Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Guinea pig'im haydarla tanisin efendim. mal gibi kafesinde duruyo suan, kendine gelince baska fotolar da koyarim. http://i.imgur.com/e22X9.jpg Haydarla Melik Gokcek arasindayim aslinda ama melih gokcek cok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 hayirli olsun tam kizlara gostermelik hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 AFIÇ! bunu da yazmadan duramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sağdakinin adı neymiş peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 salatalık kabuğu ver süper bi şapırdama sesi çıkıyo=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yav said: sağdakinin adı neymiş peki MO MO MOOONSTER KILL kill kill Penth'de tam Big Boss tipi var.. amerigalılar iyi seçim yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kaç kilo aldın gittiğinden beri? 0.1 ton barajını geçmiş gibi duruyorsun asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 15'den biraz daha fazla sanirim. 72-73 geldim 90'im su an. ama vericem isalah bu yaz. KONU O DEGIL! ismi kezban oldu, yeni yeni hareket etmeye basladi ama hala oturuyo genelde tum gun tetene bi sekilde. ne zaman kendine gelmesi lazim bu arkadasin. bi de kafes temizligini bilen biri varsa adam gibi anlatabilir mi, nette her yerde baska bisi yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hamstera koyulabilcek en iyi isim! benim rahmetlinin adi da haydardi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2 ay yasamaz bu hayvan. ki bunu yazarken alttan ilke facebooka girdi davasi cikmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 vaniLLe said: hamstera koyulabilcek en iyi isim! benim rahmetlinin adi da haydardi =(lan hamster degil aaaa adi zehra oldu bu arada, hanimefendi zira kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bence onda tam bi 'Dürdane' tipi var. Adı 'Dürdane' olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Penthesilea said: vaniLLe said: hamstera koyulabilcek en iyi isim! benim rahmetlinin adi da haydardi =(lan hamster degil aaaa adi zehra oldu bu arada, hanimefendi zira kendisi. bilioz ama FARE ISTE hepsi. -.- tiknaz koysaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 haydar'dan zehra'ya gecmek nasi bir celiskinin ürünüdür lan? cinsiyetini bilmiyo musun aldigin hayvanin sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Kukulu Haydar'ın nesi vardı? çağırması da kolay hem, "kukulu haydar gel yavrum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ben de erkek sanıp Osman koymuştum adını, kız olduğu ortaya çıkınca bişey değişmedi ama, delikanlı gibi devam etti hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sonra anneannem götürüp veterinere vermişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Haydar yasak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Xaenin said: Ben de erkek sanıp Osman koymuştum adını, kız olduğu ortaya çıkınca bişey değişmedi ama, delikanlı gibi devam etti hayatına. Sonra anneannem götürüp veterinere vermişti :( ben yıllarca ailem sandım o veterineri demek gerçek başkaymış böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar