işte. ama işinden ve arabalardan iyi anlıyor bi iyi tarafı o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Fazla içli dışlı olmak iyi değil zaten. sınırlar olacak. "Arkadaş gibi baba" mı olur lan? Arkadaş arkadaştır baba babadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 benim en nefret ettiğim tipler böyle ana kızlar varya.sanki lise arkadaşıymış gibi.utanmasalar aynı erkeğe vericekler fazla american pie izlemekten falan böyle oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 gereğinden fazla ana-kız ilişkisi çok sorunlu bireyler çıkartıyor ortaya. gereğinden fazla baba-oğul da sıkıntılı tabii ama ana kız daha sıkıntılı cidden. çocukluğumu özledim lan. babamla arabayı falan yıkardık pazar kahvaltısından sonra, babamı falan ıslatırdım böyle. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Çocukluk iyi ya, bide god mode on tadında yaşıyorsun. Çocukluğumda cesaret edebildiğim bazı şeylere cesaret edemem şu an. Çok sıkı fıkı anne kız ilişkisi anneden kontrol alan kız tipini doğuruyor, o yüzden sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Anama babama selam gonderiyorum burdan. Anaaaa gurbet ellerdeyim anaaaa,ozledim anaaaaa.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 erkek çocuk annesiyle dertleşemiyor mu lan bu nasıl anket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hiç bişey paylaşmayınca neden kötü oluyor aramız onu anlamadım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar