Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ocean's Eleven (Pazar Show Tv 20:30)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
show tv çıkmıyor maalesef bizde, çıksa da 24 ile çakışırdı ve dayak yerdi.. her işte bir hayır vardır.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 10 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
bi de Winning Eleven vardı noldu ona ?

sarhoş musun yavru[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
oo cok güzel filmdir hele filmin sonunda brad abimizin swat maskesini cıkararak binadan cıkması ayrı güzel bir sahneydi (bir an için içimden orayı soymak ve öle cıkmak geçmedi değil hani :) )
ikincisinin cekimleride inşallah hemencecik biter...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü...
Delidumrul ve Zibidi :)
Mesaj tarihi:
oops spoiler'a dikkat edelim :)
izlememiş olanlar vardır ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Aşırı zekice bi soygun. Benim hep ağzım açık kalır filmi izleyince. defalarca da izledim :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
lol keldon arkadaş tabiri caizse bir çuval inciri mommok etti.. :-p spoiler tespit edip kod değiştiren otomatik düzenek lazım.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
Mesaj tarihi:
yahu harbi spoiler ı boşunamı yazdı bu neter çocuh ?

kullansanıza kardeşim.

Ya ben kodadı Kılıçbalığının sonunu unuttum süpriz sonmuş noluyoduki ?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
[spo1=operation swordfish sonu]john travolta'yı güya öldürüyor hugh jackman, esasen o herifin klonu muymuş, dublörü müyüş, kukla mıymış neyse. sonuç olarak öldü sanıyorlar herifi, aslında monte carlo'da çaldığı paraları yiyor. saçmasapan bir son zaten neyin kastedildiğini anlayamadım iki kere baktıysam da..[/spo][signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Eylül 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Show tv'de Oceans eleven'in reklamını veriyor alttaki yazıda başrolerde Matt Deamon & Jullia Roberts yazıyordu. Show'un eski grafikerini tanıyorum iyi adamdır böyle hata yapmazdı ;) Sorasım geldi o an George Cloony'e , Brad Pitt'e yada Andy Garcia'ya ne oldu diye sonuçta matt diğerlerine göre daha silik bir karakter :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
  • Yeni Oluştur...