forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1464540/ http://divxplanet.com/bigcover/1464540.jpg said: Bilgi :James Frey'in altı kitaplık bilim-kurgu serisinden senaryosunu Al Gough ile Miles Millar'ın uyarladığı film, gezegenleri yok edilirken son anda kaçarak kendilerini kurtaran dokuz uzaylı ergenin öyküsünü anlatacak... Herbiri lise çağında olan grup üyelerinden bir tanesi, gezegenlerini yok eden düşman tarafından büyütüldüklerini fark edecek... Filme adını veren 4 numarayı Pettyfer, 6 numarayı Palmer canlandıracak... Teresa Palmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 6/10 ergen filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 9 uzaylı ergen ne ya. normali çekilmezken uzaylısı kim bilir nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gıttım cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMxODU5NDk0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDk4NDA2NA@@._V1._SX640_SY970_.jpg gözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Revenant said: 6/10 ergen filmi o 6 nerden çıktı ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Dokuz uzaylı ergenin öyküsü.. Kendi ergenlerimiz yetmiyormuş gibi, jesus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Piyasa ergen filmleri ve dizileriyle doldu taştı.Çok enteresan.Bu işkence nezaman bitecek meraktayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bitmez. daha yeni başladılar. paranın yüzü sıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 forgiver said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTMxODU5NDk0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDk4NDA2NA@@._V1._SX640_SY970_.jpg gözler bildiğin çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Barathrum said: Piyasa ergen filmleri ve dizileriyle doldu taştı.Çok enteresan.Bu işkence nezaman bitecek meraktayım... Sen kuculdugun zaman :) Cikacak tabi sanki insan soyunun sonu geldi, yeni nesillere hep cikacak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Kanuni bazen diyorum ki acaba çok mu büyüdüm? 26 yaşındayım ve ''bu ne beyaa'' diyip kapıyorum çoğu filmi diziyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hey bunlardan daha kötüsünü biliyorum ama ben hep boktan yazılmış konular içinde gördüğümüz butch dyke tipli, kadın polis, special task force dizileri. düşünsenize bi, bu filmleri senede maksimum 4tane çekiyorlar. ama bunlar her hafta 4tane falan var! ve lanet olsun ki hiçbirisi ne bileyim bi uma thurman'ın gücünü korumuş ama daha dişi hali değil. bi milla jovovich güçlü kadın profili de değil. adı güçlü kendi kof, adı polis dizisi kendisi boş, bayağı eğreti bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hem uzaylı, hem ergen. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben geçen milf diye ergen seks nerd filmine denk geldim. 3.9 ortalaması vardı imdb de. ne kadar kötü olabilir acaba bir izleyeyim dedim ki, 432423x fast forwardla izlenemeyecek kadar kötüydü. artık ergen filmlerine karşı fobim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kendimi 3-4 puan alti filmleri izlemeye alistirmaya ve zevk almaya calistiriyorum, eger becerirsem muhtesem gunler beni bekliyor, izledigimin 10000 kati film var bu sekilde beni bekleyen, yeni turmus gibi sacma sapan korku filmlerini izliyorum , adi sani duyulmamis vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben dort numara, iki ekmek bi gazete getiriver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sen önce aidatını yatır lan 4 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ay basi gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Demin izledim filmi, ben çok beğendim ahahah. Cidden türün standartlarının hepsini kullanmış ve iyi harmanlamış. Tam teenage filmi işte. Bayıldım. Devamı gelmeli! Kız çok kötü oyuyor bu arada, devam filminde atarlar direk kadrodan. Zaten Number 6 geldi kızın pabucu dama atıldı anında. Aman şu salak kızı 2. filme falan alıpta olayı twilight haline getirmesinler. Number 6'i istiyorum bu arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Revenant said: 6/10 ergen filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ergen kitabi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 number of the beast :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oraya gelmedik daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o kadar çok olumsuz şey duydum ki izleyesim var ama izleyemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar