bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Tv de ilk kez =) Ocean's Eleven pazar günü show tv de saat 20:30 da çok güzel film izlemenizi tavsiye ediyorum...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Salı günüde Kodadı Kılıçbalığı var.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Allah be filmde kesilcek yerler yoktu di mi? Şöyle keyifle bi soygun izleyelim. İşalah unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 trt1 de de gladiator var nezaman bilmiyorum öğrenince açsin biri topic[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 show tv çıkmıyor maalesef bizde, çıksa da 24 ile çakışırdı ve dayak yerdi.. her işte bir hayır vardır.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bi de Winning Eleven vardı noldu ona ?[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: jankis, 10 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki: bi de Winning Eleven vardı noldu ona ? sarhoş musun yavru[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 üst msg a quote yasak şikayet etmiyim :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahah quote yaptım ki çirkefleşme böle diye :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
girl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok hoş filmdi. inşallah showtv seslendirmeleri falan güzel yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 *! X-Men ' i hatırlar *[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oo cok güzel filmdir hele filmin sonunda brad abimizin swat maskesini cıkararak binadan cıkması ayrı güzel bir sahneydi (bir an için içimden orayı soymak ve öle cıkmak geçmedi değil hani :) ) ikincisinin cekimleride inşallah hemencecik biter...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 oops spoiler'a dikkat edelim :) izlememiş olanlar vardır ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Aşırı zekice bi soygun. Benim hep ağzım açık kalır filmi izleyince. defalarca da izledim :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lol keldon arkadaş tabiri caizse bir çuval inciri mommok etti.. :-p spoiler tespit edip kod değiştiren otomatik düzenek lazım.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yahu harbi spoiler ı boşunamı yazdı bu neter çocuh ? kullansanıza kardeşim. Ya ben kodadı Kılıçbalığının sonunu unuttum süpriz sonmuş noluyoduki ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 [spo1=operation swordfish sonu]john travolta'yı güya öldürüyor hugh jackman, esasen o herifin klonu muymuş, dublörü müyüş, kukla mıymış neyse. sonuç olarak öldü sanıyorlar herifi, aslında monte carlo'da çaldığı paraları yiyor. saçmasapan bir son zaten neyin kastedildiğini anlayamadım iki kere baktıysam da..[/spo][signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* [Bu mesaj Sam tarafından 10 Eylül 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Show tv'de Oceans eleven'in reklamını veriyor alttaki yazıda başrolerde Matt Deamon & Jullia Roberts yazıyordu. Show'un eski grafikerini tanıyorum iyi adamdır böyle hata yapmazdı ;) Sorasım geldi o an George Cloony'e , Brad Pitt'e yada Andy Garcia'ya ne oldu diye sonuçta matt diğerlerine göre daha silik bir karakter :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben de filmi yakın zamanda izlemiştim ağzm açık kalmıştı çok gzl film gerçekten izlemeyenler kaçırmasın[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ya ocean eleven benim icimde hep bir burukluk birakmistir cunku o kadar super star in oynadigi bir filimden insan daha fazla birseyler bekliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar